1. Home
  2. App/programvare
  3. Connectivity & Fusion-app

Connectivity & Fusion-app

Fusion-appen ble opprettet for administrasjon (både eksternt og lokalt) av DMG-enheter som er basert på Cloud som Pitagora 4.0 og SmartKey PLUS . Installatører og vedlikeholdsbrukere kan samhandle, via smarttelefonen, med systemene de er utpekt til av deres overordnede og, basert på deres tilgangsnivå, ha mulighet eller ikke til å overvåke statusen til systemet og eventuelt gripe inn.
APPen er fullstendig basert på "Fusion Dashboard" skyprogramvare, som er vert for databasen over selskaper, anlegg og brukere. Disse personopplysningene kan administreres helt uavhengig av spesifikke operatører i hver enkelt organisasjon, uten å måtte be om inngripen fra DMG.

Funksjonalitet og bruk

Med Pitagora 4.0-systemet
1) Hovedskjermen til Playpad-modulen gir en oversikt over den nåværende situasjonen til systemet:
Anleggsdata, status, antall slag, siste vedlikeholdsbesøk, antall feil, heisvognens plassering, status på dørene, status for sikkerhetene, status for hovedinngangene, ringeknapper i ytterste etasjer, knapper for tilgang til andre skjermer i applikasjonen.

2) Visning og administrasjon av systemfeillisten: billettlignende funksjon av enkeltfeilen.

3) Veiledning for feilløsning og mulighet til å sette inn og lese delte kommentarer.

4) Avansert diagnostikk: skjermer dedikert til systeminnganger/utganger, VVVF-innganger/utganger, BDU-innganger/utganger, aktive samtaler, trender med betydelige analoge mengder.

5) Installasjonshjelp: veiviser for motorinnstilling, retningskontroll, aksellæring, gulvtildeling, stopppresisjonskontroll, kjørekomfortinnstilling, sluttsjekk.

6) Modifisering og lesing av kontrolleren og variatorparametere med mulighet for sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

7) Innsetting av siste og neste besøk av vedlikeholdsteknikeren.

8) Display for akselspenning.

9) Veiviser for endring av serienummer for fysisk utskifting av hovedkortet.

10) System tilbakestillingsfunksjon..

Registrering på Fusion Dashboard-skyprogramvaren

Selv før du ser hvordan du kobler til og samhandler med den installerte enheten, er det nødvendig å få tilgang til Fusion Dashboard-skyprogramvaren for å registrere selskapet, bygningene, enhetene (Pitagora 4.0 / SmartKey plus) og driftsteknikerne.

Gå til lenken https://fusiondashboard.azurewebsites.net/ og klikk øverst til venstre på "Registrer din bedrift".
Når kontoen er opprettet, følg veiledningen nedenfor for registreringene som nettopp er angitt.

Engelsk

italiensk

Firma registrering

Det er registreringen av selskapet som er ansvarlig for vedlikehold av systemet

Byggeregistrering

I denne delen skal plantene som skal forvaltes identifiseres.

Enhetsregistrering

Hver enhet som er kompatibel med DMG Fusion-systemet må være registrert og tilknyttet bygningen der den er installert.

Operatørregistrering

De tekniske operatørene som er autorisert av selskapet for vedlikehold/installasjon skal registreres her.

Operatøroppdrag

Det siste trinnet er å tildele enhetene som skal administreres til hver operatør.

Tilkoblingsmodus

Wi-fi-tilkobling på smarttelefonene kommer som standard for alle Pitagora 4.0-systemer, uten ekstra kostnader. For å muliggjøre tilkobling og dra nytte av fordelen med sanntidsovervåking av heisen, er to løsninger tilgjengelige:

Lokal tilkobling

Den lokale tilkoblingen utføres på installasjonsstedet til pitagora-systemet, via Wi-Fi HotSpot plassert i TOC-kortet og i Playpad 4.0. Før du kobler til lokalt til TOC- og Playpad 4.0-enhetene via Fusion-appen (beskrevet nedenfor), er det nødvendig å sjekke at Wi-Fi-signalet er aktivert på disse 2 enhetene.

A) – Wi-Fi-hotspot må være aktivert.
B) – Auto-off-tiden for Wi-Fi-signalet på enheten må være tilstrekkelig for lokale operasjoner. Auto-av-tiden kan velges for en periode med inaktivitet på: 10min, 30min, 1t, 2t, 4t, 8t, 24t, aldri).

Ekstern tilkobling

Fjerntilkoblingen lar deg få tilgang til enhetene som er koblet til via Telemaco II 4G-modem.
Telemaco II 4G leveres uten SIM; valget av SIM er etter kundens skjønn.

Installasjonsveiledning for Telemaco II 4G-modem.

Enhetsadministrasjon via Fusion-appen

Fusion er applikasjonen (IOS / Android) laget av DMG for direkte administrasjon av kompatible installerte enheter. Trinnene for tilgang til enhetsadministrasjon er de samme enten du kobler til lokalt eller eksternt, med unntak av punkt 4.

Etter å ha lastet den ned, start FUSION-appen og logg på når smarttelefonen fortsatt er koblet til internett.

Velg enheten du vil administrere.

Vent et øyeblikk til elementene i listen skal synkroniseres.

!!! Kun LOKAL tilkobling!!!

I nettverksinnstillingene til smarttelefonen, søk og velg Wi-Fi-nettverket til enheten du vil koble til (Playpad / TOC):
– DMG_PLP_xxx > PLAYPAD
– DMG_TOC_xxx > TOC

Påloggingsinformasjonen leveres av DMG sammen med dokumentasjonen som følger med produktet.

Velg 1 av de 3 alternativene :

Lokal tilkobling: For å få tilgang lokalt til Wi-Fi-enhetene Playpad 4.0 og TOC-boksen.

Ekstern tilkobling: Til fjerntilgang via Telemaco II 4.0-modem. Enhetene som er tildelt operatøren er delt inn etter bygning; den kan også nås via kartet.

EventPlayer: Her er varsler om rapporterte feil. Korte videoer viser 30 sekunder før feilen oppsto.

Oppdatert 20. Settembre 2022