Greta

(v 1.5)

Hvis du vil kontrollere og downloade alle versioner af denne vejledning, skal du gå til følgende link.

Sikkerheds- og brugsadvarsler

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link

Montering

CAR (UDEN hængselåbning)

Tag fastgørelsesreferencerne i punkt 1 og 3 for at lave hullerne på forhånd.

1) – Fix støtten og overveje disse foranstaltninger for korrekt positionering af komponenterne i overensstemmelse med reglerne.

BIL (MED hængselåbning)

Fjern 1 af de 3 brudbare områder for at passere kablerne.

4) - Valgfri fastgørelse

GULV (H16 mm)

 

GULV (H23 mm)

Download

henvisningVersionLink
Montering af elevator bil knappanel1.3Download PDF
(Dansk)
Særlige overflader (og hængselåbning)1.4
frontplade med hængselåbning1.5 (aktuel version)
Opdateret den 19. februar 2024

Var denne artikel nyttig?

Relaterede artikler