1. Home
  2. Visuelle og mediesystemer
  3. 2-tommers RAFFAELLO-skjerm

2-tommers RAFFAELLO-skjerm

Montering

Innfelt montering (bakmontering)
Med sveisede stifter på 1,5÷2 mm trykknapppanel
Med D13-skjerm (frontmontering)
Frontmontert på 0,7/2 mm trykknapppanel
Med DZ1-skjerm (frontmontering)
Frontmontert på 0,7/2 mm trykknapppanel

Kablingsinstruksjoner

POSISJON OG RETNING Inngangsledning

DMG
CAN seriell protokoll
GULV

Enkoder DEUM
For mer informasjon, se Encoder DEUM- støttesiden.

DMG
CAN seriell protokoll

3-leder seriell
Andre kontrollere

TKE/MEA/Autinor

SERVICEMELDING Kabling

Parallell skjerm

CAN seriell display (*)

(*) – Servicemeldinger kan også styres via seriell buss på to forskjellige måter:

Innstillinger

OppsettnøkkelAvslutt / TilbakeTilgang til menytastVerdiinnstilling (>3 sek.)
Navigasjonsmenytaster
Generell
Displaynavigasjonsmenyen er kun på engelsk; for å se de riktige menyelementene anbefaler vi å sette DIDO-nettstedets språk til engelsk.

MENYMENYELEMENTTILGJENGELIGE VALGINNGANG
ParallellKAN BUSS
Inndata Seriell / 1 ledning per etasje / segment
Grå / Binær / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
AlternativerGrensesnittalternativerPilkonfigurasjonRetning / Neste Dir.
Bil på gulvetNei / Ja
KAN Baudrate250k, 125k, 10k, Auto
Konverter mesaninNei / Ja
Offset verdi-9 / ... / 0 / ... / +9
Første visualiseringBlank / null
Felles utvalgNegativ / positiv
PiltypeFaste piler / Rullepiler
Aktiver AUX-signaler10 + 0 / 6 + 4
Inndatafiltrering0 ... 20
Skjermsparer timerDeaktivert / 10-20 / 30-60 / 60-120
Grafiske alternativerFontDado / Classic Bold / Lagoon / Dot Matrix
Flat stilSymbol fargeHvit / Rød / Oransje / Blå / Grå / Svart
BakgrunnsfargeSvart / Stillehavsblå / Marineblå / Revblå / Lysegrå / Hvit / Oransje / Rød
SpesialtilbudHvit-Grønn / Hvit-Lilla / Lilla-Gul / Hvit-Grå
GradientstilStilBlack & White / Red Passion / Grey Goose / Blue Shades
FargeGalaxy / Ocean Dream 2/1 / Reef Blue / Purple Haze / ...
GulvsymbolerVis skjul
PilerVis skjul
Faste symbolposisjonerNei / Ja
Filter blinkende signalerNei / Ja
Meldingsmodus OrienteringVekslende / Fast
OrienteringLandskap (Horiz.) / Portrait (Vert.) / Rev.Landscape / Rev.Portrait
Konfigurasjoner for signalinngangerInngang S4
AUX-signalkonfigurasjonerAUX-signal 1/2/3/4
Tilbakestill alle innstillinger
?DemomodusNei / Ja
Fastvareversjon / levetid (intern bruk)
EtasjenummerTall / BokstaverVelg tall/bokstaver
Oppsett av pil
1) – Retningspiler (standard)
2) – Neste retningspiler (instruksjoner nedenfor)

Neste retningspiler aktivert fra inndata
Pilene lyser kun på posisjonsindikatorene med "NEXT DIRECTION"-inngangen slått på.Hvis DEUM Encoder brukes, vennligst se den aktuelle håndboken

Neste retningspiler lokalt programmert
Gjennom adresseringsprosedyren kan man permanent tildele hver indikator informasjonen om gulvet som den er montert på; på denne måten lyser neste retningspiler kun ved gulvet der heisvognen er plassert.

Adresseringsprosedyre

1) – Koble alle posisjonsindikatorer til ENCODER- eller PLAYBOARD-kontrolleren.
2) – Plasser heisstolen på gulvet på skjermen som må dirigeres.
3) – Kontroller at tegnene/tallene/bokstavene som er visualisert er de ønskede.
4) – Trykk og hold inne ADV-tasten og vent til displayet blinker i 3 sekunder for å bekrefte.
5) – Gjenta prosedyren for hver etasje.
Hvis DEUM Encoder brukes, vennligst se den aktuelle håndboken
Sett opp overføringshastighet for CAN BUS-protokollen
Visualisering av mellometasjer
Sett opp etasjer OFFSET
Sett opp første visualisering

1) – Den viser ingen tall
2) – Laveste etasje
Sett opp parallell posisjon felles inngang
Sett opp rullepiler

1) – Faste piler
2) – Rullepiler
Aktiver hjelpesignaler

a) – 10 gulv parallelle innganger (X01÷ X10) + 0 AUX-signaler
b) – 6 gulv parallelle innganger (X01÷
X06) + 4 AUX-signaler (X07÷X10)
Sett opp visningsforsinkelsen for etasjeskifte
Visningsforsinkelsen hjelper til med å unngå visualiseringsfeil under gulvskifte.
Knytt gulvposisjonsindikatoren til duplekskontrollerne
Parameteren gjør det mulig å tilordne displayet (gulvet) til en unik kontroller. Duplex-Light-typologien inkluderer 2 kontrollere med en enkelt BDU-linje og maksimalt 2 skjermer i hovedetasjen.
Denne parameteren kan bare stilles inn med CAN-protokollen på Pitagora 4.0-systemet.0) – Tilknyttes løftevognens posisjonsindikator.
1) – Displayet vil vise informasjonen til MASTER-kontrolleren.
2) – Displayet vil vise informasjonen til SLAVE-kontrolleren.
3/4/5/6) – Fremtidig bruk.
Aktiver energisparefunksjon

"Energisparemodus" for å redusere forbruket når den er inaktiv.
Sett opp font
Sett opp flat stilfarge
Sett opp gradient Style Color
Vis/skjul posisjon
Vis/skjul piler
Sett opp symbolposisjon
Kun landskapsorienteringsmoduser.
Hvis "Ja", vil symbolene forbli i faste posisjoner uavhengig av pilstatus.
Signaliseringer (visualisering)

1) – Faste eller blinkende signaliseringer (inngang fra kontrolleren).
2) – Faste signaliseringer.
Sett opp visningsmodus for signalisering
Sett opp visningsretning
Sett opp tjenestemeldingsinnganger
Sett opp hjelpesignal
Gjenopprett fabrikkinnstillingene
De opprinnelige fabrikkinnstillingene for skjermen vil bli gjenopprettet og konfigurasjonene slettes.
Gulvtilpasninger
1) Bil på gulvet

2) Sett opp etasjetall / bokstaver

Datablad

Raffaello 2"

Dimensjoner62×68 mm (STD)
62×76 mm (DZ1)
55×68 mm (D1)
Skjerm40,8×30,6 mm / 320×240 piksler
Strømforsyning (posisjonsinngang)12÷24V DC ±10 %
Absorpsjon12V DC: Maks 49mA • 24V DC: Maks 36mA
Indikatorer inngangerS4:
12÷24V DC ±10 %
Driftstemperatur-10°C ÷ +50°C

Videoopplæring

Konfigurasjonen av grafikkparametere

Offset verdi

Den vanlige programmeringen

Fastvare

Feilsøking

Feilbeskrivelse Raffaello 2"
Installasjonsfeil Displayet lyser ikkeSjekk for tilstedeværelse av 12/24VdC spenning.
Sørg for at spenningstypen samsvarer med det som kreves (likespenning, ikke vekselvis, ikke rettet).
Kontroller riktig polaritet på strømklemmene.
Trykk på PRG-tasten og kontroller at menyen ikke vises. I dette tilfellet er skjermen svart, men uten inngang kan det gi ideen om å være slått av.
Displayet viser ikke tall og/eller pilerPass på at type og spenningsverdi samsvarer med de som kreves for inngangene, sørg for at du har riktig stilt inn typen felles.
Lange trykk på PRG-tasten oppdages ikke av displayet.Oppdater skjermen til den nyeste fastvareversjonen.
Feilmeldinger BLOCKED DEVICE INSERT CODEHvis denne meldingen vises når du slår på enheten, betyr det at den ikke ble låst opp ved en feiltakelse under produksjonen.
Ta kontakt med DMG.
Displayet viser indikasjonen "E" etterfulgt av et nummer XI dette tilfellet er det en generisk feilindikasjon på grunn av feil innstilling av displayet. Ta kontakt med DMG

ReferanseVersjonLink
1.1 (nåværende versjon)Download PDF
(Engelsk)

Oppdatert 21. november 2023