1. Home
  2. Elektriske systemer
  3. Pitagora 4,0
  4. Pitagora 4.0 - Ny fejlfinding

Pitagora 4.0 - Ny fejlfinding

Siden bliver løbende opdateret

Indførelsen

På denne side er der en liste over fejl med beskrivelse, årsag og afhjælpning.

PlayPad

Hvis der er fejl i dit system, vises det af "DEF"-lampen på PlayPad'en.

Der er tre mulige tilfælde:

• DEF-lampen er slukket: der er ingen fejl.
  • DEF fast rødt lys: der er fejl gemt i hukommelsen. Liften fortsætter med at køre.
  • DEF blinker med rødt lys: der er aktive fejl. Liften er ude af drift.

App Fusion

Du kan se fejlene i din controller i dashboardet Fusion App.

Ved at klikke på skærmen kan du se detaljerne i fejllisten.

Fejlfinding

FejltypeBeskrivelse
InfoDenne fejl returnerer en information. Systemet fortsætter med at fungere
AdvarselDenne fejl returnerer en advarsel. Systemet er ikke funktionsdygtigt, så længe fejlen er aktiv.
AlarmDenne fejl returnerer en advarsel. Det er en blokerende fejl.
Alarm + nulstillingDenne fejl returnerer en advarsel. Det er en blokerende fejl. Systemet forbliver ude af drift, indtil der udføres en fejlspecifik nulstilling.

Fejlfinding på italiensk

Opdateret den 19. august 2024