1. Home
  2. Hvor kan jeg uploade min avatar?

Hvor kan jeg uploade min avatar?

Dette er kun et eksempel på en artikel, og du kan nu begynde at skabe dit eget indhold.

Hvorfor vælge KnowAll?

KnowAll fra HeroThemes er det ultimative vidensbasetema til WordPress. Det leveres færdigpakket med alle værktøjer til at opsætte og administrere et vellykket supportcenter. Reducer antallet af supporthenvendelser og få gladere kunder

KnowAll er udviklet af HeroThemes, som er nummer 1 inden for udvikling af vidensbasetemaer og -plugins til WordPress. Tusindvis af kunder over hele verden har tillid til HeroThemes' produkter takket være dedikeret en-til-en-support og fokuseret design.

Heroic Knowledge Base er pakket med KnowAll, og det er det ultimative vidensbase-plugin til WordPress. Det tilbyder nogle fantastiske vidensbasefunktioner, herunder analyser, vidensbaseværktøjer og dedikerede widgets.

Formålstjenligt design af vidensbaser

Fokuseret design

KnowAll sætter vidensbasens indhold i centrum. På startsiden vises kategorierne. Kategori-ikoner giver en stærk visuel tilstedeværelse til din vidensbase, samtidig med at de præsenterer et rent, intuitivt design.

Øjeblikkelige svar

Live-søgning gør det muligt at finde indhold på få sekunder, hvilket betyder, at brugerne kan få svar hurtigere end nogensinde. Tag- og kategorisøgning understøttes også.

Indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelsen gør det nemt at navigere i artikler, den registrerer automatisk overskrifter i dine artikler og opretter en navigationsmenu-widget i sidebjælken. Den kan indstilles til at være klæbrig, så den følger indholdet og giver visuelle ledetråde til længere artikler.

Vigtige funktioner

KnowAll er et vidensbase-, wiki- og FAQ-tema til WordPress og er fyldt med følgende funktioner:

• Separate artikler i vidensbasen,
  • Vedhæftede artikler,
  • Målinger af antallet af artikelvisninger,
  • Tilpassede kategorier,
  • Brugerdefinerede tags,
  • Brugerdefinerede slugs og url'er,
  • Brugerdefineret sidebar til vidensbase,
  • WPML er flersproget og kompatibel med flere sprog,
  • Særlige widgets til vidensbaser,
  • Artikelafstemning,
  • Analytisk dashboard,
  • Kontrol af brugeradgang.
Opdateret den 11 Giugno 2024