1. Home
  2. Elektroniske enheder
  3. Nyt modem Telemaco II 4G

Nyt modem Telemaco II 4G

(v 1.4)

Hvis du vil kontrollere og downloade alle versioner af denne vejledning, skal du gå til følgende link.

Den nyeste generation af Telemaco LTE-modem er en enhed, der giver adgang til internettet, uanset hvor der er 3G / 4G-dækning med SIM fra enhver kommerciel telefonudbyder (kræver ikke M2M SIM); Det kræver ikke en ADSL-linje eller andre bredbåndsnetværksforbindelser. Det simulerer også en analog telefonlinje for at tillade tilslutning af PSTN-opkaldere (AMIGO eller andre fra tredjeparter). Med denne enhed kan følgende DMG-produkter samtidig tilsluttes netværket:
– Controller Pitagora 4.0 / controller Playboard V3 / controller Cronos
– Amigo nødtelefon
– Vis Matisse

Sikkerheds- og brugsadvarsler

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link

Montering

Det er muligt at fastgøre modemchasssisen inde i controlleren ved hjælp af de svejsede stifter (hvis det er angivet). Alternativt kan dobbeltsidet klæbemiddel bruges.
Hvis du vil reparere modemet uden for controlleren (3), skal du bruge det medfølgende sæt (skruer/plastvægstik).

Installation

Indsætte SIM-kortet

SIM-kort – 10 Gb / måned min. (ikke leveret af DMG).
SIM-kortet skal indsættes, når modemet er slukket.
Hvis modemmet allerede er tilsluttet (og tændt) inde i controlleren, skal det slukkes ved at trykke på nulstillingsknappen.

Tilslutning af antennerne

A) – Wi-Fi-antenne.
B) – Antenne med 3m kabel. Placer de to antenner uden for controlleren i en gunstig position for større signalmodtagelse. Der er et valgfrit forlængerkabel (5 m).

Antennekablernes maksimale længde må ikke overstige 15 m.

Ledninger

Modem Telemaco II + controller Pitagora 4.0 - (Kit. ETSMOD4G)
1) – Strømkabel med 1A sikring (4m).
2) – Telefonlinjekabel (4m).

Telemaco II + Pitagora 4,0 + Amigo nødtelefon

3) – Hvis DMG Amigo-nødtelefonen også er til stede, skal du tilslutte den som angivet i hurtig start guide af controlleren
Modem Telemaco II + controller Playboard V3 – (Kit. QP3. MOD4G)

1) – Strømkabel med 1A sikring (4m).
2) – Telefonlinjekabel (4m).

Telemaco II + Playboard V3 + Amigo nødtelefon

3) – Hvis DMG Amigo-nødtelefonen også er til stede, skal du tilslutte den som angivet i hurtig start guide af controlleren
Modem Telemaco II + controller CRONOS (eller MUSA elektroniske styrebræt) – (Kit. QP3. MOD4G)

1) – Strømkabel med 1A sikring (4m).
2) – Telefonlinjekabel (4m).

Telemaco II + Cronos/Musa + Amigo nødtelefon

3) – Hvis DMG Amigo-nødtelefonen også er til stede, skal du tilslutte den som angivet i hurtig start guide af controlleren
Modem Telemaco II + nødtelefon
Forbindelse til AMIGO nødtelefon af DMG
Modem Telemaco II + Matisse-skærm

A) – Maskinrum
B) – Rejsekabel i liftakslen
C) – Toppen af kabinen
D) – Matisse position indikator i elevatoren bilen

Diagnostik

Enheden er udstyret med et backupbatteri, som skal udskiftes hvert fjerde år af kvalificeret personale; se vedlagte tekniske manual.

LEDSTATUSBESKRIVELSE
PWRLed ONStrømforsyning tilsluttet
Wi-FiLed ONAktiv trådløs grænseflade
2G / 3G / 4GLed ONNetværkstilstand (2G / 3G / 4G) aktiv
FLed ONDet indsatte SIM-kort er forbundet til netværket
FXSLed ONFXS-port aktiv (taletelefonlinje)
AKTLed ONAktivitet på Ethernet-porten (dataoverførsel/upload)

Konfiguration

Anvendes med controller Pitagora 4.0, Pb v3, Cronos

Før du fortsætter med modemkonfigurationen, er det vigtigt at få en DMG FUSION-konto på forhånd.
Ellers fortsætte med oprettelsen af kontoen på følgende link.
https://fusiondashboard.azurewebsites.net/NewRegister

Vent mindst 2 minutter, når du har tændt modemet, før du kan interagere med PlayPad-menuen.

Adgangsoplysningerne (SSID og adgangskode) til adgang til det medfølgende Telemaco-modem er allerede indstillet på fabrikken (kun Pitagora 4.0) og er angivet både på etiketten på modemæsken og i dokumentationen, der følger med styringen.
I alle andre tilfælde skal denne indstilling foretages manuelt i henhold til nedenstående vejledning.

For at starte fra menuens startskærm kan det være nødvendigt at trykke på (eller holde) ESC flere gange for at starte fra menuens startskærm.

Når du er tilsluttet, skal du indstille følgende parametre.

A) - Hvis PIN-koden er aktiv på SIM-kortet, skal du også indtaste den (kun første gang) via playpad-enheden. For at deaktivere PIN-kodeanmodningen er det i stedet nødvendigt midlertidigt at flytte SIM-kortet til en anden enhed (smartphone, tablet osv.) og fortsætte med deaktiveringen.
B) - APN-serveradresse (Access Point Network). Denne parameter identificerer din mobiloperatør. APN skal rekvireres fra SIM-kortudbyderen eller søges online.
C) - APN-autentifikationstilstand (standard = NO) er en angivelse af telefonoperatøren. Angiv om nødvendigt typen af autentificering (CHAP / PAP) og derefter også brugernavn og adgangskode.

Anvendes sammen med andre enheder (f.eks. Matisse display)

Tilslut en pc til Telemaco 4G-modem via det medfølgende Ethernet-kabel eller via WiFI-netværket (se efter "Telemaco_xxxx"-hotspottet). I tilfælde af en WiFi-forbindelse skal du indtaste SSID- og PSK-oplysningerne, der er angivet på etiketten på Telemaco 4G-boksen.

Åbn en browserside på følgende adresse på pc'en: http://192.168.1.1

Indtast brugernavnet "root" og adgangskoden "DTLMCII4G" for at få adgang til modemkonfigurationssiden.

Gå til menuen NETWORK_LTE, og indtast de 2 data, der er angivet nedenfor.

Betydningen af disse 2 parametre forklares først i afsnittet "Anvendes med controller Pitagora 4.0".

Telemaco 4G-modemmet er nu konfigureret og klar til at blive brugt som en trådløs router til internetadgang. For yderligere valgfrie konfigurationer henvises til §3 i brugsanvisningen.

Dataark

Strømforsyning9-32V Vdc - 1,5A
Mobil netværkstype (Wireless Wan via mobilt 4G/3G/2G-netværk)4G/LTE-FDD, bånd 1/3/7/8/20/28A max Power 23 dBm
4G/LTE-TDD, bånd 38/40 max Power 23 dBm
DC-HSDPA/HSUPA/WCDMA bånd 1/8 max Power 24dBm
GSM 900 med driftsfrekvens 880-915, 925-960 MHz, maks.
GSM 1800 med driftsfrekvens 1710-1785, 1805-1880 MHz, maks.
Hastigheder: 4G/LTE Download 150Mbps / Upload 50Mbps
DC-HSDPA/HSUPA/WCDMA Download 42Mbps / Upload 5.76Mbps
GSM EDGE/GPRS Download 296Kbps / Upload 236.8Kbps
• 1 LAN RJ45-porte, 10/100Mbps, Automatisk MDI-X
• 2 FXS-porte til stemmegrænseflader
• 1 RS232-port
• 2 SIM-kortpladser
• Manuel og automatisk 4G/3G/2G-forbindelse

Telemaco II 4G-modemmet er i øjeblikket udelukkende certificeret til det geografiske område EU. Drift i andre geografiske områder er ikke udelukket, men ikke garanteret.

Download

henvisningVersionLink
1.3Download PDF
(Dansk)

Konfigurationstilstand 1.4 (aktuel version) Download PDF
- Det er en meget ny dansk

Teknisk manual (Eng / Ita)
Opdateret den 3. april 2024