Komplett system for heiser

Kontroller

• Hovedkort: hovedfunksjoner, programmeringsmodul, diagnostiske lysdioder, koblingsbeskrivelse.
  • Programmeringsmeny og endring av systemparametere
  • VVVF Frenic Lift Innstilling
  • Instruksjoner for programvareoppdatering

Bil / Topp av bil

• Dørkommando
  • Vektbelastningskontroll
  • Heisstolposisjon / hastighetskontroll med motorgiver
  • Tilbakerullingskontroll og kjørekomfort
  • UCM-krets

Gulv

• Læringsprosedyre for gulv

Aksel

• EN81-20 konfigurasjon
  • EN81-21 installasjon med dører...
  • Montering med dørens monostabile kontakter
  • Heisbilposisjoneringssystem og stoppnøyaktighet
  • Akselbeskyttelse

Innsikt

Feilsøking

Her finner du listen over feil med beskrivelse, årsak og utbedring.

Connectivity & Fusion-app

Fusion er den nye appen utviklet av DMG for å muliggjøre lokal og ekstern overvåking av Pitagora 4.0 fra smarttelefoner eller PC.

Brannvesenets operasjon

Her kan du stille inn parametrene for brannslokkingsoperasjoner i henhold til 5 forskjellige tilfeller.

Test og målinger

Prosedyrer for systemsikkerhetstester og for rom-tid-måling av heisvognbevegelser er beskrevet her.

Multipleksløsninger

Pitagora 4.0-kontrollpanelet kan håndtere multiplekssystemer opptil 6 heiser.

Tidsdiagrammer

Tidsdiagrammer for kjørekommandoer i henhold til type system.

Download

Du kan laste ned DIDO-nettsidene til Pitagora 4.0-systemet her

Her kan du laste ned samsvarserklæringene

Oppdatert 27 Agosto 2024