EN81-72

(v 1.0)

For å sjekke og laste ned alle versjoner av denne veiledningen, gå til følgende lenke.

Forsiktighetsregler for sikkerhet og bruk

Før du installerer produktene våre, anbefaler vi at du konsulterer avsnittet om sikkerhet og bruksforskrifter på lenken nedenfor

Montering

– BIL –

A)
818,5 mm (frontplate med trykknapp Dardo)
859,5 mm (frontplate med trykknapp Dardo og selektiv tilgang)
859,5 mm (frontplate med bezel Brutus)

B)
Se siden "Tabell over borediametre" (skruegjengediameter3,5 mm)

– FLOOR (DOOR FRAME mounting) –

C)
Se siden "Tabell over borediametre" (skruegjengediameter3,5 mm)

– FLOOR (WALL mounting with back box) –

Download

ReferanseVersjonLink
1.0Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert 4 Settembre 2024
Var denne artikkelen til hjelp?

relaterte artikler