SmartKEY PLUS

(v 1.2)

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevan linkin turvallisuus- ja käyttövasteet- ja käyttökomissioihin.

Kuvaus

SmartKEY Plus on hissien puhelunhallinta- ja ohjauslaite.
Lisätoimintoja ja -ominaisuuksia verrattuna SmartKEY-perustoimintoon:

• Mahdollisuus konfigurointiin ja avainten hallintaan älypuhelimen (iOS, Android) ja verkon (Fusion Dashboard) kautta; siksi perusversion kanssa käytettyä varmuuskopioavainta ei tarvita.
  • Ohjausyksikkö voi olla jopa 4 metrin päässä avainlukulaitteesta.
  • Mahdollisuus liittää laajennuksia jopa 32 tuloa / lähtöä puhelujen suoraan aktivointiin tai puhelupainikkeiden käyttöönottoon.

Osien tunnistaminen

Smartkey Plus koostuu seuraavista:
A) – Elektroninen avainSmartKEY PLUS -järjestelmän avulla voit muistaa enintään 500 elektronista avainta ja liittää niihin 2 erilaista käyttöoikeutta:
MASTER-näppäin (punainen): enintään 5 avainta, jotka yleensä annetaan osakehuoneiston ylläpitäjälle.
USER-näppäin (vihreä): toimitetaan käyttäjien nostamiseen.
Jokainen elektroninen avain tukee jopa 32 siihen liittyvää lähtöä.

B) – Elektroninen avaintenlukijalaite – Se on varustettu summerilla akustista palautetta varten kosketuksesta elektroniseen avaimeen. Katso asennusohjeet alta.
C) – Elektroninen ohjausyksikkö – Kaikki siihen liittyviin sähköisiin avaimiin liittyvät tiedot (tunnistaminen ja toiminnot) tallennetaan tähän.
Siinä on WiFi-käyttöliittymä paikalliseen yhteyteen älypuhelimen kanssa;
sitä käytetään elektronisten avainten ja niihin liittyvien parametrien ohjelmointiin, konfigurointiin ja hallintaan. Se voi hallita jopa 4 kerrosta.

D) –  Laajennusmoduuli - Ohjausyksikön hallinnoimien kerrosten lisäksi lisätään vielä 4 kerrosta; enintään 7 laajennusmoduulia voidaan liittää yhteensä 32 kerrokseen (4 + 28).

Avainlukijalaitteen asennusohjeet (B)

Toimintaperiaate

SmartKEY PLUS -järjestelmä voidaan ohjelmoida toimimaan kahdessa eri tilassa:

1) - "Astable"-tila (oletus).
Tässä tilassa on kaksi toimintatapaa riippuen elektronisen ohjausyksikön (C) ja kutsupainikkeiden yhteydestä.

• 1a) - Painikkeen käyttöönotto - Kun käyttäjän elektroninen avain (A) asetetaan lukulaitteeseen (B), kosketin pysyy suljettuna 5 sekuntia; tänä aikana on mahdollista painaa kutsupainiketta.
  • 1b) - Suora puhelu - Kun käyttäjän elektroninen avain (A) asetetaan lukulaitteeseen (B), kosketin sulkeutuu ja puhelu ohjelmoituun kerrokseen alkaa.

2) - "Mies läsnä" -tila.
Kosketin pysyy kiinni niin kauan kuin käyttäjän elektroninen avain (A) on lukulaitteen (B) päällä.

Jokaisen edellä kuvatun käyttötilan osalta on tärkeää kytkeä ensin elektroninen ohjausyksikkö ja puhelupainikkeet "Johdotusohjeet" -osan kaavioiden mukaisesti.

SmartKEY PLUS -järjestelmän käyttäjät

Asentaja
Hän pystyy fyysisesti toimimaan keskusyksikössä ja aktivoimaan ensimmäiset järjestelmänvalvojalle annettavat elektroniset pääavaimet.
Hän voi käyttää Fusion APP -sovellusta avaintietokannan synkronointi-, varmuuskopiointi-, palautus- tai kloonaustoimintojen suorittamiseen ja voi käyttää "Fusion Dashboardia" suorittaakseen avaintietojen muokkaamisen ja avainten poistamisen.

Osakehuoneiston ylläpitäjä
Hän voi käyttää Fusion APP -sovellusta suorittaakseen avaintietokannan synkronoinnin, varmuuskopioinnin, palauttamisen tai kloonauksen ja tarkastellakseen aktivointeja.
Hän voi käyttää "Fusion Dashboardia" suorittaakseen avaintietojen muokkaamisen ja avainten poistamisen sekä tarkastellakseen aktivointeja.

Hissin loppukäyttäjät
Heillä on järjestelmänvalvojan heille toimittamat sähköiset käyttäjäavaimet, eikä heillä ole pääsyä Fusion APP:hen.

Johdotusohjeet

Avainlukulaitteen liittäminen ohjausyksikköön.

Tämä yhteys on yhteinen kaikissa käyttötiloissa.

A) – JST-kaapeli 1m pitkä avainlukijalaitteen liittämiseksi ohjausyksikköön (valinnainen kaapelin pituus 4m).
B) – IDC-kaapeli ohjausyksikön liittämiseksi paisuntalevyyn (liitä enintään 7 laajennusta).

C1) - Jatka laajennusmoduuliketjua
C2) - Sulkee laajennusmoduuliketjun

Elektronisen ohjausyksikön liittäminen soittopainikkeisiin

Astable-tila – Yksittäisten puhelujen ottaminen käyttöön erilaisilla elektronisilla näppäimillä jokaiselle kerrokseen
Astable-tila – Kaikkien puhelujen ottaminen käyttöön yhdellä sähköisellä avaimella
Astable-tila – Vain yhden kerroksen ottaminen käyttöön (suojattu)
Astable-tila – Suora puhelu alkaa heti, kun elektroninen avain koskettaa lukijalaitetta
Tässä tilassa puhelupainikkeita ei tarvita, koska puhelu tehdään suoraan sähköisen avaimen yhteystiedoista.

Kiinnitä tässä tilassa huomiota elektroniseen avaimeen liittyvien lähtöjen määrään; se ei voi olla suurempi kuin 1, muuten avain soittaa enemmän hissin ohjauspaneeliin.
Mies läsnä -tilassa – Puhelu pysyy aktiivisena niin kauan kuin elektroninen avain pysyy lukijalaitteessa
Tässä tilassa puhelupainikkeita ei tarvita, koska puhelu tehdään suoraan sähköisen avaimen yhteystiedoista.

Sähköisten avainten poistaminen ja muistaminen

Kaikkien ohjausyksikköön tallennettujen sähköisten avainten poistaminen.

On suositeltavaa nollata elektronisen ohjausyksikön muisti ennen uuden "Master" ja "User" -avainten tallentamista.
Voit aktivoida nollausmenettelyn pitämällä PRG-painiketta painettuna 3 sekunnin ajan alla olevan videon mukaisesti; voi olla tarpeen odottaa muutama sekunti ennen lopullisen akustisen palautteen saamista siitä, että kaikki elektroniset avaimet on peruutettu.

Sähköisen MASTER-avaimen muistaminen

Asennusohjelman viimeinen vaihe on osakehuoneiston ylläpitäjälle toimitettavan sähköisen avaimen MASTER ohjelmointi.
Enintään 5 elektronisen avaimen MASTER-näppäintä voidaan tallentaa.

Jokaisen yksittäisen elektronisen avaimen onnistunut muistaminen vahvistetaan akustisella palautteella (3 äänimerkkiä). Jos akustinen palaute on vain yksi pitkä äänimerkki, se tarkoittaa, että elektroninen avain on jo opeteltu ulkoa.

USER-sähköisen avaimen muistaminen

Asennusohjelman toimittamien sähköisen avaimen MASTER-tunnuksen avulla osakehuoneiston järjestelmänvalvoja voi nyt hallita kaikkia käyttäjän avaimia itsenäisesti.
Kuhunkin elektroniseen ohjausyksikköön tallennettavien sähköisten avainten (MASTER ja USER) kokonaismäärä on 500 yksikköä.

On suositeltavaa muistaa kaikki elektroniset avaimet (MASTER ja USER) yhdellä ohjausyksiköllä ja käyttää sitten DMG: n FUSION-sovelluksessa olevaa kloonaustoimintoa.
Toiminnot, jotka näemme alla (SmartKEYs-ohjelmointi- ja hallintaosio).

Jokaisen yksittäisen elektronisen avaimen onnistunut muistaminen vahvistetaan akustisella palautteella (3 äänimerkkiä). Jos akustinen palaute on vain yksi pitkä äänimerkki, se tarkoittaa, että elektroniavain on jo opetettu ulkoa.

Sähköisten avainten ohjelmointi ja hallinta

SmartKEY PLUS -järjestelmän toimintoja hallitaan käyttämällä kahta työkalua:

Fusion Dashboard on viitetyökalu kaikkien elektronisten avainten tietokannan hallintaan ja niiden poistamiseen ohjausyksikön muistista.
Avainpäällikön (yleensä osakehuoneiston ylläpitäjän) on aluksi luotava tili "Fusion Dashboardiin" seuraavaan linkkiin:
https://fusiondashboard.azurewebsites.net/
Sitten hänen on rekisteröitävä kaikki rakennuksessa olevat ohjausyksiköt; lisätietoja on kohdassa "Sähköisen avaintietokannan hallinta "Fusion Dashboardin" kautta.

FUSION-sovellus on työkalu tietojen synkronointiin "Fusion Dashboardin" ja elektronisen ohjausyksikön välillä; vuorovaikutus ohjausyksikön kanssa tapahtuu paikallisesti WiFi-yhteyden kautta. WiFi-verkon käyttötiedot ilmoitetaan annetussa tarrassa (oletus-SSID ja salasana).
FUSION-sovelluksella on mahdollista muokata elektronisten avainten parametreja, varmuuskopion luomista ja palauttamista sekä koko sisällön kloonausta ohjausyksiköstä toiseen.
FUSION-sovelluksen käyttö edellyttää, että sinulla on toimittajayritykseen liittyvä tili "Fusion Dashboard" (katso yllä).
FUSION-sovellus on saatavilla iOS: lle ja Androidille.

IOS-käyttöjärjestelmien tapauksessa voi olla tarpeen aktivoida "Paikallinen verkko" -vaihtoehto Fusion-sovellukseen liittyvissä puhelinasetuksissa.

Synkronointi

Kun älypuhelin on yhteydessä Internetiin, käynnistä FUSION-sovellus ja kirjaudu sisään.
Näin tekemällä FUSION-sovellus päivitetään automaattisesti tiedoilla, jotka on aiemmin syötetty "Fusion Dashboardiin".

Muodosta yhteys elektroniseen ohjausyksikköön WiFi-verkkoon (ja kirjoita mukana toimitettu psw) ja napsauta "SmartKEY PLUS" -painiketta. Kun yhteys on muodostettu, elektronisen avaimenlukijalaitteen MERKKIVALOT vilkkuvat vuorotellen (punainen / vihreä).

Napsauta "Synkronoi" -painiketta lukeaksesi ohjausyksikön sisäisen muistin sisällön näppäimillä ja suhteellisilla parametreilla; kaikki "Fusion Dashboardin" luomat odottavat muutokset siirretään myös.

Nimeä lähdöt/kerrokset uudelleen

Tarroissa näkyy lähdön oletusnimi.
C.1 - C.4 ovat elektronisen ohjausyksikön 4 lähtöä.
EXP1.1 - EXP1.4 ovat 4 laajennuksen 1 lähtöä tai laajennus, joka on lähinnä elektronista ohjausyksikköä kytkentäjärjestyksessä.
Tekstikenttiin voidaan lisätä mukautettuja tarroja, jotka tunnistavat suunnitelmat tutummalla tavalla.
Enintään 4 merkkiä on sallittu.
Napsauta lisäyksen lopussa "Tallenna".

Avainten parametrien muuttaminen

Jokaisella sähköisellä avaimella on yksilöllinen tunnistekoodi.

1) – Valitse muokattava elektroninen avain päästäksesi sen kokoonpanoparametreihin (katso kuvaus alla)

2) – Poistu muokkausnäytöstä painamalla "TAKAISIN" -painiketta. Muokattu elektroninen avain ympyröidään oranssilla.

3) – Huomio: Muutosta ei ole vielä siirretty ohjausyksikön muistiin. Voit siirtää sen napsauttamalla "Synkronoi" -painiketta.

• A) – Sähköisen avaimen yksisanainen tunnistuskoodi (muokkaamaton).
  • B) - Elektroniseen avaimeen liittyvä lähtöprofiili. Se on joukko lähtöjä, jotka elektroninen avain aktivoituu, kun se asetetaan insertteriin. (Katso Profiilien hallinta)
  • C) - Tämä kenttä voi auttaa käyttäjää avainten tallentamisen alkuvaiheissa. Se on vapaa kenttä, johon voidaan syöttää muistiinpano, joka auttaa tunnistamaan avaimet myöhemmin. Nämä tiedot synkronoidaan Fusion Dashboardin kanssa, ja ne näkyvät myös WEB-koontinäytössä.
  • D) - Valitse vain, jos elektroninen avain on MASTER-avain.
  • E) - Elektroninen avain voidaan poistaa väliaikaisesti käytöstä hissin käyttöä varten.
  • F) - Valitse vain, jos elektroninen avain toimii astable-tilassa (katso alkuperäinen kohta "Toimintaperiaate").
  • G) - Valitse, haluatko akustisen palautteen, kun asetat elektronisen näppäimen.
  • H) - Käyttäjän etu- ja sukunimeä, joka liittyy sähköiseen avaimeen, jota ei voi muuttaa FUSION-sovelluksesta. Tämä parametri voidaan lisätä ja muuttaa vain "Fusion Dashboardin" kautta.
  • I) - Se on avaimen soittamien puheluiden määrä. Se on vain luku -parametri.
  • L) - "Huomio" -painike muuttaa elektronisten näppäinten näyttöä siirtyen KAIKISTA VAIN niihin, joihin on liitetty 0 (nolla) lähtöä.

Profiilien hallinta

Profiili koostuu seuraavista:
- Käyttäjän määrittämä nimi.
- Joukko käyttäjän valitsemia lähtöjä, enintään 32.
- Yhteys yhteen tai useampaan avaimeen.

Sama profiili voidaan liittää useisiin näppäimiin.
Avain voidaan liittää vain yhteen profiiliin.

Napsauta sivuvalikosta "Profiilit" ja sitten "Lisää profiili".
Kirjoita avautuvaan näyttöön a Profiilin nimi ja valitse tulosteet, jotka tällä profiililla on oltava. Napsauta sitten "Tallenna".

Uusi profiili näkyy profiililuettelossa.

Pyyhkäise vasemmalle muuttaaksesi profiiliyhdistelmiä elektronisilla avaimilla.

Jo liitetyt näppäimet näkyvät yläosassa. Niiden alapuolella, jotka liittyvät toisiinsa. Muokkaa tähän profiiliin liittyvien avainten luetteloa ja napsauta lopuksi Tallenna.
Siksi on tarpeen synkronoida elektronisen ohjausyksikön kanssa.

Pyyhkäise oikealle muokataksesi tai poistaaksesi profiilia.

Kun profiilia muutetaan, muutos otetaan käyttöön kaikissa kyseistä profiilia käyttävissä näppäimissä.
Siksi on tarpeen synkronoida elektronisen ohjausyksikön kanssa.

Kun profiili poistetaan, siihen liitetyt näppäimet eivät ole muuttaneet siihen liittyvien tulosteiden asettelua. Heillä on kuitenkin "MUKAUTETTU" -tunniste profiilinsa nimessä.

Sähköisen avaimen sivulla on mahdollista liittää jo tallennettu profiili tai muokata manuaalisesti lähtöjä, jotka voidaan aktivoida tallentamattomassa CUSTOM-profiilissa.

Napsauttamalla "Käytä profiilia" voit valita yhden olemassa olevista profiileista.

Sekä tallentamattoman MUKAUTETUN profiilin että rekisteröidyn profiilin tapauksessa napsauta Tallenna toimintojen lopussa.
Sinulle ilmoitetaan, että synkronointi ohjausyksikköön on tarpeen.

Varmuuskopiointi-, Palautus- ja Kloonaus-toiminto

Milloin tahansa on mahdollista Varmuuskopio äskettäin synkronoidun ohjausyksikön muisti, joka sisältää elektroniset avainkokoonpanot. Voit tehdä tämän napsauttamalla "Varmuuskopiointi (A)" -painiketta, näyttöön tulee luettelo aiemmin luoduista varmuuskopioista, joissa on hyödyllisiä tietoja (sarjanumero ja tiedot).

"Palauta (B)" -toiminnolla on mahdollista korvata ohjausyksikön avainten nykyinen joukko varmuuskopiolla, joka on aiemmin tehty samasta ohjausyksiköstä (sama sarjanumero).

Kloonaa (C)" -toiminnolla on sen sijaan mahdollista korvata ohjausyksikön avainten nykyinen joukko millä tahansa muulla tallennetulla varmuuskopiolla. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat määrittää enemmän ohjausyksiköitä (eri sarjanumeroilla) samalla tavalla.

Molemmissa tapauksissa (Palauta ja kloonaus) toiminnot ovat peruuttamattomia. Ohjausyksikön muistin nykyinen sisältö korvataan kokonaan.

Kun ohjausyksiköt on määritetty yllä olevalla tavalla, on tärkeää synkronoida kaikki myös kohti "Fusion Dashboardia". Tämä on mahdollista kirjautumalla uudelleen FUSION-sovellukseen omalla käyttäjätililläsi.

Kuinka hallita sähköisen avaimen tietokantaa Fusion Dashboardin kautta.

Kun olet rekisteröitynyt "Fusion Dashboardiin" kuten edellä mainittiin (https://fusiondashboard.azurewebsites.net/), kirjaudu sisään päästäksesi seuraaviin näyttöihin.

1) – Valitse "Yritykset".

2) – Valitse yritysluettelosta laitteiden hallinnasta vastaava.

3) – Valitse rakennus, jossa hallittavat laitteet on asennettu. Tässä näytössä on myös mahdollista lisätä uusia rakennuksia, poistaa ne tai muuttaa niiden nimeä ja sijaintia.

Kun avaintietokanta on päivitetty "Fusion Dashboardiin", on tärkeää synkronoida kaikki ohjausyksikköön. Tämä on mahdollista kirjautumalla ensin omalla käyttäjätililläsi FUSION-sovellukseen ja synkronoimalla sitten ohjausyksikkö edellä Synkronointi-osiossa kuvatulla tavalla.

4) - Täällä voit rekisteröidä uuden laitteen määrittämällä järjestyksessä: Tyyppi, Nimi, Kuvaus ja sarjanumero, jonka D.M.G on antanut.

5) - Täällä voit hallita rakennukseen asennettuja laitteita, tässä tapauksessa SmartKEY PLUS -järjestelmää. Sähköisen ohjausyksikön poistamisen ja sen tietojen muokkaamisen lisäksi on mahdollista hallita sekä laitteelle osoitettuja operaattoreita että ohjausyksikköön rekisteröityjen avainten tietokantaa.

6) - Tässä on mahdollista määrittää valitulle laitteelle, jota operaattori pystyy hallitsemaan sitä. Operaattoriin voidaan liittää kaksi laitteen käyttöoikeustasoa: Järjestelmänvalvoja tai Installer.

7) – Jokaiselle sähköiselle avaimelle on mahdollista syöttää loppukäyttäjän nimi, ja jos sellainen on rekisteröity "Järjestelmänvalvoja" -tilaan, on myös mahdollista nähdä kunkin osakehuoneiston puhelujen kokonaismäärä.

Taulukkonäkymä

Virtalähde12/24V dc
IN-osaElektroninen ohjausyksikkö:
12/24V ac/dc
Laajennusmoduuli:
12/24V ac/dc
OUT-osaElektroninen ohjausyksikkö:
24V 50mA max
Laajennusmoduuli:
24V 50mA max.

Todistukset

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus

(englanti)
Ohjelmiston käyttöliittymä1.1 (nykyinen versio)Download PDF
(englanti)

Päivitetty 12 Aprile 2024