FreeRIDE-sovellus

Voit tarkistaa ja ladata kaikki tämän oppaan versiot seuraavasta linkistä.

Yksinkertainen älypuhelimien sovellus, joka on saatavana ilmaiseksi kaikille käyttäjille, jotka haluavat soittaa hissiin koskematta hissiauton tai lattian painikkeisiin.

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevassa linkissä olevasta turvallisuus- ja käyttösuosituksia käsittelevään osioon.

Johdotusohjeet

FreeRide yhdistyy paikallisesti Hissiauton painikepaneeliin ja lattiapainikepaneeleihin sijoitettuihin BlueTooth-vastaanottomoduuleihin.

Ohjaimeen tai akselin johdotukseen ei tarvitse tehdä muutoksia. Lisää vain Bluetooth-vastaanottomoduuli hissiauton painikepaneeliin tai lattiapainikepaneeleihin.

Bluetooth-vastaanottomoduulien yhdistäminen

AUTOSSA:

Asenna ja liitä EBT4EX-laajennuskortti hissiauton käyttöpaneeliin seuraavan yhteyskaavion avulla:

Jokainen painike on liitettävä EBTCOP (tai EBT4EX) -moduuliin alla olevan kytkentäkaavion mukaisesti. Kaikki kaapelit on kytkettävä rinnakkain olemassa olevien johtojen kanssa.

A) - OLEMASSA OLEVA KAAPELOINTI (tavanomaista mekaanista aktivointia varten)
B) - LISÄKAAPELOINTI (FreeRide-sovelluksen käyttöä varten)

KERROKSISSA:

Rakennuksen jokaisessa kerroksessa (olemassa oleva) laskeutumiskäyttöpaneeli (LOP) on varustettava yhdellä EBTLOP Bluetooth -kortilla. Liitä BT-kortti puhelupainikkeisiin seuraavan kaavion avulla:

Jokainen painike on liitettävä EBTLOP-moduuliin alla olevan kytkentäkaavion mukaisesti. Kaikki kaapelit on kytkettävä rinnakkain olemassa olevien johtojen kanssa.

A) – OLEMASSA OLEVAT JOHDOTUKSET (tavanomaiseen mekaaniseen aktivointiin)

B) – LISÄJOHDOTUS (FreeRide-käyttöön)

Asetukset

Laajennusmoduuliketjun jatkamista tai sulkemista koskevan dip-kytkimen asettaminen.

A) - Jatkaa laajennusmoduuliketjua
B) - Sulkee laajennusmoduuliketjun.

Bluetooth-vastaanottomoduulien asettaminen hissiautoon

A) – Aseta Bluetooth-moduuli järjestelmänvalvojan tilaan painamalla PRG-painiketta.

B) – Siirry valikkoon painamalla Config-symbolia.

C) - Kirjaudu sisään järjestelmänvalvojan tilassa napauttamalla useita kertoja (noin 5 kertaa) FreeRIDE-logoa.

D) – Järjestelmänvalvojan tila on aktiivinen.

E) - Kaikki FreeRIDE-järjestelmän Bluetooth-moduulit näkyvät näytöllä; valitse määritettävä. Pienin RSSI (dBm)" -arvo ilmaisee Bluetooth-moduulin, jossa on vahvin signaali.

F) – Syötä pakettiin sisältyvä PIN-koodi (PIN-koodi on sama jokaiselle FreeRide-järjestelmällä varustetulle asennukselle).

G1) – Aseta kerrosten kokonaismäärä (kaksinkertaisella pääsyllä varustettujen hissien pysähdysten kokonaismäärä).

G2) – Syötä asiakaskoodi (10 numeroa) ja näytä logosi FreeRide-sovelluksessa tällä kentässä "Logokoodi".

Huomautus: FreeRide saattaa näyttää tietyn graafisen logon sovelluksen näytössä käytön aikana (tämä alue on yleensä tyhjä). Tätä varten asentajan on lähetettävä graafinen logo DMG: lle ja saatava yksilöllinen asiakaskoodi vastineeksi.

G3) – Konsernin tunnustietoja on käytettävä multipleksilaitteistoissa. Lisätietoja on jäljempänä olevassa BT LOP -moduulikokoonpanossa.

G4) – Valitse järjestelmän käyttötarkoitus tämän parametrin avulla. Seuraavat toimintatilat ovat voimassa:

Rakennustila: tämä on FreeRide-järjestelmän vakiokäyttötila. Käyttäjät voivat muodostaa yhteyden sekä lattia- että nostoauton BT-moduuleihin ilman prioriteettia.

Alustila: tässä erikoistilassa, joka on omistettu risteilyalusten hisseille, käyttäjän on ensin kytkettävä yhteys lattiamoduuliin ja soitettava puhelunsa, ennen kuin hän pääsee hissiautomoduuliin.

Laivaan nousutila: tätä tilaa käytetään risteilyaluksilla matkustajalennon aikana, kun automoduulien on oltava käytettävissä milloin tahansa, koska hissit ovat yleensä jo pääkerroksessa.

G5) – Tätä osaa voidaan käyttää osoittamaan oikea lattiasymboli jokaiselle virtuaalipainikkeelle. Voit myös määrittää alimman lattia-arvon ja määrittää automaattisesti muut kerrokset.

G6) – Tallenna kokoonpano.

H) – Poistu järjestelmänvalvojan tilasta painamalla PRG-painiketta.

Käynnistä FreeRIDE-sovellus uudelleen. Painikepaneelin asettelu näkyy älypuhelimen näytöllä.

Asetukset Bluetooth-vastaanottomoduulit kerroksissa

A) – Aseta Bluetooth-moduuli järjestelmänvalvojan tilaan painamalla PRG-painiketta.

B) – Siirry valikkoon painamalla merkittyä symbolia.

C) - Kirjaudu sisään järjestelmänvalvojan tilassa napauttamalla useita kertoja (noin 5 kertaa) FreeRIDE-logoa.

D) – Järjestelmänvalvojan tila on aktiivinen.

E) - Kaikki FreeRIDE-järjestelmän Bluetooth-moduulit näkyvät näytöllä; valitse määritettävä. Pienin RSSI (dBm)" -arvo ilmaisee Bluetooth-moduulin, jossa on vahvin signaali.

F) – Syötä pakettiin sisältyvä PIN-koodi (PIN-koodi on sama jokaiselle FreeRide-järjestelmällä varustetulle asennukselle).

G1) - SAPB (ei rekisteröintiä) -vaihtoehto: jos aktiivinen, sallii valita vain yhden painikkeen.

G2) – Valitse painikkeen kokoonpano (yksi painike, kaksi painike; nuolisymbolin suunta)

G3) – Aseta kerrosten kokonaismäärä (kahden käyttökertaisen hissin pysähdysten kokonaismäärä)

G2) – Syötä asiakaskoodi (10 numeroa) ja näytä logosi FreeRide-sovelluksessa tällä kentässä "Logokoodi".

G5) – Ryhmätunnustietoja on käytettävä multipleksilaitteistoissa. BT LOP -moduuleilla, jotka on liitetty samaan hissiryhmään rakennuksessa, jossa on useita hissejä, on oltava sama ryhmätunnus.

G6) – Valitse järjestelmän käyttötarkoitus tämän parametrin avulla. Seuraavat toimintatilat ovat voimassa:

Rakennustila: tämä on FreeRide-järjestelmän vakiokäyttötila. Käyttäjät voivat muodostaa yhteyden sekä lattia- että nostoauton BT-moduuleihin ilman prioriteettia.

Alustila: tässä erikoistilassa, joka on omistettu risteilyalusten hisseille, käyttäjän on ensin kytkettävä yhteys lattiamoduuliin ja soitettava puhelunsa, ennen kuin hän pääsee hissiautomoduuliin.

Laivaan nousutila: tätä tilaa käytetään risteilyaluksilla matkustajalennon aikana, kun automoduulien on oltava käytettävissä milloin tahansa, koska hissit ovat yleensä jo pääkerroksessa.

G7) – Tallenna kokoonpano.

H) – Poistu järjestelmänvalvojan tilasta painamalla PRG-painiketta.

Käynnistä FreeRIDE-sovellus uudelleen. Painikepaneelin asettelu näkyy älypuhelimen näytöllä.

Taulukkonäkymä

EBTCOP-kortti
Virtalähde: 12/24V dc – 30 mA
4 opto-eristettyä tuloa 12/24V – 5 mA
4 opto-eristettyä ulostuloa 12/24V – 60 mA (MAX)
4 puhelupainiketta hallittu, laajennettavissa jopa 36 yleistä pysähdystä
EBT4EX-laajennuskortti
Virtalähde: 12/24V dc – 10 mA
4 opto-eristettyä tuloa 12/24V – 5 mA
4 opto-eristettyä ulostuloa 12/24V – 60 mA (MAX)
4 puhelupainiketta hallittu
EBTLOP-kortti
Virtalähde: 12/24V dc – 30 mA
2 opto-eristettyä tuloa 12/24V – 5 mA
2 opto-eristettyä lähtöä 12/24V – 60 mA (MAX)
2 puhelupainiketta hallittu (ylös/alas)

Voit ladata FreeRIDE-sovelluksen seuraavista linkeistä tai rajaamalla suhteellisen QRcoden:

Apple Store

Google Play

ViittausVersioLinkki
1.3 (nykyinen versio)Download PDF
(englanti)
Päivitetty 10 Aprile 2024