1. Home
  2. Onderdelen
  3. Sherman touchless V1

Sherman touchless V1

Waarschuwingen voor veiligheid en gebruik

Voordat u onze producten installeert, raden we u aan het gedeelte over veiligheids- en gebruiksvoorzorgen op de onderstaande link te raadplegen.

Afmetingen

(*) Hoofdverdieping

Uitgesneden / Afstand tussen knoppen

Bedradingsinstructies

Let op: In de versie zonder pieptoon is het mogelijk om zowel het mechanische contact (NO-M) als het aanraakcontact (NO-TL) onafhankelijk van elkaar aan te sluiten. Het onderstaande voorbeeld toont de aansluiting van het aanraakcontact (NO-TL).

A) - Voeding: 24V dc / 15-50mA

B) - De gemeenschappelijk van de verlichting (24V)

C) - De gemeenschappelijk van de oproepen (0V)

D) - Gesprekken

E) - Om gelijktijdige activering van meer dan één oproep te vermijden, wordt elke knop verbonden met de knop eronder door een unipolaire link van klem EN.O naar klem EN.I (zie hieronder).

Gegevensblad

LichaamAISI 303 gedraaide roestvrijstalen knop
Contactenmechanische modus: 1 contact 30V, 60mA
aanraakloze modus: optorelais 30V, 60mA
Stroomvoorziening24V DC, stand-by 15mA, max 50mA
Verlichtingwit, LED 12V of 24V AC/DC,
geen verlichting wanneer niet geactiveerd
Bedrading9 schroefklemmen
Gemiddelde levensduur1.500.000 mechanische activeringen (24V, 20mA)
Bedrijfstemperatuur-5 / +50 °C
BeschermingIK07 / IP44
Afsluitbare dikte1÷4 mm (1÷3 mm versie voor hoofdvloer)

Download

U kunt de PDF van deze pagina downloaden

Bijgewerkt op 7 Giugno 2021