FreeRIDE-app

(v 1.3)

Hvis du vil kontrollere og downloade alle versioner af denne vejledning, skal du gå til følgende link.

En simpel APP til smartphones til rådighed gratis for alle brugere, der ønsker at ringe til elevatoren uden at røre ved nogen knapper i elevatorbilen eller på gulvet.

Sikkerheds- og brugsadvarsler

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link.

Instruktioner til ledninger

FreeRide forbinder lokalt med BlueTooth Modtagelse Moduler placeret i elevatoren bil knap panel og gulv knap paneler.

Der kræves ingen ændringer af controlleren eller ledningerne i akslen. Du skal blot tilføje Bluetooth-modtagelsesmodulet til elevatorbilens knappanel eller gulvknappaneler.

Tilslutning af Bluetooth-modtagemodulerne

I BILEN:

Brug følgende forbindelsesdiagram til at installere og tilslutte EBTCOP-hovedmodulet og EBT4EX-udvidelseskortene i betjeningspanelet for elevatorbilen:

Hver knap skal tilsluttes EBTCOP-modulet (eller EBT4EX)-modulet efter det samme ledningsdiagram nedenfor. Alle kabler skal være forbundet parallelt med de eksisterende ledninger.

A) - EKSISTERENDE KABLING (til konventionel mekanisk aktivering)
B) - YDERLIGERE KABLING (til brug af FreeRide App)

PÅ GULVE:

For hver etage i bygningen skal det (eksisterende) landingspanel (LOP) være udstyret med ét EBTLOP Bluetooth-kort. Brug følgende diagram til at forbinde BT-kortet til opkaldsknappen eller opkaldsknappen(e):

Hver knap skal tilsluttes EBTLOP-modulet efter det samme ledningsdiagram nedenfor. Alle kabler skal være forbundet parallelt med de eksisterende ledninger.

A) – EKSISTERENDE LEDNINGER (til konventionel mekanisk aktivering)

B) – YDERLIGERE LEDNINGER (til brug for FreeRide)

Indstillinger

Indstilling af dip-switch til at fortsætte eller lukke udvidelsesmodulkæden

A) - Fortsæt udvidelsesmodulkæden
B) - Lukker udvidelsesmodulkæden

Indstilling af Bluetooth-modtagemoduler i løftebilen

A) – Tryk på PRG-knappen for at sætte Bluetooth-modulet i administratortilstand.

B) – Tryk på Config-symbolet for at gå ind i menuen.

C) – Tryk flere gange (ca. 5 gange) på FreeRIDE-logoet for at logge ind i administratortilstand.

D) – Administratortilstanden er aktiv.

E) – Alle Bluetooth-modulerne i FreeRIDE-systemet vises på skærmen. vælg den, du vil konfigurere. Den laveste "RSSI (dBm)"-værdi angiver Det Bluetooth-modul, der har det stærkeste signal.

F) – Indtast pinkoden i pakken (PIN-koden er den samme for hver installation, der er udstyret med FreeRide-systemet).

G1) – Angiv det samlede antal etager (samlet antal stop for elevatorer med dobbelt adgang).

G2) – Brug dette felt "Logokode" til at indtaste debitorkoden (10 cifre) og vise dit logo i FreeRide-appen.

Bemærk: FreeRide kan vise et bestemt grafisk logo på appskærmen, når det er i brug (dette område er normalt indstillet til tomt). For at gøre dette skal installationsprogrammet sende det grafiske logo til DMG og få den unikke kundekode til gengæld.

G3) – Gruppe-id-oplysningerne skal anvendes til multiplexanlæg. Se BT LOP-modulkonfiguration nedenfor for at få flere oplysninger.

G4) – Brug denne parameter til at vælge den tilsigtede brug af systemet. Følgende driftstilstande gælder:

Byggetilstand: Dette er standarddriftstilstanden for FreeRide-systemet. Brugere kan oprette forbindelse til både gulv og lift bil BT moduler, uden prioritet.

Skibstilstand: I denne specielle tilstand, dedikeret til elevatorer i krydstogtskibe, skal brugeren først oprette forbindelse til gulvmodulet og placere sit opkald, før han / hun kan få adgang til liftbilmodulet.

Skib boarding mode: denne tilstand bruges i krydstogtskibe under passager boarding, når bilen moduler skal være tilgængelige når som helst som elevatorer er normalt allerede til stede i stueetagen.

G5) – Dette afsnit kan bruges til at angive det korrekte gulvsymbol for hver virtuel knap. Du kan også angive den laveste etageværdi og automatisk oprette de andre etager.

G6) – Gem konfigurationen.

H) – Tryk på PRG-knappen for at afslutte administratortilstanden.

Genstart FreeRIDE-programmet. Layoutet af knappanelet vises på smartphoneskærmen.

Indstillinger Bluetooth-modtagelsesmoduler på gulve

A) – Tryk på PRG-knappen for at sætte Bluetooth-modulet i administratortilstand.

B) – Tryk på det angivne symbol for at gå ind i menuen.

C) – Tryk flere gange (ca. 5 gange) på FreeRIDE-logoet for at logge ind i administratortilstand.

D) – Administratortilstanden er aktiv.

E) – Alle Bluetooth-modulerne i FreeRIDE-systemet vises på skærmen. vælg den, du vil konfigurere. Den laveste "RSSI (dBm)"-værdi angiver Det Bluetooth-modul, der har det stærkeste signal.

F) – Indtast pinkoden i pakken (PIN-koden er den samme for hver installation, der er udstyret med FreeRide-systemet).

G1) – SAPB (ingen registrering) mulighed: hvis aktiv, tillader at vælge den enkelte knap alene.

G2) – Vælg knapkonfigurationen (en knap, to-knap; retning af pilesymbolet)

G3) – Angiv det samlede antal etager (samlet antal stop for elevatorer med dobbelt adgang)

G2) – Brug dette felt "Logokode" til at indtaste debitorkoden (10 cifre) og vise dit logo i FreeRide-appen.

G5) – Gruppe-id-oplysningerne skal anvendes til multiplexanlæg. BT LOP-moduler, der er tildelt den samme gruppe elevatorer i en bygning med flere elevatorer, skal have samme gruppe-id. Der kan anvendes op til 5 forskellige gruppe-id'er.

G6) – Brug denne parameter til at vælge den tilsigtede brug af systemet. Følgende driftstilstande gælder:

Byggetilstand: Dette er standarddriftstilstanden for FreeRide-systemet. Brugere kan oprette forbindelse til både gulv og lift bil BT moduler, uden prioritet.

Skibstilstand: I denne specielle tilstand, dedikeret til elevatorer i krydstogtskibe, skal brugeren først oprette forbindelse til gulvmodulet og placere sit opkald, før han / hun kan få adgang til liftbilmodulet.

Skib boarding mode: denne tilstand bruges i krydstogtskibe under passager boarding, når bilen moduler skal være tilgængelige når som helst som elevatorer er normalt allerede til stede i stueetagen.

G7) – Gem konfigurationen.

H) – Tryk på PRG-knappen for at afslutte administratortilstanden.

Genstart FreeRIDE-programmet. Layoutet af knappanelet vises på smartphoneskærmen.

Dataark

EBTCOP-kort
Strømforsyning: 12/24V dc – 30 mA
4 opto-isolerede indgange 12/24V – 5 mA
4 opto-isolerede udgange 12/24V – 60 mA (MAX)
4 opkaldsknapper administreret, kan udvides op til 36 overordnede stop
EBT4EX-udvidelseskort
Strømforsyning: 12/24V dc – 10 mA
4 opto-isolerede indgange 12/24V – 5 mA
4 opto-isolerede udgange 12/24V – 60 mA (MAX)
4 administrerede opkaldsknapper
EBTLOP-kort
Strømforsyning: 12/24V dc – 30 mA
2 opto-isolerede indgange 12/24V – 5 mA
2 opto-isolerede udgange 12/24V – 60 mA (MAX)
2 opkaldsknapper administreret (op/ned)

Du kan downloade FreeRIDE-applikationen på følgende links eller ved at indramme den relative QRcode:

Apple Store

Google Play

henvisningVersionLink
1.3 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 10. april 2024