1. Home
  2. Inventar
  3. Brick &Beetle

Brick &Beetle

(v 1.4)

Montering

Trykknappanelet i elevatorbilen har monteringsinstruktionerne direkte på den skabelon, der følger med produktet.

Brick &Beetle 70x220mm / 90x250mm

A) Fastsættelse af support
B) Skrue (fastgørelse på dørkarmen)
C) Skrue og plast vægstik (fastsættelse på væggen)
D) Afstands til trykknapmonteringen

3] Sørg for, at den øverste skruefastgørelse er i kontakt med fjederkrogen og at den nederste skruefastgørelse IKKE er i kontakt med fjederkrogen.

5] Skru skruelåsen af, indtil den når fjederkrogen.

– Demontering –

Drej med uret den nederste skrue.

Brick 70x165mm

A/B/C) Fastsættelse af support
D) Skrue (fastgørelse på dørkarmen)
E) Skrue og plast vægstik (fastsættelse på væggen)

2] Sørg for, at den øverste skruefastgørelse er i kontakt med fjederkrogen, og at den nederste skruefastgørelse IKKE er i kontakt med fjederkrogen.

4] Skru skruelåsen af, indtil den når fjederkrogen.

– Demontering –

Drej med uret den nederste skrue.

Download

henvisningVersionLink
Montering af elevator bil knappanel1.4 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 26.