RETROFIT Display

(afsnit 1.1)

Montering

D67 -> Giotto D6
Frontalmonteret version til eftermontering, samme udskæring af D67-positionsindikator.

D45 -> Raffaello D4
Frontmonteret version til eftermontering, samme udskæring som D45 positionsindikator.

Klik her for at indstille displayets retning.

D43 -> Raffaello D4
Frontmonteret version til eftermontering, samme udskæring som D43 positionsindikator.

D13 -> Raffaello D1
Frontmonteret version til eftermontering, samme udskæring som D13 positionsindikator.

Til montering, klik her.

Ledninger

For alle ledninger skal gamle elektroniske kort elimineres

Seriel DMG D67 -> Giotto D6

Bil
Gulvet

Andre controllere D67 -> Giotto D6

Koder DEUM
Bil

Gulvet

1 Ledning/segment

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

1 Ledning / Gulv

De nye TFT-displays har menuprogrammerbare indgange. Begynd derfor altid med at forbinde positionskablerne fra den laveste etage i X01-indgangen på TFT-displayet og de andre i de følgende indgange, og juster derefter forskydningen. Hvis du f.eks. starter fra etage -1, skal du tilslutte ledningerne som nedenfor og indstille forskydningen til -1

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

MEA-AUTINOR

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

GRÅ

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

Signaliseringer

Andre controllere D45 -> Raffaello D4

1 Ledning/segment

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

Det er muligt at tilpasse input til servicemeddelelser via en specifik menu(klik her).

1 Ledning / Gulv

De nye TFT-displays har menuprogrammerbare indgange. Begynd derfor altid med at forbinde positionskablerne fra den laveste etage i X01-indgangen på TFT-displayet og de andre i de følgende indgange, og juster derefter forskydningen. Hvis du f.eks. starter fra etage -1, skal du tilslutte ledningerne som nedenfor og indstille forskydningen til -1

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

Det er muligt at tilpasse input til servicemeddelelser via en specifik menu(klik her).

MEA-AUTINOR

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

Det er muligt at tilpasse input til servicemeddelelser via en specifik menu(klik her).

GRÅ

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

Det er muligt at tilpasse input til servicemeddelelser via en specifik menu(klik her).

Serie DMG D43 -> Raffaello D4

Bil
Gulvet

Andre controllere D43 -> Raffaello D4

Koder DEUM
Bil

Gulvet

1 Ledning/segment

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

1 Ledning / Gulv

De nye TFT-displays har menuprogrammerbare indgange. Begynd derfor altid med at forbinde positionskablerne fra den laveste etage i X01-indgangen på TFT-displayet og de andre i de følgende indgange, og juster derefter forskydningen. Hvis du f.eks. starter fra etage -1, skal du tilslutte ledningerne som nedenfor og indstille forskydningen til -1

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

MEA-AUTINOR

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

GRÅ

I tilfælde af Display + pile vil kablerne C - D - E - F være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

Serie DMG D13 -> Raffaello D1

Gulvet
Pitagora

Anden controller

Andre controllere D13 -> Raffaello D1

1 Ledning/segment

I tilfælde af Display + pile vil kablerne B - C - D - E være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

1 Ledning / Gulv

De nye TFT-displays har menuprogrammerbare indgange. Begynd derfor altid med at forbinde positionskablerne fra den laveste etage i X01-indgangen på TFT-displayet og de andre i de følgende indgange, og juster derefter forskydningen. Hvis du f.eks. starter fra etage -1, skal du tilslutte ledningerne som nedenfor og indstille forskydningen til -1

I tilfælde af Display + pile vil kablerne B - C - D - E være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

MEA-AUTINOR

I tilfælde af Display + pile vil kablerne B - C - D - E være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

GRÅ

I tilfælde af Display + pile vil kablerne B - C - D - E være forbundet med pilene. De behøver derfor ikke at blive forbundet til displayet.

Indstillinger

OpsætningsnøgleAfslut/tilbageTasten i menuen AccessVærdiindstilling (>3 sek.)
Menutaster til navigation

D67 -> Giotto D6

Kodning
Displaynavigationsmenuen er kun på engelsk. for at se de korrekte menupunkter anbefaler vi at indstille DIDO-webstedssproget til engelsk.

MENUENMENUPUNKTTILGÆNGELIGE VALGMULIGHEDERINDGANGE
Seriel / PitagoraParallelCANBUS
Input Seriel / 1 ledning pr. etage/segment
Grå / Binær / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
Indstillinger for lydVolumen (Gong, gulv besked, osv.)0-OFF / 1-MIN / 2 / 3 / 4-MAX
Forsinkelse af udløser0, 1, ..., 30
MeddelelsessekvensGong - Gulv - Op/ned
MulighederIndstillinger for grænsefladeKonfiguration af skærmCOP / LOP / LÆBE
Konfiguration af pilRetning / Næste Dir.
Bil på gulvNej / Ja
Gong uden pileNej / Ja
CAN Baudrate250k, 125k, 10k, Auto
Konverter mezzaninNej / Ja
Forskydningsværdi-9 / ... / 0 / ... / +9
Første visualiseringTom/Nul
Fælles markeringNegativ / Positiv
PiletypeFaste pile/rullepile
Aktiver AUX-signaler10 + 0 / 6 + 4
Filtrering af input0 ... 20
Gong fra pileNej / Ja
Brandmandsoperation0 (deaktiveret) / 1 (Udgangsgulv) / 2 (ikke-udgangsgulv)
Timer til pauseskærmDeaktiveret / 10-20 / 30-60 / 60-120
Indstillinger for grafikSymboler på gulveVis/skjul
PileVis/skjul
Gulvsymboler med signalerVis/skjul
Pile med signalerVis/skjul
Automatisk centreringNej / Ja
Justering af talCentreret/venstre/højre
KnibningNej / Ja
Filtrer blinkende signalerNej / Ja
OrienteringLandskab / Portræt
Konfiguration af S1-S5-indgangeInput S1 / ... / S5
Konfiguration af AUX-signalerAUX Signal 1 / 2 / 3 / 4
Skærmbilledet OplysningerSlået til/fra
Info skærm Tme5'ere / 10'ere / 15'ere / 20'ere
Indstillinger for dato og klokkeslætNej / Ja
Nulstil alle indstillinger
USBSkærm -> USB/USB ->-skærm
Aggiornamento firmware / Firmware opdatering
?DEMO-tilstandNej / Ja
Firmware Ver. / Config. Navn / Fejlfindingstilstand / Levetid (intern brug)
Indstillinger for gulvBillede af gulvVælg billederne
Lyd på gulvetNej / Audio slot 0 / ... / slot 19
Symboler på gulveVælg symbolerne
Fælles

For alle indstillinger af det nye Giotto-display skal du klikke på følgende link.

D45 -> Raffaello D4

Kodning
Fælles indgang
Indstil skærmens orientering
Konfigurere input til servicemeddelelser

For alle indstillinger af det nye Raffaello-display skal du klikke på følgende link.

D43 -> Raffaello D4

Kodning
Fælles

For alle indstillinger af det nye Raffaello-display skal du klikke på følgende link.

D13 -> Raffaello D1

Opsætning af fælles input for parallel holdning

For alle indstillinger af det nye Raffaello-display skal du klikke på følgende link.

Download

henvisningVersionLink
1.0Download PDF
(Dansk)
Eftermontering af D45 og D13 tilføjet1.1 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
Opdateret den 10. august 2024