SmartKEY

(v 2.5)

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link

Identifikation af dele

CES006L - Kontrolenhed til elektronisk nøgle

CCME - Elektronisk nøgle MASTER (rød)

CCUE - Elektronisk nøgle USER (grøn)

CCBE - Elektronisk nøgle til BACKUP (sort)

Monteringsinstruktioner på nøglelæserenheden (B)

Princippet om drift

Hver styreenhed (CES006L) kan huske op til 124 elektroniske nøgler (4 Master CCME + 120 User CCUE), og hver enkelt nøgle kan læres udenad på flere styreenheder.
CcME for hovednøglen kræves til programmering og nulstilling af CCUE-tasterne for brugernøgler.
Sikkerhedskopinøglen CCBE er nyttig til lagring af alle de brugernøgler, der allerede er gemt på kontrolenheden.
Den entydige kode, der findes på hver nøgle (Overordnet eller Bruger), gemmes på styreenheden i programmeringsfasen.
De 3 tilstande, hvor brugernøglen skal styre opkaldene, er beskrevet nedenfor.

ASTABLE MODE (standard) – Knappen Direkte opkald/Aktiver
STABLE MODE – Knapper, der aktiverer

1) – Led altid på og lukket kontakt
2) - Langsom blinkende Led hvert 5. sekund og åben kontakt
Enheden skal være batteridrevet for at holde outputtet aktivt i tilfælde af black out.
KONSTANT TRYK – Mand til stede

Instruktioner til ledninger

Strømforsyning: 12V/24Vdc +/10% (*) – Imax 0,5A

Output: 1C NO – 0,5A 24V

(*) I tilfælde af korrigeret forsyningsspænding (ikke filtreret) er den maksimale værdi 21V.

A) – Operativ tilstand

B) – Programmeringstilstand

C) – Illuminazione

D) – Kontakt

E) – Astable-tilstand

F) – Stabil tilstand

G) – Konstant tryk (mand til stede)

For belastninger, der er større end dem, der er angivet i de elektriske egenskaber, skal du bruge et eksternt relæ som vist i diagrammet ovenfor.

Programmering

1) – Programmering af hovednøglen (CCME)
Højst 4 hovednøgler for hver kontrolenhed.

1) – Strømforsyning enheden.
2) - Programmeringstilstand (blinkende led hvert sekund).
3) – Gå til hovednøglen til styreenheden.
4) – Operativ tilstand (Langsom blinkende led hvert 5. sekund).
2) – Programmering af brugernøglen (CCUE)
Højst 120 brugernøgler for hver kontrolenhed.

1) – Gå hen til hovednøglen til styreenheden, og vent på, at Led'en blinker hurtigt hvert halve sekund.
2) – Gå til brugernøglen til styreenheden inden for 10 sekunder for at huske den.
3) – Gentag trin 2 for alle brugernøgler, der skal huskes (maks. 120), eller lad de 10 sekunder udløbe for at afslutte programmeringsfasen.
3) – Brug af backupnøglen (CCBE)
Hvis de bruges til et nyt lager, overskrives de tidligere data.

– Indsamling og lagring af data
1) – Gå hen til hovednøglen til styreenheden, og vent på, at Led'en blinker hurtigt hvert halve sekund.
2) – Hent den elektroniske backupnøgle til styreenheden inden for 10 sekunder, og vent ca. 30 sekunder før bippet.

– Indtastning af data

3) - Blinkende Led hvert sekund.
4) - Tilgang den elektroniske Backup nøgle til kontrolenheden og vente omkring 100 sekunder før bippet.
5) – Indsæt jumperen til den operative tilstand.
6) – Nulstil strømforsyningen.

Nulstille

Slet alle masternøgler

1) - Blinkende Led hvert sekund
2) – Led altid på
3) – Led blinker hurtigt hvert halve sekund
4) - Slettede elektroniske nøgler (Blinkende Led)
5) - Langsom blinkende Led hvert 5. sekund
Slet alle brugernøgler

1) – Led altid på
2) - Led blinker hurtigt hvert halve sekund
3) – Slettede elektroniske nøgler (Blinkende led)

Certifikater

EU's overensstemmelseserklæring

henvisningVersionLink
2.5 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 22. november 2023