Lyse gardiner

Før du installerer produktene våre, anbefaler vi at du konsulterer avsnittet om sikkerhet og bruksforskrifter på lenken nedenfor

Kontrollenheten skal festes på toppen av hytta. TX- og RX-detektorer skal kobles til kontrollenheten med de to signalkablene som kan kobles – uten forskjell – til begge de to kontaktene på kontrollboksen. Kabler skal festes godt og ordentlig med de aktuelle klipsene. Siden deres levetid avhenger av deres nøyaktige montering, er det nødvendig å sjekke om deres glidning er riktig kontinuerlig. Redundante kabler kan pakkes inn i løkker. Sjekk for å holde dem unna andre kabler for å unngå mulige elektromagnetiske forstyrrelser.

EL lysgardiner montering kan være enten dynamisk eller statisk i heisstoldørene.

Statisk installasjon: Både TX- og RX-detektorer må installeres godt slik at de ikke svinger når hytta løftes opp eller ned. Under installasjonen, sørg for at TX- og RX-detektorene er så mye som mulig parallelle og justert innenfor hverandre samtidig som de aksepterer en betydelig feiljustering. Pass også på at ingen utstikkende gjenstander eller intet svingende element hindrer bjelkene selv midlertidig. Skal du installere barrieren i sollys (panoramaplanter) er det bedre å feste RX på den siden som er mindre utsatt for solskinn.

Dynamisk installasjon: Først av alt er det nødvendig å kontrollere riktig skyvning av hyttedørene og justere dem for å oppnå en kontinuerlig gliding uten bølger eller støt. RX- og TX-detektorer må festes perfekt til begge kabindørsidene ved hjelp av vårt festesett. Høyeste aksepterte feiljustering: +/- 20 mm vertikalt, +/- 3 mm horisontalt. Det anbefales å installere RX- og TX-detektorene så bak som mulig sammenlignet med kanten på dørene. Det er å foretrekke å feste RX på siden som er mindre utsatt for solskinn.

Kabler skal festes godt og ordentlig med de relevante klipsene som følger med sperresettet. Signalkablene er designet for å støtte et stort antall dørbevegelser forutsatt at monteringen var riktig. Derfor anbefaler vi at du setter kablene i bevegelse og sørger for at deres glidning er riktig kontinuerlig som vist i illustrasjonsskjemaet.

Produsenten fraskriver seg alt ansvar og gir ingen garanti for skader som påvirker kablene som skyldes – etter sin endelige mening – feil kabling.

LED-diagnose: Etter installasjon, sjekk LED-ene på RX-lysgardinen som angitt:
– Grønn LED (strøm): PÅ
– Rød LED (obstruksjon): Normalt AV (slått på ved obstruksjon av strålene)

Daglig vedlikehold:
– Hold den ytre lysgardinens overflate ren, spesielt hold lysfilterplaten ren og unngå å feste klistremerker som kan påvirke mottaket av det infrarøde lyset.
– Kontroller kablingen til kablene, statusen til kabelklemmene, strømkablene og signalkablene.
– Ikke vask detektorene med vannstråler og/eller løsemidler. Bruk en myk og fuktet klut for å holde lysfilterplaten ren.

Installasjon

Dimensjoner og festesystemer

Boresenteravstander

Kabler festemodus

Strømforsyning 12/24V – 220V

Grønn relé ledet:

PÅ: Normalt arbeid – AV: Hindring eller feil

Datablad

Strømforsyningsspenning220A ac (EL194E-01)
11÷35V likestrøm ; 10÷30V vekselstrøm (EL194E-02)
Antall bjelker194
Område0 ÷ 3,5 mt.
Grad av beskyttelseIP44
Strømforbruk≤ 4 W
Driftstemperatur-20°C ÷ +65°C
ProduksjonCom / NO / NC Relékontakt
Utgangskontakt30V DC 2A
125V AC 1A
Optisk stråleInfrarød 900 nm
Godkjenninger2004/108/EF, 2006/95/EF
Dimensjoner10X24X2000 mm
Kontrollenhet dimensjoner152X68X40 mm ELLER 179X68X40 mm
Kablenes lengde4 mt.
Responstid< 90 ms
Lett immunitet100000 LUX
Forskyvning ved 0 mmVertikal: ±20 mm; Horisontalt: ±3mm
InstallasjonStatisk eller dynamisk
SelvtestmodusPeriodisk selvtesting.
I tilfelle strømbrudd eller selvtesting feil, selvtest utgang
COM-ST og NC-ST vil åpne.

ReferanseVersjonLink
1.1 (nåværende versjon)Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert 12. Ottobre 2021