(afsnit 1.8)

Komplet system til elevatorer

Controller

• Bundkort: hovedfunktioner, programmeringsmodul, diagnostiske lysdioder, beskrivelse af stik.
  • Programmeringsmenu og ændring af systemparametre
  • VVVF Frenic Lift Indstilling
  • Vejledning til softwareopdatering

Bil / top af bil

• Dørkommando
  • Kontrol af vægtbelastning
  • Styring af elevatorkabinens position/hastighed med motor-encoder
  • Kontrol med tilbagerulning og kørekomfort
  • UCM-kredsløb

Gulve

• Læringsprocedure for gulve

Aksel

• EN81-20 konfiguration
  • EN81-21 installation med dørens...
  • Montering med dørens monostable kontakter
  • Positioneringssystem for elevatorvogne og nøjagtighed ved standsning
  • Beskyttelse af skakter

Indsigt

Fejlfinding

Her finder du en liste over fejl med deres beskrivelse, årsag og afhjælpning.

Ny fejlfinding

På denne side er der den NYE liste over fejl med deres beskrivelse, årsag og afhjælpning (igangværende arbejde)

Forbindelse og Fusion-app

Fusion er den nye app, som DMG har udviklet for at muliggøre lokal og fjernovervågning af Pitagora 4.0 fra smartphones eller pc'er.

Brandvæsen operation

Her kan du indstille parametrene for brandslukningsoperationer i henhold til 5 forskellige tilfælde.

Test og målinger

Procedurer for systemsikkerhedstest og for rum-tidsmåling af elevatorkabinens bevægelse beskrives her.

Multiplex-løsninger

Pitagora 4.0-kontrolpanelet kan styre multiplexsystemer med op til 6 elevatorer.

Tidsdiagrammer

Tidsdiagrammer for de kørende kommandoer i henhold til systemtypen.

Download

Du kan downloade DIDO-websiderne for Pitagora 4.0-systemet her

Du kan downloade overensstemmelseserklæringerne her

Opdateret den 16. februar 2024