1. Home
  2. Eftermontering af Giotto

Eftermontering af Giotto

Indholdet

Montering

Giotto V1 - Giotto V2 - Giotto V3 - Giotto 4.0 ingen IPS
Anbefalinger til udskiftning af Giotto-skærme V1, V2, V3 og 4.0 non IPS-versioner.

Case 1 - Udskiftning af display

Koden DT7******* skal angives.
Koden omfatter:
- Display;
- Interfacekort;
- Skærmsæt;
- Pakning.

Kontrollér dimensionerne på udskæringen som vist på billedet nedenfor. Kontrollér, at boltenes længde stemmer overens med nedenstående; hvis ikke, skal de afkortes.

Hvis pladen ikke har bolte, skal monteringssættet med koden RDT7S1 leveres.

Case 2 - Udskiftning af skærm

Dette tilfælde er kun gyldigt for Giotto-display i V3-version.
Du kan vælge:
- RDM23746031 til eftermontering af IPS-skærme
- RDM.23746032 til eftermontering af ikke-IPS-skærme

Hvis pladen ikke har bolte, skal monteringssættet med koden RDT7S1 leveres.

Opdateret den 28. marts 2024