1. Home
  2. App/software
  3. Forbindelse og Fusion-app

Forbindelse og Fusion-app

Fusion APP'en er skabt til styring (både eksternt og lokalt) af DMG-enheder, der er baseret på Cloud, såsom Pitagora 4.0 og SmartKey PLUS.. Installatører og vedligeholdelsesbrugere kan via deres smartphone interagere med de systemer, som de er udpeget til af deres tilsynsførende, og har på grundlag af deres adgangsniveau mulighed for eller ej at overvåge systemets status og eventuelt gribe ind.
APP'en er helt baseret på "Fusion Dashboard" cloud software, som er vært for databasen over virksomheder, anlæg og brugere. Disse personlige data kan administreres helt uafhængigt af specifikke operatører i hver enkelt organisation, uden at det er nødvendigt at anmode om DMG's indgriben.

Funktionalitet og anvendelse

Med Pitagora 4.0-systemet
1) Playpad-modulets hovedskærm giver et overblik over systemets aktuelle situation:
Anlægsdata, status, antal slag, sidste vedligeholdelsesbesøg, antal fejl, elevatorkabinens position, dørenes status, sikkerhedssystemernes status, status for hovedindgangene, opkaldsknapper på de yderste etager, knapper til at få adgang til de andre skærmbilleder i applikationen.

2) Visning og forvaltning af systemets fejlliste: billetlignende funktion af den enkelte fejl.

3) Guide til fejlløsning og mulighed for at indsætte og læse fælles kommentarer.

4) Avanceret diagnostik: skærme dedikeret til systemets ind- og udgange, VVVF-ind- og udgange, BDU-ind- og udgange, aktive opkald, tendenser for væsentlige analoge størrelser.

5) Installationsassistance: guiden til motorafstemning, retningsstyring, akselindlæring, gulvtildeling, stoppræcisionskontrol, indstilling af kørekomfort, slutkontrol.

6) Ændring og aflæsning af controller- og variatorparametre med mulighed for sikkerhedskopiering og genoprettelse af dem.

7) Indsættelse af vedligeholdelsesteknikerens sidste og næste besøg.

8) Visning af akselspænding.

9) Assistent til ændring af serienummer ved fysisk udskiftning af bundkortet.

10) Systemresetfunktion..

Registrering på Fusion Dashboard cloud-softwaren

Allerede før du kan se, hvordan du tilslutter og interagerer med den installerede enhed, er det nødvendigt at få adgang til Fusion Dashboard cloud-softwaren for at registrere virksomheden, bygningerne, enhederne (Pitagora 4.0 / SmartKey plus) og driftsteknikerne.

Gå ind på linket https://fusiondashboard.azurewebsites.net/ og klik øverst til venstre på "Registrer din virksomhed".
Når kontoen er oprettet, skal du følge nedenstående vejledninger for de netop angivne registreringer.

Engelsk

italiensk

Registrering af virksomhed

Det er registreringen af den virksomhed, der er ansvarlig for vedligeholdelsen af systemet

Registrering af bygninger

I dette afsnit skal de planter, der skal forvaltes, identificeres.

Registrering af enheden

Hver enhed, der er kompatibel med DMG Fusion-systemet, skal registreres og tilknyttes den bygning, hvor den er installeret.

Registrering af operatører

De tekniske operatører, der er autoriseret af virksomheden til vedligeholdelse/installation, skal være registreret her.

Tildeling af operatører

Det sidste trin er at tildele de enheder, der skal administreres, til hver operatør.

Tilslutningstilstand

Wi-fi-forbindelse på smartphones er standard for alle Pitagora 4.0-systemer uden ekstra omkostninger. For at aktivere tilslutningsmulighederne og drage fordel af realtidsovervågning af elevatoren er der to løsninger til rådighed:

Lokal forbindelse

Den lokale forbindelse udføres på pitagora-systemets installationssted via Wi-Fi HotSpot, der er placeret i TOC-kortet og i Playpad 4.0. Før der oprettes lokal forbindelse til TOC- og Playpad 4.0-enhederne via Fusion-appen (beskrevet nedenfor), skal det kontrolleres, at Wi-Fi-signalet er aktiveret på disse 2 enheder.

A) - Wi-Fi-hotspot skal være aktiveret.
B) - Den automatiske slukketid for Wi-Fi-signalet på enheden skal være tilstrækkelig lang til lokal drift. Den automatiske slukketid kan vælges for en periode med inaktivitet på: 10min, 30min, 1h, 2h, 4h, 8h, 24h, aldrig).

Fjernforbindelse

Fjernforbindelsen giver dig adgang til de enheder, der er tilsluttet via Telemaco II 4G-modem.
Telemaco II 4G leveres uden SIM-kort; kunden kan selv vælge SIM-kortet.

Telemaco II 4G-modem installationsvejledning.

Enhedsstyring via Fusion-appen

Fusion er en applikation (IOS / Android), som DMG har udviklet til direkte styring af kompatible installerede enheder. Trinene for at få adgang til enhedsadministration er de samme, uanset om der er tale om lokal eller fjernforbindelse, med undtagelse af punkt 4.

Når du har downloadet den, skal du starte FUSION-appen og logge ind, når smartphonen stadig er forbundet til internettet.

Vælg den enhed, der skal administreres.

Vent et øjeblik, indtil elementerne på listen er synkroniseret.

!!! Kun lokal forbindelse !!!!

Søg efter og vælg Wi-Fi-netværket for den enhed, der skal oprettes forbindelse til (Playpad / TOC) i smartphoneens netværksindstillinger:
- DMG_PLP_xxx > PLAYPAD
- DMG_TOC_xxx > TOC

Loginoplysningerne leveres af DMG sammen med den dokumentation, der følger med produktet.

Vælg 1 af de 3 muligheder:

Lokal forbindelse: For at få lokal adgang til Wi-Fi-enhederne Playpad 4.0 og TOC-boksen.

Fjernforbindelse: Til fjernadgang via Telemaco II 4.0-modem. De enheder, der er tildelt operatøren, er opdelt efter bygning; det kan også tilgås via kortet.

EventPlayer: Her er meddelelser om eventuelle rapporterede fejl. Korte videoer viser de 30 sekunder før fejlen opstår.

Opdateret den 20. september 2022