1. Home
  2. App/programvare
  3. Connectivity & Fusion-app

Connectivity & Fusion-app

FUSION-APPEN er utviklet for å administrere DMG elektroniske enheter, heisteknikere kan samhandle med DMG-enheter via smarttelefonene sine for installasjon, vedlikehold og fjernovervåking.
FUSION APP fungerer på det skybaserte FUSION DASHBOARD , som er vert for databasen over selskaper, bygninger, heiser, brukere og deres tilpassede roller (base – avansert og veileder).
De tilpassede rollene sikrer maksimal systemfleksibilitet og sikkerhet.
Alle data er fullstendig administrert av de enkelte selskapene.

FUSION APP og Pitagora 4.0

FUSION APP gir en umiddelbar oversikt over den tilkoblede heisen med hoveddata, heisstatus, posisjon og diagnostikk.
Avanserte diagnoseverktøy tillater feilsøking av aktive og lagrede feil, parameterinnstilling, inngangs-/utgangskontroll av hele systemet, spennings-/strøm-/temperaturmålinger og eksterne anrop.
For å få ekstern tilgang til DMG-enheter via Fusion APP, må du registrere bedriften din på Fusion Dashboard-skyprogramvaren. Fra denne programvaren er det da mulig å registrere og tildele bygninger og enheter til selskapets ansatte, spesifisere deres spesifikke roller og privilegier.

Download Fusion APP

Fusion-appen kan installeres på enheter med iOS (versjon 12 og nyere), Android (versjon 9 og nyere) og Windows (10 og nyere). Du finner den i Apple Store/Play Store.

Hvordan koble til en Pitagora 4.0

WiFi-tilkobling er innebygd i Pitagora 4.0-systemet.
For å koble Pitagora 4.0 til FUSION, er to løsninger tilgjengelige:

Lokal tilkobling

Den lokale tilkoblingen settes opp på installasjonsstedet til Pitagora 4.0-systemet. To Wi-Fi HotSpots er inkludert, en plassert i Playpad (alle kontrollere) og en annen i Top Of Car-boksen (kun forhåndskablede kontrollere). Før du kobler til smarttelefonen din via Fusion APP, må du sørge for at Wi-Fi er aktivert på disse to enhetene.
Se følgende innstillinger:

A) – Wi-Fi-hotspot må være aktivert.
B) – Auto-off-tiden for Wi-Fi-signalet på enheten må stilles inn i henhold til dine behov (10 min, 30 min, 1 t, 2 t, 4 t, 8 t, 24 t, aldri).

Hvis du ennå ikke er registrert på FUSION DASHBOARD kan du få tilgang uten LOGG PÅ

Velg "Kontroller" (eller en annen enhet å administrere).

Sørg for at du er koblet til kontrollpanelets Wi-Fi-nettverk.
I nettverksinnstillingene til smarttelefonen, søk og velg Wi-Fi-nettverket til enheten du vil koble til (Playpad / TOC):
– DMG_PLP_xxx > PLAYPAD
– DMG_TOC_xxx > TOC
Påloggingsinformasjonen leveres av DMG sammen med dokumentasjonen som følger med enheten.

Til slutt søker du etter enheter (trykk på "Scan").

Velg enheten du vil administrere.

Ekstern tilkobling

Ekstern tilkobling lar deg få tilgang til tilkoblede enheter via internett.
Internett-tilgang kan oppnås via et hvilket som helst WiFi-hotspot. Hvis et wifi-hotspot ikke er tilgjengelig, er det mulig å koble til via et Telemaco II 4G-modem (SIM følger ikke med denne enheten).

Installasjonsveiledning for Telemaco II 4G-modem.

For å få ekstern tilgang må du først angi legitimasjonen din og deretter logge på Fusion-skyen.

Velg typen enhet som skal administreres fra fjernkontrollen.

Lokal enhetsadministrasjon vises også på denne skjermen; i dette tilfellet følg instruksjonene for lokal tilkobling.

Velg enheten du vil administrere fra enhetslisten eller et enhetskart.

Og nå ... samhandle med heisene dine ... Hvor som helst!

Oppdatert 1. Luglio 2024