Intercom system

(v 2.0)

For å sjekke og laste ned alle versjoner av denne veiledningen, gå til følgende lenke.

Forsiktighetsregler for sikkerhet og bruk

Før du installerer produktene våre, anbefaler vi at du konsulterer avsnittet om sikkerhet og bruksforskrifter på lenken nedenfor.

Systemkomponenter

Bruk av disse enhetene er ikke tillatt for vanntette applikasjoner eller for brannmenn med trykknapppaneler.

CITCAB : Håndfri intercom-enhet for heisvogn

CITFLO : Trykk-og-snakk intercom-enhet på gulvet

CITCOC : Intercom-enhet for håndsett (maskinrom, etc.)

CITCOC.P / CITCOC.P40 : Håndsett intercom enhet for DMG forhåndskablede systemer

Driftsdiagram

Koblingsskjemaer

Bruk tilkoblingslinjer uavhengig av andre heiskretser.

Foreløpige operasjoner

Før du kobler til CITCOC-telefonintercom-enheten er det nødvendig å sette inn motstanden som følger med (22 Ohm) som på bildet.
I forhåndstilkoblede systemer (telefonintercomenhet CITCOC.P / CITCOC.P40) er det ikke nødvendig å utføre dette inngrepet fordi det allerede er gjort i DMG.

Intercomsystem med håndfri intercomenhet (CITCAB) i heiskabinen

For tilkobling med DMG forhåndskablede systemer, vennligst se den relevante installasjonsveiledningen.

Intercomsystem med AMIGO nødtelefon

For tilkobling med DMG forhåndskablede systemer, vennligst se den relevante installasjonsveiledningen.

Volumjustering

Med håndsett intercom-enhet (CITCOC).

1) – Still inn høyttalervolumet til minimumsvolumet.

Uten telefonintercomenhet (CITCOC).

1) – Still inn høyttalervolumet til maksimalt volum og lukk kontrollpanelet på gulvet.

2) – Sett mikrofonen på minimumsvolum.

Datablad

BeskrivelseCITCABCITFLO
1) Strømforsyning 12/24Vdc +/- 15 % (absorpsjon maks 300 mA)
2) Høyttalerinngang
3) GND
4) Mikrofonutgang
5/6) Trykknappkontakt (klemmer med skrue)
7) COM-lyd
8) Induktiv sløyfeutgang
9) Forbedret lydutgang
10) CARUSO talesynthesizerinngang
Kommunikasjon etablert (24Vdc)
Forhåndskåret trykknapp
JST 4 poler for forhåndskabling (lyd ut / GND / lyd inn / strømforsyning)
Høyttalervolum
Mikrofonvolum

Download

ReferanseVersjonLink
Administrasjonen av CITCAB- og CITFLO-enheter har blitt optimalisert.2.0 (gjeldende versjon)Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert 4. Ottobre 2021