2-tums RAFFAELLO-skärm

(v 1.1)

Montering

Infälld montering (bakmontering)
Med svetsade stift på 1,5÷2 mm tryckknappspanel
Med D13-skärm (frontalmontering)
Frontalmonterad på 0,7/2 mm tryckknappspanel
Med DZ1-skärm (frontalmontering)
Frontalmonterad på 0,7/2 mm tryckknappspanel

Instruktioner för kabeldragning

POSITION & RIKTNING Ingångsledningar

Pitagora 4,0
DMG
CAN seriellt protokoll
GOLVET

DMG
Seriell 3-ledningar
Kodare DEUM
Mer information finns på supportsidan för Encoder DEUM.

DMG
CAN seriellt protokoll

DMG
Seriell 3-ledningar
Andra styrenheter

TKE/MEA/Autinor

SERVICEMEDDELANDE Ledningar

Parallell visning

CAN seriell visning (*)

(*) – Servicemeddelanden kan också lotsas, via seriell buss, på två olika sätt:

Inställningar

InstallationsnyckelAvsluta / TillbakaMenynyckel för AccessVärdeinställning (>3 sek.)
Menytangenter för navigering
Allmänt
Menyn för visningsnavigering är endast på engelska. för att se rätt menyalternativ rekommenderar vi att du ställer in DIDO-webbplatsspråket på engelska.

MENYNMENYALTERNATIVETTILLGÄNGLIGA VALINGÅNGAR
ParallellCANBUS
Input Seriell / 1 tråd per golv / segment
Grå / Binär / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
AlternativAlternativ för gränssnittKonfiguration av pilRiktning / Nästa Dir.
Bil på golvetNej / Ja
CAN Baudrate250k, 125k, 10k, Auto
Konvertera mezzaninNej / Ja
Motvärde-9 / ... / 0 / ... / +9
Första visualiseringenTom / Noll
Gemensamt urvalNegativt / positivt
PiltypFasta pilar / Rullningspilar
Aktivera AUX-signaler10 + 0 / 6 + 4
Inmatningsfiltrering0 ... 20
Skärmsläckare timerInaktiverad / 10-20 / 30-60 / 60-120
GrafikalternativTeckensnittDado / Klassisk Djärv / Lagun / Dot Matrix
Platt stilSymbolfärgVit / Röd / Orange / Blå / Grå / Svart
BakgrundsfärgSvart / Stillahavsblå / Marinblå / Revblå / Ljusgrå /Vit / Orange / Röd
SpecialerbjudandenVitgrön / vit-lila / lila-gul / vitgrå
ÖvertoningsformatStilSvart & Vit / Röd Passion / Grå gås / Blå nyanser
FärgGalaxy / Ocean Dream 2/1 / Reef Blue / Lila dis / ...
Golv symbolerVisa/dölj
PilarVisa/dölj
Fasta symbolers positionerNej / Ja
Filtrera blinkande signalerNej / Ja
Orientering i meddelandelägeAlternerande / Fast
OrienteringLandskap (Horiz.) / Porträtt (Vert.) / Rev.Landscape / Rev.Portrait
Konfigurationer av signalingångarIngång S4
Konfigurationer av AUX-signalerAUX-signal 1 / 2 / 3 / 4
Återställa alla inställningar
?DEMO-lägeNej / Ja
Firmware Version / Life Time (intern användning)
GolvnummerSiffror / BokstäverVälj siffror /bokstäver
Pilen konfigureras
1) – Riktningspilar (standard)
2) – Pilar i nästa riktning (instruktioner nedan)

Nästa riktningspilar aktiverade från indata
Pilarna tänds endast på positionsindikatorerna med ingången "NÄSTA RIKTNING".Om DEUM-kodare används, se relevant handbok

Nästa riktningspilar lokalt programmerade
Genom adressförfarandet kan man permanent tilldela varje indikator informationen på det golv där den är monterad. På detta sätt tänds pilar i nästa riktning endast upp på golvet där hissbilen är placerad.

Hantering av förfarande

1) – Anslut alla positionsindikatorer till ENCODER- eller PLAYBOARD-styrenheten.
2) – Placera hissbilen på displayens golv som måste riktas.
3) – Kontrollera att de tecken/siffror/bokstäver som visualiseras är de önskade.
4) – Håll ned ADV-tangenten och vänta tills displayen blinkar i 3 sekunder för att bekräfta.
5) – Upprepa proceduren för varje våning.
Om DEUM-kodare används, se relevant handbok
Ställ in CAN BUS-protokollhastighet
Visualisering av mellanvåningar
Ställ in golv OFFSET
Ställ in första visualiseringen

1) – Den visar inga siffror
2) – Lägsta våningen
Ställ in gemensam ingång för parallell position
Ställa in rullningspilar

1) – Fasta pilar
2) – Rullningspilar
Aktivera hjälpsignaler

a) – Parallella ingångar på 10 våningar (X01÷X10) + 0 AUX-signaler
b) – Parallella ingångar på 6 våningar (X01÷
X06) + 4 AUX-signaler (X07÷X10)
Ställ in visningsfördröjningen för golvbyte
Bildskärmsfördröjningen hjälper till att undvika visualiseringsfel vid golvbyte.
Koppla ihop golvlägesindikatorn med duplexregulatorerna.
Parametern gör det möjligt att tilldela displayen (golvet) till en unik styrenhet. Typologin Duplex-Light omfattar 2 styrenheter med en enda BDU-linje och högst 2 displayer på huvudvåningen.
Den här parametern kan endast ställas in med CAN-protokollet på Pitagora 4.0-systemet.0) - Tillhör indikatorn för hisskorgens läge.
1) - Displayen visar information om MASTER-regulatorn.
2) - Displayen visar information om SLAVE-kontrollen.
3/4/5/6) - Framtida användningsområden.
Aktivera energibesparingsfunktion

"Energisparläge" för att minska förbrukningen vid tomgång.
Konfigurera teckensnitt
Ställ in platt formatfärg
Ställ in övertoningsformatfärg
Visa/dölj position
Visa/dölj pilar
Ställ in placering av symboler
Endast liggande orienteringslägen.
Om "Ja" förblir symbolerna i fasta lägen oberoende av pilstatusen.
Signaliseringar (visualisering)

1) – Fasta eller blinkande signaler (ingång från styrenhet).
2) – Fasta signaler.
Ställ in visningsläge för signalering
Ställ in visningsorientering
Konfigurera indata för servicemeddelande
Ställ in hjälpsignal
Återställa fabriksinställningarna
De ursprungliga fabriksinställningarna för bildskärmen återställs och konfigurationer tas bort.
Golvanpassningar
1) Bil på golvet

2) Ställ in golvnummer / bokstäver

Datablad

Raffaello 2"

Dimensioner62×68 mm (STD)
62×76 mm (DZ1)
55×68 mm (D1)
Skärmen40,8×30,6 mm / 320×240 pixel
Strömförsörjning (positionsinmatning)12÷24V DC ±10%
Absorption12V DC: Max 49mA • 24V DC: Max 36mA
Indikatorer indataS4:
12÷24V DC ±10%
Drifttemperatur-10°C ÷ +50°C

Självstudiekurs för video

Konfigurationen av grafikparametrar

Motvärde

Den gemensamma programplaneringen

Firmware

Felsökning

Beskrivning av felet Raffaello 2"
Installationsfel Displayen lyser inteKontrollera att det finns 12/24VdC spänning.
Kontrollera att spänningstypen överensstämmer med den som krävs (likspänning, inte växelspänning, inte likriktad).
Kontrollera att polariteten är korrekt på strömterminalerna.
Tryck på PRG-tangenten och kontrollera att menyn inte visas. I det här fallet är skärmen svart, men utan inmatning kan den ge intryck av att vara avstängd.
Displayen visar inte siffror och/eller pilarKontrollera att typ och spänningsvärde överensstämmer med dem som krävs för ingångarna, kontrollera att du har ställt in typen av gemensam typ korrekt.
Långa tryck på PRG-tangenten registreras inte av displayen.Uppdatera displayen till den senaste versionen av den fasta programvaran.
Felmeddelanden BLOCKED DEVICE INSERT CODEOm det här meddelandet visas när du slår på enheten betyder det att den inte låstes upp av misstag under tillverkningen.
Kontakta DMG.
På displayen visas "E" följt av en siffra X.I det här fallet är det en allmän felindikation som beror på en felaktig inställning av displayen. Kontakta DMG
Displayen har inverterade färger eller en "negativ" effekt.Vänligen kontakta DMG.

Certifikat

hänvisningVersionLänk
1.1 (aktuell version)Download PDF
- Jag är inte så bra på det här.

Uppdaterad den 21 november 2023