1. Home
  2. Inventar
  3. Silverlight

Silverlight

(afsnit 1.8)

Hvis du vil kontrollere og downloade alle versioner af denne vejledning, skal du gå til følgende link.

Sikkerheds- og brugsadvarsler

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link.

Montering

– CAR (kort knappanel) –

D) – Frizone til fastgørelse af endehætter.

E) – Referencetabel.

– CAR (kolonne) –

[4] - Fastgør pladen til væggen, som det ses på billedet. Kontroller, at der er 2 mm fri luft fra gulvet. Prøv at flytte pladen for at kontrollere, at den er korrekt forankret.

A) – TORX-fastgørelsesværktøj

– GULV –

B) – Til fastgørelse af dørkarme.

C) – Til vægfastgørelse.

[2a] – Til fastgørelse af dørkarme.

[2b] – Til vægfastgørelse.

[5a] – Til fastgørelse af dørkarme.

[5b] – Til vægfastgørelse.

Download

henvisningVersionLink
1.8 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 6.

Var denne artikel nyttig?

Relaterede artikler