2" RAFFAELLO-skærm

Montering

Planmontering (bagmontering)
Med svejsede stifter på 1,5÷2 mm trykknappanel
Med D13-skærm (frontmontering)
Frontmonteret på 0,7/2 mm trykknappanel
Med DZ1-skærm (frontmontering)
Frontmonteret på 0,7/2 mm trykknappanel

Instruktioner til ledninger

POSITION OG RETNING Indgang Ledninger

DMG
CAN seriel protokol
GULVET

Koder DEUM
Yderligere oplysninger finder du på supportsiden for Encoder DEUM.

DMG
CAN seriel protokol

DMG
3-ledninger seriel
Andre controllere
Proprietær CAN-protokol

1 Ledning / Gulv
Højst 10 etager.

1 Ledning/segment29 etager maks. (-9, 0, 19)

Grå/binær72 etager maks. (-9, 0, 62)

TKE/MEA/Autinor

Ledninger til SERVICEMEDDELELSER

Parallel visning

CAN seriel visning (*)

(*) – Servicemeddelelser kan også afprøves via seriel bus på to forskellige måder:

Indstillinger

OpsætningsnøgleAfslut/tilbageTasten i menuen AccessVærdiindstilling (>3 sek.)
Menutaster til navigation
Generel
Displaynavigationsmenuen er kun på engelsk. for at se de korrekte menupunkter anbefaler vi at indstille DIDO-webstedssproget til engelsk.

MENUENMENUPUNKTTILGÆNGELIGE VALGMULIGHEDERINDGANGE
ParallelCANBUS
Input Seriel / 1 ledning pr. etage/segment
Grå / Binær / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
MulighederIndstillinger for grænsefladeKonfiguration af pilRetning / Næste Dir.
Bil på gulvNej / Ja
CAN Baudrate250k, 125k, 10k, Auto
Konverter mezzaninNej / Ja
Forskydningsværdi-9 / ... / 0 / ... / +9
Første visualiseringTom/Nul
Fælles markeringNegativ / Positiv
PiletypeFaste pile/rullepile
Aktiver AUX-signaler10 + 0 / 6 + 4
Filtrering af input0 ... 20
Timer til pauseskærmDeaktiveret / 10-20 / 30-60 / 60-120
Indstillinger for grafikSkrifttypeDado / Klassisk Fed / Lagoon / Dot Matrix
Flad stilSymbolfarveHvid / Rød / Orange / Blå / Grå / Sort
BaggrundsfarveSort / Pacific Blue / Navy Blue / Reef Blue / Lysegrå / Hvid / Orange / Rød
TilbudHvid-grøn / hvid-lilla / lilla-gul / hvid-grå
GradueringstypografiStilSort / Hvid / Rød Passion / Grå Gås / Blå Nuancer
FarveGalaxy / Ocean Dream 2 / 1 / Reef Blue / Lilla dis / ...
Symboler på gulveVis/skjul
PileVis/skjul
Faste symbolers positionerNej / Ja
Filtrer blinkende signalerNej / Ja
Retning af meddelelsestilstandSkiftevis /Fast
OrienteringLandskab (Horiz.) / Portræt (Vert.) / Rev.Landscape / Rev.Portrait
Konfigurationer af signalindgangeInput S4
Konfigurationer af AUX-signalerAUX Signal 1 / 2 / 3 / 4
Nulstil alle indstillinger
?DEMO-tilstandNej / Ja
Firmwareversion/levetid (intern brug)
GulvnumreTal /bogstaverVælg tal/bogstaver
Opsætning af pil
1) – Retningspile (standard)
2) – Pile i næste retning (vejledning nedenfor)

Pile i næste retning aktiveret fra input
Pile lyser kun op på positionen indikatorer med "NEXT DIRECTION" input drevet.Hvis DEUM-koder anvendes, henvises til den relevante manual

Næste retning pile lokalt programmeret
Gennem adresseringsproceduren kan man permanent tildele hver indikator oplysningerne på det gulv, hvorpå den er monteret; På denne måde lyser pile i næste retning kun op på gulvet, hvor elevatorbilen er placeret.

Behandlingsprocedure

1) – Tilslut alle positionsindikatorer til ENCODER- eller PLAYBOARD-controlleren.
2) – Placer elevatorbil på gulvet i displayet, som skal rettes.
3) – Kontroller, at de tegn/tal/bogstaver, der visualiseres, er de ønskede.
4) – Tryk på ADV-tasten, og vent på, at displayet blinker i 3 sekunder for at bekræfte.
5) – Gentag proceduren for hver etage.
Hvis DEUM-koder anvendes, henvises til den relevante manual
Opsætning af CAN BUS-protokols trasmissionshastighed
Visualisering af mellemgulve
Opsætning af GULVE FORSKYDNING
Konfigurere første visualisering

1) – Det viser ingen tal
2) – Nederste etage
Opsætning af fælles input for parallel holdning
Konfigurere rullepile

1) – Faste pile
2) – Rullepile
Aktiver hjælpesignaler

a) – 10 gulv parallelle indgange (X01÷X10) + 0 AUX-signaler
b) – Parallelle indgange på 6 etager (X01÷
X06) + 4 AUX-signaler (X07÷X10)
Konfigurer visningsforsinkelsen for gulvskift
Skærmforsinkelsen hjælper med at undgå visualiseringsfejl under gulvskift.
Tilknyt gulvpositionsindikatoren til duplexregulatorerne
Parameteren gør det muligt at tildele displayet (gulvet) til en unik controller. Duplex-Light-typologien omfatter 2 controllere med en enkelt BDU-linje og højst 2 displays på hovedetagen.
Denne parameter kan kun indstilles med CAN-protokollen på Pitagora 4.0-systemet.0) - Tilknyttes til elevatorstolens positionsindikator.
1) - Displayet viser oplysninger om MASTER-controlleren.
2) - Displayet viser oplysninger om SLAVE-controlleren.
3/4/5/6) - Fremtidige anvendelser.
Aktiver energibesparelser

"Energibesparende" tilstand for at reducere forbruget, når det er inaktivt.
Opsætning af skrifttype
Opsætning af flad typografifarve
Opsætning af gradueringstypografifarve
Vis/skjul placering
Vis/skjul pile
Opsætning af placering af symboler
Kun Liggende papirretningstilstande.
Hvis "Ja", forbliver symbolerne i faste positioner uafhængigt af pilestatus.
Signaliseringer (visualisering)

1) – Faste eller blinkende signaliseringer (indgang fra controller).
2) – Faste signaliseringer.
Konfigurere visningstilstand for signalisering
Konfigurere visningsretning
Konfigurere input til servicemeddelelser
Opsætning af hjælpesignal
Gendanne fabriksindstillingerne
De oprindelige fabriksindstillinger gendannes, og konfigurationerne slettes.
Tilpasninger af gulve
1) Bil på gulvet

2) Opsætning af gulvnumre/bogstaver

Dataark

Raffaello 2"

Dimensioner62×68 mm (STD)
62×76 mm (DZ1)
55×68 mm (D1)
Skærmen40,8×30,6 mm / 320×240 pixel
Strømforsyning (position input)12÷24V DC ±10%
Absorption12V DC: Max 49mA • 24V DC: Max 36mA
Input til indikatorerS4:
12÷24V DC ±10%
Driftstemperatur-10°C ÷ +50°C

Videoselvstudium

Konfigurationen af grafikparametre

Forskydningsværdi

Den fælles programmering

Firmware

Fejlfinding

Fejlbeskrivelse Raffaello 2"
Fejl ved installation Displayet lyser ikkeKontroller, om der er 12/24 VdC-spænding.
Sørg for, at spændingstypen er i overensstemmelse med den krævede (jævnspænding, ikke vekselspænding, ikke ensrettet).
Kontroller den korrekte polaritet på strømterminalerne.
Tryk på PRG-tasten, og sørg for, at menuen ikke vises. I dette tilfælde er skærmen sort, men uden input kan det give indtryk af, at den er slukket.
Displayet viser ikke tal og/eller pileSørg for, at typen og spændingsværdien er i overensstemmelse med de værdier, der kræves for indgangene, og sørg for, at du har indstillet typen af fællesnettet korrekt.
Langt tryk på PRG-tasten registreres ikke af displayet.Opdater skærmen til den nyeste firmwareversion.
Fejlmeddelelser BLOCKED DEVICE INSERT CODEHvis denne meddelelse vises, når du tænder for enheden, betyder det, at den ikke blev låst op ved en fejl under produktionen.
Kontakt venligst DMG.
På displayet vises angivelsen "E" efterfulgt af et tal XI dette tilfælde er der tale om en generisk fejlindikation, som skyldes en forkert indstilling af displayet. Kontakt venligst DMG

henvisningVersionLink
1.1 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)

Opdateret den 21. november 2023