1. Home
  2. Komponenter
  3. Sherman touchless

Sherman touchless

(v 1.2)

Kontroller udskrivningen på bagsiden af knappen. Hvis polaritetsangivelsen (+ / -) er til stede, skal du se pdf af instruktionerne på følgende link.

Advarsel: Undgå direkte udsættelse for sollys og varmekilder.

Sikkerheds- og brugsadvarsler

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link.

Dimensioner

(*) Stueetagen

Udskæring/afstand mellem knapper

Instruktioner til ledninger

Version uden summer
opmærksomhed:
I versionen uden summer er det muligt selvstændigt at forbinde både den mekaniske kontakt (NO-M) og den berøringsfri kontakt (NO-TL).A) – Strømforsyning: 24V ac/dc / 15-50mA
B) – Den fælles af lamperne
C) – Lamper
D) – Den fælles kontakt
E) – Kontakter
F) – For at undgå samtidig aktivering af mere end ét opkald er hver knap forbundet til den nedenfor af et unipolar link fra terminal EN. O til terminal EN. I (se nedenfor).
Version med summer - Ikke længere til salg
Bemærk: I versionen med summer er den mekaniske og berøringsfri aktivering blevet samlet i en enkelt kontakt (NO).A) – Strømforsyning: 24V ac/dc / 15-50mA
B) – Den fælles af lamperne
C) – Lamper
D) – Den fælles kontakt
E) – Kontakter
F) – For at undgå samtidig aktivering af mere end ét opkald er hver knap forbundet til den nedenfor af et unipolar link fra terminal EN. O til terminal EN. I (se nedenfor).

Indstillinger

Lydstyrkeindstilling (kun version med summer) - Ikke længere tilgængelig til salg
1) – Tryk på knappen, og hold den nede i 30 sekunder.
2) – Indstil den ønskede lydstyrke ved at trykke på knappen flere gange.
3) – Når du har valgt den rigtige lydstyrke, skal du vente 10 sekunder uden at trykke på knappen for at gemme indstillingen.

Dataark

KroppenAISI 303 drejet knap i rustfrit stål
Kontaktermekanisk tilstand: 1 kontakt 30V, 60mA
berøringsfri tilstand: opto relay 30V, 60mA
Strømforsyning24V ac/dc, standby 15mA, maks. 50mA
Belysninghvid, LED 12V eller 24V AC/DC
ingen belysning, når den ikke er aktiveret
Ledningerversion uden summer: 9 skrueterminaler
version med buzzer: 8 skrueterminaler
Avg. liv1.500.000 mekaniske aktiveringer (24V, 20mA)
Driftstemperatur-5 / +50 °C
BeskyttelseIK07 / IP44
Aflåselig tykkelse1÷4 mm (1÷3 mm stueetagen)

Download

henvisningVersionLink
Version med summer er ikke længere tilgængelig til salg.1.2 (aktuel version)Download PDF (engelsk)
Tilføjet version med summer.
Kontaktholdermodulet rapporterer ikke kontakternes polaritet.
1.1 Download PDF
(Dansk)
1.0 Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 10 Marzo 2023