1. Home
  2. Riktlinjer för nedladdning av sidor i pdf-format

Riktlinjer för nedladdning av sidor i pdf-format

För att ladda ner pdf-manualerna för de olika produkterna på önskat språk, följ stegen nedan:

1. Läs in sidan på önskat språk.
  2. Rulla sidan till slutet och öppna de nedrullningsbara menyerna av intresse. Du kan också öppna alla toogles för att ladda ner hela sidan med all information.
  3. Returnera (genom att rulla) till början av sidan (det här steget är verkligen viktigt för att kunna ladda upp alla bilder på sidan;
  4. Öppna webbläsaralternativen och klicka på "Skriv ut" (vi rekommenderar att du använder Microsoft Edge för fullständig läsbarhet av sidan);
  5. Välj alternativet "Spara som PDF".
  6. Öppna "Andra inställningar" och fyll i följande fält
    • Format => A4;
    • Skala => 75%;
    • Marginaler => Standard;
    • Sidhuvud och sidfot => Ingen flagga;
    • Bakgrundsgrafik => Ja-flagga;
  7. Klicka på "Spara".
Tutorial
Uppdaterad 27 Settembre 2021