1. Home
  2. Sähköjärjestelmät
  3. Pitagora 4.0
  4. Pitagora 4.0 - Uusi vianmääritys

Pitagora 4.0 - Uusi vianmääritys

Sivua päivitetään jatkuvasti

Johdanto

Tällä sivulla on luettelo vioista ja niiden kuvaus, syy ja korjaustoimenpiteet.

PlayPad

Virheiden esiintyminen järjestelmässäsi näkyy PlayPadin "DEF"-valossa.

Mahdollisia tapauksia on kolme:

• DEF-valo pois päältä: ei ole vikoja.
  • DEF kiinteä punainen valo: muistiin on tallennettu vikoja. Hissi jatkaa toimintaansa.
  • DEF vilkkuva punainen valo: on aktiivisia vikoja. Hissi on poissa käytöstä.

App Fusion

Näet ohjaimesi virheet kojelaudan Fusion App -sovelluksessa.

Klikkaamalla näyttöä voit tarkastella virheluettelon yksityiskohtia.

Vianetsintä

Vian tyyppiKuvaus
InfoTämä virhe palauttaa tiedon. Järjestelmä jatkaa toimintaansa
VaroitusTämä virhe antaa varoituksen. Järjestelmä ei ole toiminnassa niin kauan kuin virhe on aktiivinen.
HälytysTämä virhe palauttaa hälytyksen. Se on estävä virhe.
Hälytys + NollausTämä virhe palauttaa hälytyksen. Se on estävä virhe. Järjestelmä pysyy toimintakyvyttömänä, kunnes virhekohtainen nollaus suoritetaan.

Italian vianmääritys

Päivitetty 19 Gennaio 2024