1. Home
  2. Sovellus/ohjelmisto
  3. Media-HUB-järjestelmä

Media-HUB-järjestelmä

(v 1.0)

Voit tarkistaa ja ladata kaikki tämän oppaan versiot seuraavasta linkistä.

Media-HUB-järjestelmä on DMG-ratkaisu Matisse-näyttöjen sisällön hallintaan ja päivittämiseen järjestelmässä, jossa Internet-yhteys ei ole mahdollista. Tämä ratkaisu mahdollistaa samassa rakennuksessa sijaitsevien Matisse-näyttöjen helpon päivittämisen hyödyntämällä "suljetun" verkon ominaisuuksia

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevassa linkissä olevasta turvallisuus- ja käyttösuosituksia käsittelevään osioon.

Johdotus

A) Mini-TIETOKONE, joka sisältää Media-HUB-ohjelmiston Matisse-näyttöjen hallintaan.

B) Kytke minitietokone Matissen näyttöihin vaihtamalla laite. Kytkimelle annetut kokoonpanot ovat seuraavat:
– Käytettävissä 8 LAN-porttia (enintään 6 Matisse-näyttöä samanaikaisesti).
– Käytettävissä 16 LAN-porttia (jopa 14 Matisse-näyttöä samanaikaisesti).

C) PC Matisse-näyttöjen ensimmäiseen kokoonpanoon (Ei toimitettu).

D) Ethernet-kaapelit kaikkien edellä lueteltujen laitteiden liittämiseksi.

Ohjelmointi

Voit käynnistää Media-HUB-ohjelmiston käyttämällä DMG:n (http://10.16.1.1) antamaa URL-osoitetta ja antamalla annetut tunnistetiedot.

Johdanto

Graafinen malli määritellään etukäteen DMG-yrityksen kanssa, ja alla oleva malli on esimerkki.
Malli on sama kaikille samaan Media-HUB-järjestelmään liitetyille Matisse-näytöille, ja näyttöjen välillä voi muuttua saman mallin joidenkin alueiden sisältö.

A / B) Vyöhykkeet, joita käytetään eri kuvien ja/tai tekstien näyttämiseen kullekin Media-HUB-järjestelmään kytketylle näytölle.

C) Vyöhyke, jota käytetään kaikille näytöille yhteisen videosoittolistan toistamiseen.

D) Media-HUB-järjestelmä ei hallitse tätä vyöhykettä, mutta mallissa voidaan odottaa näyttävän hissiauton tiedot (nuolet, sijainti, merkinnät).

Media-HUB-järjestelmän avulla hallittavien Matisse-näyttöjen haku ja valinta

1) Napsauta "Rekisteröimättömät laitteet" -painiketta.

2) Aloita Media-HUB-järjestelmään liitettyjen Matisse-laitteiden skannaus.

3) Valitse (valitse) Matisse-laitteet, joita haluat hallita Media-HUB-järjestelmällä.

Lataa kuvia ja/tai tekstejä jokaiseen Matisse-näyttöön

Jokainen Media-HUB-järjestelmään liitetty Matisse-näyttö voi näyttää eri sisältöä (kuvia / tekstejä) kuin muut näytöt.

4) Napsauta "Rekisteröidyt laitteet" -painiketta.

5) Napsauta "Muokkaa näyttöä" -painiketta mukauttaaksesi kunkin näytön sisältöä.

Muista aina tallentaa kokoonpano ja lähettää se Matisse-näyttöön.

Lataa kaikille Matisse-näytöille yhteinen videosoittolista

Videosoittolista on sisältö, joka on yhteinen kaikille Media-HUB-järjestelmän Matisse-näytöille.

6) Napsauta "Suoratoisto" -painiketta.

7) Lisää videoita soittolistaan.
Soittolistan järjestystä on myös mahdollista muuttaa.

Suojausvarmuuskopion luominen

"Tiedot" -näytössä on laitteen teknisten tietojen lisäksi mahdollista luoda tietoturvavarmuus varmuuskopio ajan myötä luoduista kokoonpanoista ja palauttaa ne myöhemmin.

ViittausVersioLinkki
1.0 (nykyinen versio)Download PDF
(englanti)
Päivitetty 13 Ottobre 2021