Intercom-system

(afsnit 2.0)

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link.

Systemkomponenter

Brugen af disse enheder er ikke tilladt til vandtætte applikationer eller til brandmænd trykknappaneler.

CITCAB: Håndfri samtaleanlæg til elevatorbil

CITFLO: Push-to-talk intercom enhed på gulvet

CITCOC: Håndsæt intercom enhed (maskinrum, osv.)

CITCOC. P / CITCOC. P40 : Håndsæt intercom enhed til DMG prewired systemer

Diagram over handling

Ledningsdiagrammer

Brug forbindelseslinjer, der er uafhængige af andre løftekredsløb.

Indledende foranstaltninger

Før du tilslutter CITCOC-samtaleanlægget, er det nødvendigt at indsætte den medfølgende modstand (22 Ohm) som på billedet.
I prækablerede systemer (håndsæt intercom enhed CITCOC. P / CITCOC. P40) det er ikke nødvendigt at gennemføre denne intervention, fordi det allerede er sket i DMG.

Intercom-system med håndfri intercom-enhed (CITCAB) i elevatorbilen

Hvis du har forbindelse til DMG-prækablede systemer, skal du se den relevante installationsvejledning.

Intercom-system med AMIGO nødtelefon

Hvis du har forbindelse til DMG-prækablede systemer, skal du se den relevante installationsvejledning.

Justering af lydstyrke

Med håndsæt intercom enhed (CITCOC).

1) – Indstil højttalerens lydstyrke til den minimale lydstyrke.

Uden håndsæt intercom enhed (CITCOC).

1) – Indstil højttalervolumen til den maksimale lydstyrke og luk kontrolpanelet på gulvet.

2) – Indstil mikrofonen til den minimale lydstyrke.

Dataark

BeskrivelseCITCABCITFLO
1) Strømforsyning 12/24Vdc +/- 15% (absorption max 300 mA)
2) Højttalerindgang
3) GND
4) Mikrofon udgang
5/6) Trykknapkontakt (klemmer med skrue)
7) KOM-lyd
8) Induktiv sløjfe output
9) Forbedret lydoutput
10) CARUSO tale synthesizer input
Meddelelse etableret (24Vdc)
Trykknap med forudmonteret kabel
JST 4 poler til forledninger (Audio out / GND / Audio in / Strømforsyning)
Højttalervolumen
Mikrofonens lydstyrke

Download

henvisningVersionLink
Styringen af CITCAB- og CITFLO-enheder er optimeret.2.0 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 4. ottobre 2021