Komplett system for heiser

Kontroller

• Hovedkort: hovedfunksjoner, programmeringsmodul, diagnostiske lysdioder, koblingsbeskrivelse.
  • Programmeringsmeny og endring av systemparametere
  • VVVF Frenic Lift Innstilling
  • Instruksjoner for programvareoppdatering

Bil / Topp av bil

• Dørkommando
  • Vektbelastningskontroll
  • Heisstolposisjon / hastighetskontroll med motorgiver
  • Tilbakerullingskontroll og kjørekomfort
  • UCM-krets

Gulv

• Læringsprosedyre for gulv

Aksel

• EN81-20 konfigurasjon
  • EN81-21 installasjon med dører...
  • Montering med dørens monostabile kontakter
  • Heisbilposisjoneringssystem og stoppnøyaktighet
  • Akselbeskyttelse

Innsikt

Feilsøking

Her finner du listen over feil med beskrivelse, årsak og utbedring.

Ny feilsøking

På denne siden finner du en NY liste over feil med beskrivelse, årsak og utbedring (under utarbeidelse).

Connectivity & Fusion-app

Fusion er den nye appen utviklet av DMG for å muliggjøre lokal og ekstern overvåking av Pitagora 4.0 fra smarttelefoner eller PC.

Brannvesenets operasjon

Her kan du stille inn parametrene for brannslokkingsoperasjoner i henhold til 5 forskjellige tilfeller.

Test og målinger

Prosedyrer for systemsikkerhetstester og for rom-tid-måling av heisvognbevegelser er beskrevet her.

Multipleksløsninger

Pitagora 4.0-kontrollpanelet kan håndtere multiplekssystemer opptil 6 heiser.

Tidsdiagrammer

Tidsdiagrammer for kjørekommandoer i henhold til type system.

Download

Du kan laste ned DIDO-nettsidene til Pitagora 4.0-systemet her

Her kan du laste ned samsvarserklæringene

Oppdatert 16. februar 2024