1. Home
  2. Ohjeet sivujen lataamiseen pdf-muodossa

Ohjeet sivujen lataamiseen pdf-muodossa

Voit ladata eri tuotteiden pdf-käyttöohjeet halutulla kielellä noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Lataa sivu halutulla kielellä;
  2. Vieritä sivua loppuun ja avaa kiinnostavat avattavat valikot. Voit myös avata kaikki toogles ladataksesi koko sivun kaikilla tiedoilla;
  3. Palaa (vierittämällä) sivun alkuun (tämä vaihe on todella tärkeä, jotta voit ladata kaikki sivun kuvat;
  4. Avaa selaimen asetukset ja napsauta "Tulosta" (suosittelemme käyttämään Microsoft Edgeä sivun täydelliseen luettavuuteen);
  5. Valitse "Tallenna PDF-tiedostona" -vaihtoehto;
  6. Avaa "Muut asetukset" ja täytä seuraavat kentät
    • Muoto => A4;
    • Asteikko => 75 %;
    • Reunukset => Oletus;
    • Ylä- ja alatunniste => Ei lippua;
    • Taustagrafiikka => Kyllä-lippu;
  7. Napsauta "Tallenna".
Opastus
Päivitetty 27 Settembre 2021