SmartKEY

(v 2.5)

Før du installerer produktene våre, anbefaler vi at du konsulterer avsnittet om sikkerhet og bruksforskrifter på lenken nedenfor

Identifikasjon av deler

CES006L – Kontrollenhet for elektronisk nøkkel

CCME – Elektronisk nøkkel MASTER (rød)

CCUE – Elektronisk nøkkel USER (grønn)

CCBE – Electronic Key of BACKUP (svart)

Monteringsinstruksjoner for nøkkelleserenheten (B)

Driftsprinsipp

Hver kontrollenhet (CES006L) kan lagre opptil 124 elektroniske nøkler (4 Master CCME + 120 User CCUE) og hver enkelt nøkkel kan lagres på flere kontrollenheter.
Hovednøkkelen CCME kreves for å programmere og tilbakestille brukernøkkelen CCUE.
Backup-nøkkelen CCBE er nyttig for å lagre alle brukernøklene som allerede er lagret på kontrollenheten.
Den unike koden som finnes på hver nøkkel (Master eller User) lagres på kontrollenheten i programmeringsfasen.
De 3 modusene der du vil at brukertasten skal styre samtalene er beskrevet nedenfor.

ASTABELL MODUS (standard) – Direkteanrop / Aktiver-knapp
STABIL MODUS – Aktivering av knapper

1) – Led alltid på og lukket kontakt
2) – Sakte blinkende LED hvert 5. sekund og åpen kontakt
Enheten må være batteridrevet for å holde utgangen aktiv i tilfelle blackout.
KONSTANT TRYKK – Mann tilstede

Kablingsinstruksjoner

Strømforsyning: 12V/24Vdc +/10% (*) – Imax 0,5A

Utgang: 1C NO – 0,5A 24V

(*) Ved likerettet forsyningsspenning (ikke filtrert) er maksimalverdien 21V.

A) – Driftsmodus

B) – Programmeringsmodus

C) – Illuminazione

D) – Kontakt

E) – Astabil modus

F) – Stabil modus

G) – Konstant trykk (mann tilstede)

For belastninger større enn de som er angitt i de elektriske egenskapene, bruk et eksternt relé som vist i diagrammet ovenfor.

Programmering

1) – Programmering av hovednøkkelen (CCME)
Maksimalt 4 hovednøkler for hver kontrollenhet.

1) – Strømforsyning til enheten.
2) – Programmeringsmodus (blinker LED hvert sekund).
3) – Nærmer deg hovednøkkelen til kontrollenheten.
4) – Driftsmodus (sakte blinkende LED hvert 5. sekund).
2) – Programmering av brukernøkkelen (CCUE)
Maksimalt 120 brukernøkler for hver kontrollenhet.

1) – Nærmer deg hovednøkkelen til kontrollenheten og vent på at LED-en blinker raskt hvert halve sekund.
2) – Nærmer deg brukernøkkelen til kontrollenheten innen 10 sekunder for å lagre den.
3) – Gjenta trinn 2 for alle brukernøkler som skal lagres (maks. 120) eller la de 10 sekundene gå ut for å gå ut av programmeringsfasen.
3) – Bruk av sikkerhetskopinøkkelen (CCBE)
Hvis den brukes til en ny lagring, vil de tidligere dataene bli overskrevet.

– Datainnsamling og lagring
1) – Nærmer deg hovednøkkelen til kontrollenheten og vent på at LED-en blinker raskt hvert halve sekund.
2) – Nærmer deg den elektroniske sikkerhetskopinøkkelen til kontrollenheten innen 10 sekunder og vent ca. 30 sekunder før pipetonen.

– Datainntasting

3) – Blinkende LED hvert sekund.
4) – Nærmer deg den elektroniske sikkerhetskopinøkkelen til kontrollenheten og vent ca. 100 sekunder før pipelyden.
5) – Sett inn jumperen for operativ modus.
6) – Tilbakestill strømforsyningen.

Nullstille

Slett alle hovednøkler

1) – Blinkende LED hvert sekund
2) – Led alltid på
3) – LED blinker raskt hvert halve sekund
4) – Slettede elektroniske nøkler (blinkende LED)
5) – Sakte blinkende LED hvert 5. sekund
Slett alle brukernøkler

1) – Led alltid på
2) – LED blinker raskt hvert halve sekund
3) – Slettede elektroniske nøkler (blinkende LED)

Sertifikater

EU-samsvarserklæring

ReferanseVersjonLink
2.5 (gjeldende versjon)Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert 22. november 2023