1. Home
  2. App/Programvara
  3. Media-HUB-system

Media-HUB-system

(v 1.0)

Om du vill kontrollera och ladda ned alla versioner av den här guiden går du till följande länk.

Media-HUB-systemet är DMG-lösningen för hantering och uppdatering i "sändningsläge" innehållet i Matisse-skärmar på system där Internetuppkoppling inte är möjlig. Denna lösning gör det enkelt att uppdatera Matisse-skärmar som finns i samma byggnad och dra nytta av egenskaperna hos ett "stängt" nätverk

Försiktighetsåtgärder vid säkerhet och användning

Innan du installerar våra produkter rekommenderar vi att du konsulterar avsnittet om säkerhets- och användningsvarningar på länken nedan.

Ledningar

A) Mini-dator som innehåller Media-HUB-programvaran för att hantera Matisse-skärmar.

B) Byt enhet för att ansluta minidatorn till Matisse-skärmar. Konfigurationerna som tillhandahålls för växeln är:
– 8 LAN-portar tillgängliga (upp till 6 Matisse-skärmar samtidigt).
– 16 LAN-portar tillgängliga (upp till 14 Matisse-skärmar samtidigt).

C) PC för den första konfigurationen av Matisse-skärmar (ej medföljer).

D) Ethernet-kablar för att ansluta alla enheter som anges ovan.

Programmering

Om du vill starta Media-HUB-programvaran öppnar du webbadressen från DMG (http://10.16.1.1) och anger de angivna autentiseringsuppgifterna.

Införandet

Den grafiska mallen definieras i förväg med DMG-företaget och den som visas nedan är ett exempel.
Mallen är densamma för alla Matisse-skärmar som är anslutna till samma Media-HUB-system och det som kan ändras mellan skärmarna är innehållet i vissa områden i samma mall.

A / B) Zoner som används för att visa olika bilder och/eller texter för varje skärm som är ansluten till Media-HUB-systemet.

C) Zone som används för att spela upp en videospellista som kommer att vara gemensam för alla skärmar.

D) Den här zonen hanteras inte av Media-HUB-systemet men kan förväntas i mallen för att visa informationen om hissbilen (pilar, position, signalering).

Sök och val av Matisse-skärmar att hantera med Media-HUB-system

1) Klicka på knappen "Oregistrerade enheter".

2) Börja skanna Matisse-enheterna som är anslutna till Media-HUB-systemet.

3) Välj (välj) de Matisse-enheter som du vill styra med Media-HUB-systemet.

Ladda upp bilder och/eller texter till varje Matisse-skärm

Varje Matisse-skärm som är ansluten till Media-HUB-systemet kan visa olika innehåll (bilder/texter) än de andra skärmarna.

4) Klicka på knappen "Registrerade enheter".

5) Klicka på knappen "Redigera skärm" för att anpassa innehållet på varje skärm.

Kom alltid ihåg att spara konfigurationen och skicka den till Matisse-skärmen.

Ladda upp en videospellista som är gemensam för alla Matisse-bildskärmar

Videospellistan är ett innehåll som är gemensamt för all Matisse-visning av media-HUB-systemet.

6) Klicka på knappen "Live Streaming".

7) Lägg till videor i spellistan.
Det är också möjligt att ändra ordningen i spellistan.

Skapa en säkerhetsbackup

På skärmen "Info" är det, förutom enhetens tekniska data, möjligt att skapa en säkerhetskopia av de konfigurationer som skapats över tid och sedan återställa dem senare.

hänvisningVersionLänk
1.0 (aktuell version)Download PDF
- Jag är inte så bra på det här.
Uppdaterad 13 Ottobre 2021