Intercomsysteem

(v 2.0)

Waarschuwingen voor veiligheid en gebruik

Voordat u onze producten installeert, raden we u aan het gedeelte over veiligheids- en gebruiksvoorzorgen op de onderstaande link te raadplegen.

Systeemonderdelen

Het gebruik van deze apparaten is niet toegestaan voor waterdichte toepassingen of voor drukknoppanelen van brandweerlieden.

CITCAB : Handsfree intercom apparaat voor liftkooi

CITFLO : Push-to-talk intercom apparaat op de vloer

CITCOC : Handset intercom apparaat (machinekamer, enz.)

CITCOC. P / CITCOC. P40 : Handset intercom apparaat voor DMG voorbedrade systemen

Operatie diagram

Bedradingsschema's

Gebruik aansluitleidingen die onafhankelijk zijn van andere liftcircuits.

Voorbereidende werkzaamheden

Voordat u het CITCOC-handsetintercomapparaat aansluit, moet u de meegeleverde weerstand (22 Ohm) plaatsen zoals op de afbeelding.
In voorbedrade systemen (handset, intercomapparaat, CITCOC. P / CITCOC. P40) is het niet nodig om deze interventie uit te voeren omdat deze al in DMG is gedaan.

Intercomsysteem met handsfree intercom (CITCAB) in de liftkooi

Raadpleeg voor aansluiting met DMG-voorbedrade systemen de betreffende installatiehandleiding.

Intercomsysteem met AMIGO noodtelefoon

Raadpleeg voor aansluiting met DMG-voorbedrade systemen de betreffende installatiehandleiding.

Volume aanpassen

Met handset intercom apparaat (CITCOC).

1) – Stel het luidsprekervolume in op het minimale volume.

Zonder handset intercom apparaat (CITCOC).

1) – Stel het luidsprekervolume in op het maximale volume en sluit het bedieningspaneel op de vloer.

2) – Stel de microfoon in op het minimale volume.

Gegevensblad

BeschrijvingCITCABCITFLO
1) Voeding 12/24Vdc +/- 15% (absorptie max 300 mA)--
2) Luidspreker ingang--
3) GND--
4) Microfoon uitgang--
5/6) Drukknopcontact (klemmen met schroef)-
7) COM-audio-
8) Inductieve lusuitgang-
9) Verbeterde audio-uitvoer-
10) CARUSO spraaksynthesizer-ingang-
Communicatie tot stand gebracht (24Vdc)-
Voorbedrade drukknop--
JST 4-polen voor voorbedrading (audio-uitgang / GND / audio-ingang / voeding)--
Luidspreker volume--
Microfoon volume--

Download

ReferentieVersieLink
Het beheer van CITCAB- en CITFLO-apparaten is geoptimaliseerd.2.0 (huidige versie)Download PDF
(Engels)
4 oktober 2021 geüpdatet