1. Home
  2. App/software
  3. Forbindelse og Fusion-app

Forbindelse og Fusion-app

FUSION APP er udviklet til at styre DMG elektroniske enheder, elevatorteknikere kan interagere med DMG-enheder via deres smartphones til installation, vedligeholdelse og fjernovervågning.
FUSION APP fungerer på det skybaserede FUSION DASHBOARD, som er vært for databasen over virksomheder, bygninger, elevatorer, brugere og deres tilpassede roller (base - avanceret og vejleder).
De tilpassede roller sikrer maksimal systemfleksibilitet og sikkerhed.
Alle data administreres fuldstændigt af de enkelte virksomheder.

FUSION APP og Pitagora 4.0

FUSION APP giver et øjeblikkeligt overblik over den tilsluttede lift med dens vigtigste data, liftstatus, position og diagnose.
Avancerede diagnosticeringsværktøjer muliggør fejlfinding af aktive og lagrede fejl, parameterindstilling, kontrol af ind-/udgange af hele systemet, spændings-/strøm-/temperaturmålinger og fjernopkald.
For at få fjernadgang til DMG-enheder via Fusion APP skal du registrere din virksomhed på Fusion Dashboard-cloudsoftwaren. Fra denne software er det derefter muligt at registrere og tildele bygninger og enheder til virksomhedens medarbejdere , der specificerer deres specifikke roller og privilegier.

Download Fusion APP

Fusion APP kan installeres på enheder med iOS (version 12 og nyere), Android (version 9 og nyere) og Windows (10 og nyere). Du kan finde det i Apple Store / Play Store.

Sådan tilsluttes en Pitagora 4.0

WiFi-forbindelse er indbygget i Pitagora 4.0-systemet.
For at forbinde Pitagora 4.0 til FUSION er to løsninger tilgængelige:

Lokal forbindelse

Den lokale forbindelse er oprettet på installationsstedet for Pitagora 4.0-systemet. To Wi-Fi HotSpots leveres , en placeret i Playpad (alle controllere) og onother i Top Of Car-boksen (kun forkablede controllere). Før du tilslutter din smartphone via Fusion APP , skal du sikre dig, at Wi-Fi er aktiveret på disse 2 enheder.
Se følgende indstillinger:

A) - Wi-Fi-hotspot skal være aktiveret.
B) - Auto-sluk-tiden for Wi-Fi-signalet på enheden skal indstilles efter dine behov (10min, 30min, 1h, 2h, 4h, 8h, 24h, aldrig).

Hvis du endnu ikke er registreret på FUSION DASHBOARD, kan du få adgang uden LOGIN

Vælg "Controller" (eller en anden enhed, der skal administreres).

Sørg for, at du har forbindelse til kontrolpanelets Wi-Fi-netværk.
I netværksindstillingerne på smartphonen skal du søge og vælge Wi-Fi-netværket på den enhed, der skal oprettes forbindelse til (Playpad / TOC):
- DMG_PLP_xxx > PLAYPAD
– DMG_TOC_xxx > TOC
Loginoplysningerne leveres af DMG sammen med den dokumentation, der følger med enheden.

Søg til sidst efter enheder (tryk på "Scan").

Vælg den enhed, der skal administreres.

Fjernforbindelse

Fjernforbindelse giver dig adgang til tilsluttede enheder via internettet.
Internetadgang kan fås via ethvert WiFi-hotspot. Hvis et wifi-hotspot ikke er tilgængeligt, er det muligt at oprette forbindelse via et Telemaco II 4G-modem (SIM følger ikke med denne enhed).

Telemaco II 4G-modem installationsvejledning.

For at få fjernadgang skal du først indtaste dine legitimationsoplysninger og derefter logge ind på Fusion-skyen.

Vælg den type enhed, der skal administreres fra fjernbetjeningen.

Administration af lokale enheder vises også på denne skærm; I dette tilfælde skal du følge instruktionerne for lokal forbindelse.

Vælg den enhed, der skal administreres, på enhedslisten eller et enhedskort.

Og nu... interagere med dine elevatorer... Hvorsomhelst!

Opdateret den 1. juli 2024