1. Home
  2. Elektriska system
  3. Pitagora 4,0
  4. Pitagora 4.0 - Ny felsökning

Pitagora 4.0 - Ny felsökning

Sidan uppdateras kontinuerligt

Införandet

På denna sida finns en lista lista över fel med beskrivning, orsak och åtgärd.

PlayPad (på engelska)

Om det finns fel i ditt system visas det av "DEF"-lampan på PlayPad.

Det finns tre möjliga fall:

• DEF-lampan släckt: inga fel föreligger.
  • DEF fast röd lampa: det finns fel lagrade i minnet. Lyften fortsätter att fungera.
  • DEF blinkande röd lampa: det finns aktiva fel. Lyften är ur drift.

App Fusion

Du kan se felen i din controller i instrumentpanelen Fusion App.

Genom att klicka på skärmen kan du titta på detaljerna i fellistan.

Felsökning

Typ av felBeskrivning
InfoDetta fel returnerar en information. Systemet fortsätter att fungera
VarningDetta fel returnerar en varning. Systemet är inte i drift så länge felet är aktivt
VarningDetta fel returnerar en varning. Det är ett blockeringsfel.
Varning + ÅterställningDetta fel returnerar en varning. Det är ett blockeringsfel. Systemet fungerar inte förrän en felspecifik återställning har utförts.

Felsökning på italienska

Uppdaterad den 19 Gennaio 2024