Pitagora 4.0

(v 1.8)

Compleet systeem voor liften

Controller

• Moederbord: hoofdfuncties, programmeermodule, diagnostische leds, beschrijving aansluitingen.
  • Programmeermenu en systeemparameters wijzigen
  • VVVF Frenic Lift Instelling
  • Instructies voor software-update

Auto / Bovenkant auto

• Deurcommando
  • Gewichtslastregeling
  • Positie-/snelheidsregeling liftkooi met motorencoder
  • Terugrolregeling en rijcomfort
  • UCM-circuit

Vloeren

• Leerprocedure van vloeren

Schacht

• EN81-20 configuratie
  • EN81-21 installatie met...
  • Installatie met monostabiele deurcontacten
  • Plaatsingssysteem liftkooi en stopnauwkeurigheid
  • Asbescherming

Inzichten

Problemen oplossen

Hier vind je de lijst met fouten met hun beschrijving, oorzaak en remedie.

Nieuwe probleemoplossing

Op deze pagina staat de NIEUWE lijst met fouten met hun beschrijving, oorzaak en oplossing (werk in uitvoering)

Connectiviteit & Fusion-app

Fusion is de nieuwe app ontwikkeld door DMG om lokale en externe bewaking van de Pitagora 4.0 vanaf smartphones of PC mogelijk te maken.

Werking brandweer

Hier kun je de parameters voor brandbestrijdingsoperaties instellen volgens 5 verschillende gevallen.

Testen en metingen

Procedures voor veiligheidstests van het systeem en voor ruimtetijdmetingen van liftkooibewegingen worden hier beschreven.

Multiplex oplossingen

Het Pitagora 4.0 bedieningspaneel kan multiplexsystemen tot 6 liften beheren.

Timing diagrammen

Tijddiagrammen van de lopende commando's volgens het type systeem.

Download

U kunt hier de DIDO-webpagina's van het Pitagora 4.0-systeem downloaden

U kunt hier de conformiteitsverklaringen downloaden

Bijgewerkt op 16 februari 2024