1. Home
  2. Sovellus/ohjelmisto
  3. Yhteydet ja Fusion-sovellus

Yhteydet ja Fusion-sovellus

FUSION APP on kehitetty DMG:n elektronisten laitteiden hallintaan, ja hissiteknikot voivat olla vuorovaikutuksessa DMG-laitteiden kanssa älypuhelimiensa kautta asennusta, huoltoa ja etävalvontaa varten.
FUSION APP toimii pilvipohjaisessa FUSION DASHBOARDissa, jossa on tietokanta yrityksistä, rakennuksista, hisseistä, käyttäjistä ja heidän räätälöidyistä rooleistaan (perus - edistynyt ja valvoja).
Räätälöidyt roolit takaavat järjestelmän maksimaalisen joustavuuden ja turvallisuuden.
Kaikki tiedot ovat täysin yksittäisten yritysten hallinnassa.

FUSION APP ja Pitagora 4.0

FUSION APP tarjoaa välittömän yleiskatsauksen liitettyyn hissiin ja sen tärkeimpiin tietoihin , hissin tilaan, asentoon ja diagnostiikkaan.
Kehittyneiden diagnostiikkatyökalujen avulla voidaan korjata aktiivisia ja tallennettuja virheitä, asettaa parametreja, tarkistaa koko järjestelmän tulot/lähtötiedot, mitata jännitettä/virtaa/lämpötilaa ja tehdä etäkutsuja.
Saadaksesi etäkäyttöoikeuden DMG-laitteisiin Fusion APP:n kautta sinun on rekisteröitävä yrityksesi Fusion Dashboard pilviohjelmistoon. Tästä ohjelmistosta on sitten mahdollista rekisteröidä ja määrittää rakennukset ja laitteet yrityksen työntekijöille, määrittää heidän erityiset roolinsa ja oikeutensa.

Download Fusion APP

Fusion APP voidaan asentaa laitteisiin, joissa on iOS (versio 12 tai uudempi), Android (versio 9 tai uudempi) ja Windows (10 tai uudempi). Löydät sen Apple Storesta/Play Storesta.

Pitagora 4.0:n liittäminen verkkoon

Pitagora 4.0 -järjestelmässä on natiivi WiFi-yhteys.
Pitagora 4.0:n liittämiseksi FUSIONiin on käytettävissä kaksi ratkaisua:

Paikallinen yhteys

Paikallinen yhteys luodaan Pitagora 4.0 -järjestelmän asennuspaikalla. Tarjolla on kaksi Wi-Fi HotSpottia, joista toinen sijaitsee Playpadissa (kaikki ohjaimet) ja toinen Top Of Car -laatikossa (vain esijohdotetut ohjaimet). Ennen kuin yhdistät älypuhelimesi Fusion APP:n kautta , sinun on varmistettava, että Wi-Fi on käytössä näissä kahdessa laitteessa.
Katso seuraavat asetukset:

A) - Wi-Fi-hotspot on otettava käyttöön.
B) - Laitteen Wi-Fi-signaalin automaattinen sammutusaika on asetettava tarpeidesi mukaan ( 10min, 30min, 1h, 2h, 4h, 8h, 24h, ei koskaan).

Jos et ole vielä rekisteröitynyt FUSION DASHBOARDiin, voit käyttää sitä ilman kirjautumista.

Valitse "Ohjain" (tai jokin muu hallinnoitava laite).

Varmista, että olet yhteydessä ohjauspaneelin Wi-Fi-verkkoon.
Etsi ja valitse älypuhelimen verkkoasetuksissa sen laitteen Wi-Fi-verkko, johon haluat muodostaa yhteyden (Playpad / TOC):
- DMG_PLP_xxx > PLAYPAD
- DMG_TOC_xxx > TOC
Kirjautumistiedot saat DMG:ltä laitteen mukana toimitetun dokumentaation mukana.

Etsi lopuksi laitteita (paina "Scan").

Valitse hallittava laite.

Etäyhteys

Etäyhteyden avulla voit käyttää kytkettyjä laitteita internetin kautta.
Internet-yhteyden voi saada minkä tahansa WiFi-hotspotin kautta. Jos wlan-hotspot ei ole käytettävissä, yhteys on mahdollista muodostaa Telemaco II 4G-modeemin kautta (SIM-kortti ei sisälly tähän laitteeseen).

Telemaco II 4G -modeemin asennusohjeet.

Etäyhteyden saamiseksi sinun on ensin syötettävä tunnistetietosi ja kirjauduttava Fusion-pilveen.

Valitse laitteen tyyppi, jota haluat hallita etänä.

Paikallinen laitehallinta näkyy myös tässä näytössä; tässä tapauksessa noudata paikallisen yhteyden ohjeita.

Valitse hallittava laite laiteluettelosta tai laitekartalta.

Ja nyt... vuorovaikutuksessa hissien kanssa... missä tahansa!

Päivitetty 1 Luglio 2024