Gilda TM

(v 1.5)

Hvis du vil kontrollere og downloade alle versioner af denne vejledning, skal du gå til følgende link.

Sikkerheds- og brugsadvarsler

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link

Montering

Trykknappaneler bredde: 65 / 100 mm

Fastgørelsessæt

X) – Til vægfastgørelse

Y) – Til fastgørelse på dørkarmen / til fastgørelse på elevatorbilvæggen


1.1) – Frit område til fastgørelse

1,2) – 24 mm (til 65 mm breddeplader) / 30 mm (til 100 mm breddeplader)




Pushbuton paneler bredde: 150 mm

Fastgørelsessæt

X) – Til vægfastgørelse

Y) – Til fastgørelse på dørkarmen / til fastgørelse på elevatorbilvæggen






Trykknappaneler bredde: 200 mm

– Knappen Lang (kolonne)

A) – Zonen Tjenesteknapper


– Kort knappanel (fast)

– Kort knappanel (Hæselåbning)



Download

henvisningVersionLink
1.5 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 8.

Var denne artikel nyttig?

Relaterede artikler