Lysgardiner

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link

Styreenheden skal fastgøres på toppen af kabinen. TX- og RX-detektorer skal tilsluttes styreenheden af de to signalkabler, der – uden forskel – kan tilsluttes begge kontrolboksens to stik. Kablerne skal fastgøres fast og korrekt med de relevante klip. Da deres arbejdsliv afhænger af deres præcise montering, er det nødvendigt at kontrollere, om deres glidende er korrekt kontinuerlig. Redundante kabler kan pakkes ind i sløjfer. Kontroller, at de holdes væk fra andre kabler for at undgå mulige elektromagnetiske forstyrrelser.

EL lysgardiner montering kan være enten dynamisk eller statisk i elevatoren bildøre.

Statisk installation: Både TX- og RX-detektorer skal installeres fast, så de ikke svinger, når kabinen løfter op eller ned. Under installationen skal du sørge for, at TX- og RX-detektorerne er så meget som muligt parallelle og justeret i hinanden, mens de accepterer en betydelig fejljustering. Sørg også for, at intet projicereobjekt eller intet svingelement hindrer bjælkerne selv midlertidigt. Hvis du installerer barrieren i sollyset (panoramaplanterne), er det bedre at fikse RX'en på den side, der er mindre udsat for solskin.

Dynamisk installation: Først og fremmest er det nødvendigt at kontrollere kabinedørens højre skydedøre og justere dem, så de får et kontinuerligt udslip uden at vinke eller ryste. RX- og TX-detektorer skal være perfekt fastgjort til begge kabinedørssider ved hjælp af vores fastgørelsessæt. Højeste accepterede forskydning: +/- 20 mm lodret, +/- 3 mm vandret. Det er tilrådeligt at installere RX- og TX-detektorerne så tilbage som muligt i forhold til kanten af dørene. Det er at foretrække at fastgøre RX på siden mindre udsat for solskin.

Kablerne skal fastgøres fast og korrekt med de relevante klip, der er inkluderet i barrieresættet. Signalkablerne er designet til at understøtte et stort antal dørbevægelser, forudsat at monteringen var korrekt. Derfor anbefaler vi dig at sætte kablerne i bevægelse og sørge for, at deres glidende er korrekt kontinuerlig som vist i illustrerer diagrammet.

Producenten fralægger sig ethvert ansvar og giver ingen garanti for skader, der påvirker kablerne på grund - i sin endelige udtalelse - til en forkert ledninger.

LED-diagnostik: Efter installationen skal du kontrollere LED'ens på RX-lysgardinet som angivet:
– Grøn LED (effekt) : TIL
– Rød LED (obstruktion) : Normalt SLUKKEt (tændt i tilfælde af obstruktion af strålerne)

Daglig vedligeholdelse:
– Hold det udvendige lysgardins overflade ren, hold især lysfilterpladen ren og undgå at fastgøre klistermærker, der kan påvirke modtagelsen af det infrarøde lys.
– Kontroller kablernes ledninger, kabelklemmernes status, strømkablerne og signalkablerne.
– Detektorerne må ikke vaskes med vandstråler og/eller opløsningsmidler. Brug en blød og dæmpet klud til at holde lysfilterpladen rengjort.

Installation

Dimensioner og fastgørelsessystemer

Borecenterafstande

Fastgørelsestilstand for kabler

Strømforsyning 12/24V – 220V

Grøn relæ førte:

TIL: Normalt arbejde – SLÅET FRA: Obstruktion eller fejl

Dataark

Strømforsyningsspænding220A ac (EL194E-01)
11÷35V dc; 10÷30V ac (EL194E-02)
Antal bjælker194
Vifte0 ÷ 3,5 mt.
Graden af beskyttelseIP44
Strømforbrug≤ 4 W
Driftstemperatur-20° C ÷ +65°C
OutputCom / N.O. / N.C. Relækontakt
Udgående kontaktperson30V DC 2A
125V AC 1A
Optisk stråleInfrarød 900 nm
Godkendelser2004/108/EF, 2006/95/EF
Dimensioner10X24X2000 mm
Dimensioner for styreenhed152X68x40 mm ELLER 179X68X40 mm
Kablernes længde4 mt.
Svartid< 90 ms
Let immunitet100000 LUX
Forskydning ved 0 mmLodret: ±20 mm; Vandret: ±3 mm
InstallationStatisk eller dynamisk
SelvtesttilstandPeriodisk selvtestning.
I tilfælde af strømsvigt eller selvtestning defekt, selvtest output
COM-ST og NC-ST åbner.

henvisningVersionLink
1.1 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 12.