1. Home
  2. App/programvare
  3. Media-HUB-system

Media-HUB-system

(v 1.0)

For å sjekke og laste ned alle versjoner av denne veiledningen, gå til følgende lenke.

Media-HUB-systemet er DMG-løsningen for å administrere og oppdatere i "kringkasting"-modus innholdet i Matisse viser på system der Internett-tilgang ikke er mulig. Denne løsningen tillater enkel oppdatering av Matisse-skjermer plassert i samme bygning, og drar fordel av egenskapene til et "lukket" nettverk

Forsiktighetsregler for sikkerhet og bruk

Før du installerer produktene våre, anbefaler vi at du konsulterer avsnittet om sikkerhet og bruksforskrifter på lenken nedenfor.

Ledninger

A) Mini-PC som inneholder Media-HUB-programvaren for å administrere Matisse-skjermer.

B) Bytt enhet for å koble mini-PC-en til Matisse-skjermer. Konfigurasjonene som er gitt for bryteren er:
– 8 LAN-porter tilgjengelig (opptil 6 Matisse-skjermer samtidig).
– 16 LAN-porter tilgjengelig (opptil 14 Matisse-skjermer samtidig).

C) PC for den første konfigurasjonen av Matisse-skjermer (medfølger ikke).

D) Ethernet-kabler for å koble til alle enhetene som er oppført ovenfor.

Programmering

For å starte Media-HUB-programvaren, gå til URL-en fra DMG (http://10.16.1.1) og skriv inn legitimasjonen som er oppgitt.

Introduksjon

Den grafiske malen er definert på forhånd med DMG-selskapet, og den som vises nedenfor er et eksempel.
Malen er den samme for alle Matisse-skjermer koblet til det samme Media-HUB-systemet, og det som kan endres mellom skjermer er innholdet i enkelte områder av samme mal.

A / B) Soner som brukes for å vise forskjellige bilder og/eller tekster for hver skjerm koblet til Media-HUB-systemet.

C) Sone som brukes til å spille av en videospilleliste som vil være felles for alle skjermer.

D) Denne sonen administreres ikke av Media-HUB-systemet, men kan forventes i malen å vise informasjonen om heisstolen (piler, posisjon, signaliseringer).

Søk og valg av Matisse-skjermer for å administrere med Media-HUB-systemet

1) Klikk på "Uregistrerte enheter"-knappen.

2) Begynn å skanne Matisse-enhetene som er koblet til Media-HUB-systemet.

3) Velg (velg) Matisse-enhetene du vil kontrollere med Media-HUB-systemet.

Last opp bilder og/eller tekster til hver Matisse-skjerm

Hver Matisse-skjerm koblet til Media-HUB-systemet kan vise annet innhold (bilder/tekster) enn de andre skjermene.

4) Klikk på "Registrerte enheter"-knappen.

5) Klikk på "Rediger skjerm"-knappen for å tilpasse innholdet på hver skjerm.

Husk alltid å lagre konfigurasjonen og sende den til Matisse-skjermen.

Last opp en videospilleliste som er felles for alle Matisse-skjermer

Videospillelisten er et innhold som er felles for all Matisse-visning av media-HUB-systemet.

6) Klikk på "Live Streaming"-knappen.

7) Legg til videoer i spillelisten.
Det er også mulig å endre rekkefølgen i spillelisten.

Lag en sikkerhetskopi

På "Info"-skjermen, i tillegg til de tekniske dataene til enheten, er det mulig å lage en sikkerhetskopi av konfigurasjonene som er opprettet over tid, og deretter gjenopprette dem senere.

ReferanseVersjonLink
1.0 (gjeldende versjon)Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert 13. Ottobre 2021