1. Home
  2. Retningslinjer for hentning af sider i pdf-format

Retningslinjer for hentning af sider i pdf-format

Hvis du vil hente pdf-manualerne for de forskellige produkter på det ønskede sprog, skal du følge nedenstående trin:

1. Indlæs siden på det ønskede sprog.
  2. Rul siden til slutningen, og åbn de genvejsmenuer, der er interessante. Du kan også åbne alle toogles for at downloade hele siden med alle oplysninger;
  3. Vend tilbage (ved at rulle) til begyndelsen af siden (dette trin er virkelig vigtigt for at kunne uploade alle billederne på siden;
  4. Åbn browserindstillingerne, og klik på "Udskriv" (vi anbefaler, at du bruger Microsoft Edge til at gøre siden læsbarheden fuldstændigt).
  5. Vælg indstillingen "Gem som PDF".
  6. Åbn "Andre indstillinger", og udfyld følgende felter
    • Format => A4;
    • Skala => 75%;
    • Margener => standard;
    • Sidehoved og sidefod => Intet flag;
    • Baggrundsgrafik => Ja-flag;
  7. Klik på "Gem".
Tutorial
Opdateret den 27 Settembre 2021