Modeemi Telemaco 4G

Voit tarkistaa ja ladata kaikki tämän oppaan versiot seuraavasta linkistä.

DMG-ratkaisu, joka yhdistää ohjaimet PITAGORA ja Matisse näyttää Internetiin.

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevan linkin turvallisuus- ja käyttövasteet- ja käyttökomissioihin.

Asennus

SIM-kortin asettaminen

SIM-kortti – 10 Gb / kk min. (ei toimita DMG: llä).
SIM-kortti on asetettava asemaan, kun modeemi on sammutettu.
Jos modeemi on jo kytketty (ja kytketty päälle) ohjaimen sisällä, se on kytkettävä pois päältä.

Antennien liittäminen

A) – Antenni 3m kaapelilla. Aseta kaksi antennia ohjaimen ulkopuolelle suotuisaan asentoon signaalin vastaanoton lisäämiseksi. Saatavana on valinnainen jatkojohto (B) (5 m).

Antennikaapeleiden enimmäispituus saa olla enintään 15 m.

Johdotus

Käytetään ohjaimella Pitagora 4.0 (Kit. Q40. GPRS_4G)

C) – Muuntaja 24V > 12V
Käytetään playboard V3 -ohjaimen kanssa (Sarja. QP3. GPRS_4G)

C) – Muuntaja 24V > 12V
C) – Tasasuuntaajan silta
Käytetään cronos-ohjaimen ja elektronisen MUSA-ohjauslevyn (Kit. QP3. GPRS_4G)

C) – Muuntaja 24V > 12V
C) – Tasasuuntaajan silta
Matisse-näytön liittäminen

A) – Konehuone
B) – Akseli
C) – Hytin yläosa
D) – Matisse-paikan ilmaisin hissiautossa

Diagnostiikka

LEDTILAKUVAUS
1) TEHOLed ONLaitteessa on virta.
2) LTE/3GPunainen led
Oranssi led
Vihreä led
Huono signaalitaso.
Riittävä signaalitaso.
Hyvä signaalitaso.
3) VerkossaPunainen led
Vihreä led
Led OFF
Online WAN Ethernet -käyttöliittymän kautta.
Online yli 2G / 3G / 4G LTE-käyttöliittymän.
Laite on pois päältä.
4) WANLed OFF
Led ON
Led vilkkuu
Ethernet WAN -portti on katkaistu.
Ethernet WAN -portti on liitetty yhdyskäytävään.
Tiedot lähetetään tai vastaanotetaan Ethernet WAN -portissa.
5) LAN3/2/1Led ON
Led vilkkuu
Ethernet-portti on liitetty lähiverkkolaitteeseen.
Tiedot lähetetään tai vastaanotetaan Ethernet-portissa.
6) ÄäniLed OFF
Led ON
Led vilkkuu
Ääniportti ei ole aktiivinen.
Puhelin ei ole käytössä.
Käytössä (käynnissä tuleva äänipuhelu tai saapuva puhelu).
7) WLANEi käytössä
8) FUSIONappLed OFF
Led ON
FUSION-sovelluksen yhteys on katkaistu.
Hissijärjestelmää voidaan hallita etänä DMG FUSION -sovelluksen kautta.

Konfiguraatio

Ennen modeemikokoonpanon jatkamista on tärkeää hankkia etukäteen DMG FUSION -tili.
Muussa tapauksessa jatka tilin luomista seuraavassa linkissä.
https://fusiondashboard.azurewebsites.net/NewRegister

Odota vähintään 2 minuuttia modeemin kytkemisen jälkeen, ennen kuin voit käyttää PlayPad-valikkoa.

Jos haluat aloittaa valikon aloitusnäytöstä, voi olla tarpeen painaa (tai pitää painettuna) ESC:tä useita kertoja.

A) – Viestinnän lähettämiseen käytetty kieli.
B) – Ei käytössä.
C) – APN-palvelimen osoite (Access Point Network). Tämä parametri tunnistaa matkapuhelinoperaattorisi. APN:ää on pyydettävä SIM-kortin tarjoajalta tai sitä on haettava verkossa.
D) – APN-todennustila (oletus = EI) on osoitus puhelinoperaattorista. Ilmoita tarvittaessa todennuksen tyyppi (CHAP / PAP) ja sitten myös käyttäjänimi ja salasana.
E) – Sitä ei saa syöttää; SIM-kortin PIN-koodin pyyntö on deaktivoitava etukäteen toisella laitteella.
F) – Salasana Telemaco-modeemin asetusvalikon suojaamiseksi. Se ei ole pakollista.

Taulukkonäkymä

Käyttövoima12V DC (enintään 1A)
Mobiiliverkon tyyppi (Langaton Wan mobiilin 4G/ 3G / 2G-verkon kautta)4G/LTE-FDD, kaistat 1/3/7/8/20 max Teho 23 dBm
4G/LTE-TDD, kaistat 38/40 max Teho 23 dBm
HSPA+/UMTS/WCDMA, kaistat enintään 1/8 Teho 24 dBm
GSM, kaista 3/8 max Teho 33 dBm
Nopeudet: 4G/LTE Download 150Mbps / Lataa 50 Mbps,
HSPA+/UMTS/WCDMA Download 21,6 Mbps / Lataa 5.76 Mbps
• 3 LAN RJ45 -porttia, 10/100 Mbps, Automaattinen MDI-X
• 1 WAN RJ45 -portti, 10/100 Mbps, Automaattinen MDI-X
• 1 FXS-portti
• 1 RS232-portti
• FXS-ääniliitäntä
• 1 SIM-korttipaikka
• Manuaalinen ja automaattinen 4G/3G/2G-liitäntä

ViittausVersioLinkki
1.3 (nykyinen versio)Download PDF (englanti)

Tekninen käsikirja (Eng / Ita)
Päivitetty 12 Gennaio 2023