1. Home
  2. Visuelle og mediesystemer
  3. Autonomt posisjoneringssystem

Autonomt posisjoneringssystem

(v 2.1)

For å sjekke og laste ned alle versjoner av denne veiledningen, gå til følgende lenke.

Det autonome posisjoneringssystemet for DMG-skjermene i Raffaello-, Giotto- og Matisse-serien gjør det mulig å vise løfteposisjon og retning uavhengig av kontrolleren. Grensesnittet bruker sensorsignalene som er installert på toppen av heisvognen.
Hvis tilgjengelig, er det mulig å bruke de samme posisjonssensorene som brukes av kontrolleren.
Hvis IKKE tilgjengelig, må du installere:
a) – 1 magnetisk sensor (normalt åpen) på kabinen + 1 magnet i hver etasje for telleposisjon.
b) – 1 magnetisk sensor (normalt åpen / lukket) på kabinen + 1 magnet i hovedetasjen for RESET.

I dette grensesnittet er det en CAN BUS seriell linje for å styre posisjonsindikatorene til gulvet.
For alle andre funksjoner (stemmesynthesizer, gongong, indikatorer osv.) vennligst se brukerhåndboken for skjermen.

Forsiktighetsregler for sikkerhet og bruk

Før du installerer produktene våre, anbefaler vi at du konsulterer avsnittet om sikkerhet og bruksforskrifter på lenken nedenfor.

Kablingsinstruksjoner

Det autonome tellesystemet med skjermer krever to sensorer, en for telling og en for tilbakestilling. Nedenfor er en tabell med antall og type magneter som skal brukes.

Heishastighet:< 2 m/sen 15 cm magnet per stopp + 1 magnet for tilbakestilling.
Heishastighet:≥ 2 m/sen 30 cm magnet per stopp + 1 magnet for tilbakestilling.
For tilbakestillingsmagneten, bruk den som følger med DAPSKITBS-settet

Tilkobling med enkeltdørsonesignal

Heisstolposisjonen endres hver gang sensoren passerer foran magnetene.
Der den er tilgjengelig, kan dørsonesensoren som allerede finnes i installasjonen brukes.

Tilkobling med dobbel dørsonesignal

Heisstolposisjonen endres når sensorene passerer foran magnetene når de aktiveres samtidig.
Gyldig kun for magnetiske sensorer som allerede er installert på systemet.

RESET kretstilkobling

Grensesnittet trenger en RESET for den første gjenopprettingen og for eventuell gjenoppretting på grunn av en systemavslutning.

RESET med magnetisk sensor (NO eller NC)

Der den er tilgjengelig, kan tilbakestillingssensoren som allerede finnes i installasjonen brukes.
Tilbakestillingene skjer hver gang heisvognen når hoved-/laveste etasje.

TILBAKESTILL med knappelys i hovedetasjen (kun komplette kollektivkontrollere)

Tilbakestillingen skjer hver gang hoved-/laveste etasjeanropet betjenes når knappelampen slukkes.

a) – Lampeutgang fra kontrolleren

b) – Knappelys i hovedetasjen

Grensesnittforbindelse med posisjonsindikatorer for gulvet

a) – Posisjonsindikatorer for gulvet (kun CAN-grensesnitt)

For systemer med langt skaft anbefales bruk av skjermet kabel.

Aktiver CAN-linjeavslutningen på den siste posisjonsindikatoren til gulvet.

Innstillinger

Tilbakestill innstillingen

1) – Normalt åpen kontakt (se " Kabling > Tilbakestill med magnetisk sensor ")

2) – Normalt lukket kontakt (se " Kablinger > Tilbakestill med magnetisk sensor ")

3) – Hovedetasjeknapp (se " Kabling > Tilbakestill med hovedetasjeknapplys ")

Innstilling av dørsonetype

1) – Enkel inngang (se " Kablinger > Tilkobling med enkelt dørsonesignal ")

2) – Dobbel inngang (se " Kabling > Tilkobling med dobbel dørsonesignal ")

Innstilling av pilhastighetsterskel

Det er mulig å endre pilens bevegelseshastighet for å unngå falske visninger.

Datablad

Strømforsyning12/24V likestrøm
Antall overkommelige stopp-9/99
Maks systemhastighetOpptil 2 m/s med 15 cm magnet for telling av gulv
Fra 2 m/s til 4 m/s med 30 cm magnet for telling av gulv
Strømforsyningsposisjon/tilbakestillingsinngang12/24V dc Opto-isolert
Serielinje for landingspos. indikatorerCAN BUS 10 kbps DMG-protokoll
Driftstemperatur-10°C ÷ +50°C

Tilbehør

cod.: DAPSKITBS
1 magnetisk sensorsett
cod.: DAPSKIT08
8 magneter for tellesett (15 cm)
cod.: QTC.CAL3
4 magneter for tellesett (30 cm)
kod.: EWS.AL224_100
24V strømforsyning

Download

ReferanseVersjonLink
1.9Download PDF
(Engelsk)
Tilbakestill med magnetisk sensor (revisjon)2.0 Download PDF
(Engelsk)
Maks. systemhastighet (revisjon)2.1 (gjeldende versjon)Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert 30. november 2023