1. Home
  2. WordPress Plugin för kunskapsbas

WordPress Plugin för kunskapsbas

Vad är Heroic Knowledge Base?

Heroic Knowledge Base är ett plugin för kunskapsbaser för WordPress. Den är perfekt för att ge kunder svar på vanliga frågor eller som en allmän databas med resurser för besökare.

Detta plugin har utformats och utvecklats av HeroThemes, de främsta WordPress-kunskapsbasspecialisterna, våra teman och verktyg är betrodda av tusentals användare över hela världen, alla backas upp av HeroThemes supportplattform.

Heroic Knowledge Base är ett plugin för kunskapsbas, wiki, FAQ för WordPress och levereras med följande funktioner:

• Separata artikelinlägg i kunskapsbasen,
  • Artiklarnas bilagor,
  • Mätvärden för antal visningar av artiklar,
  • Anpassade kategorier,
  • Anpassade taggar,
  • Anpassade sluggar och webbadresser,
  • Anpassat sidofält för kunskapsbas,
  • WPML flerspråkig och kompatibel med flera språk,
  • Widgets för särskild kunskapsbas,
  • Stöd för röstning med valfritt plugin,
  • Stöd för användaråtkomst med valfri plugin.

Det är enkelt att komma igång, fungerar med alla teman och innehåller till och med demoinnehåll som det här!

(Psssst. Det ingår i KnowAll temapaket för kunskapsbas för WordPress)

Uppdaterad den 11 Giugno 2024