1. Home
  2. WordPress-programtillegg for kunnskapsbase

WordPress-programtillegg for kunnskapsbase

Hva er Heroic Knowledge Base?

The Heroic Knowledge Base er Knowledge Base- plugin for WordPress. Den er perfekt for å gi kunder svar på vanlige spørsmål, eller som generell database med ressurser for besøkende.

Denne plugin-en er designet og utviklet av HeroThemes, de fremste WordPress-kunnskapsbasespesialistene, våre temaer og verktøy er klarert av tusenvis av brukere over hele verden, alle støttet av HeroThemes-støtteplattformen.

The Heroic Knowledge Base er en kunnskapsbase, wiki, FAQ-plugin for WordPress og kommer fullpakket med følgende funksjoner:

• Egne artikler i kunnskapsbasen,
  • Artikkelvedlegg,
  • Beregning av antall artikkelvisninger,
  • Egendefinerte kategorier,
  • Egendefinerte tagger,
  • Egendefinerte snegler og nettadresser,
  • Tilpasset sidefelt for kunnskapsbase,
  • WPML flerspråklig og flerspråklig kompatibel,
  • Spesielle widgeter for kunnskapsbaser,
  • Stemmestøtte med valgfri plugin,
  • Brukertilgangsstøtte med valgfri plugin.

Det er enkelt å komme i gang, fungerer med ethvert tema, og inkluderer til og med demoinnhold som dette!

(Psssst. Det er inkludert i KnowAll kunnskapsbase-temapakken for WordPress)

Oppdatert den 11 Giugno 2024