1. Home
  2. Eftermontering av Giotto

Eftermontering av Giotto

Innehållet

Montering

Giotto V1 - Giotto V2 - Giotto V3 - Giotto 4.0 ingen IPS
Rekommendationer för byte av Giotto-displayer V1, V2, V3 och 4.0 icke IPS-versioner.

Fall 1 - Byte av display

Koden DT7******* måste anges.
Koden omfattar följande:
- Display;
- Gränssnittskort;
- Kit för skärm;
- Packning.

Kontrollera utskärningens mått enligt bilden nedan. Kontrollera att dubbarnas längd överensstämmer med nedanstående; om inte, korta dem

Om plattan inte har bultar måste monteringssatsen med kod RDT7S1 levereras.

Fall 2 - Byte av skärm

Detta fall gäller endast för Giotto-displayen i V3-versionen.
Du kan välja:
- RDM23746031 för eftermontering av IPS-skärmar
- RDM.23746032 för eftermontering av icke-IPS bildskärmar

Om plattan inte har bultar måste monteringssatsen med kod RDT7S1 levereras.

Uppdaterad den 28 mars 2024