RETROFIT-skjerm

Montering

D67 -> Giotto D6
Frontmontert versjon for ettermontering, samme utskjæring av D67 posisjonsindikator.

D45 -> Raffaello D4
Frontmontert versjon for ettermontering, samme utskjæring som D45 posisjonsindikator.

Klikk her for å stille inn visningsretningen.

D43 -> Raffaello D4
Frontmontert versjon for ettermontering, samme utskjæring som D43 posisjonsindikator.

D13 -> Raffaello D1
Frontmontert versjon for ettermontering, samme utskjæring som D13 posisjonsindikator.

For montering, klikk her.

Kabling

For alle ledninger må gamle elektroniske kort elimineres.

Seriell DMG D67 -> Giotto D6

Bil
Gulv

Andre styringer D67 -> Giotto D6

Enkoder DEUM
Bil

Gulv

1 ledning / segment

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

1 ledning / gulv

De nye TFT-skjermene har menyprogrammerbare innganger. Begynn derfor alltid med å koble posisjonskablene fra den laveste etasjen i X01-inngangen på TFT-skjermen og de andre i de følgende inngangene, og juster deretter forskyvningen. Hvis du for eksempel starter fra etasje -1, kobler du til ledningene som nedenfor og setter offset til -1.

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

MEA-AUTINOR

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

GRÅ

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

Signaliseringer

Andre regulatorer D45 -> Raffaello D4

1 ledning / segment

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

Det er mulig å tilpasse innganger for tjenestemeldinger via en spesifikk meny(klikk her).

1 ledning / gulv

De nye TFT-skjermene har menyprogrammerbare innganger. Begynn derfor alltid med å koble posisjonskablene fra den laveste etasjen i X01-inngangen på TFT-skjermen og de andre i de følgende inngangene, og juster deretter forskyvningen. Hvis du for eksempel starter fra etasje -1, kobler du til ledningene som nedenfor og setter offset til -1.

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

Det er mulig å tilpasse innganger for tjenestemeldinger via en spesifikk meny(klikk her).

MEA-AUTINOR

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

Det er mulig å tilpasse innganger for tjenestemeldinger via en spesifikk meny(klikk her).

GRÅ

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

Det er mulig å tilpasse innganger for tjenestemeldinger via en spesifikk meny(klikk her).

Seriell DMG D43 -> Raffaello D4

Bil
Gulv

Andre regulatorer D43 -> Raffaello D4

Enkoder DEUM
Bil

Gulv

1 ledning / segment

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

1 ledning / gulv

De nye TFT-skjermene har menyprogrammerbare innganger. Begynn derfor alltid med å koble posisjonskablene fra den laveste etasjen i X01-inngangen på TFT-skjermen og de andre i de følgende inngangene, og juster deretter forskyvningen. Hvis du for eksempel starter fra etasje -1, kobler du til ledningene som nedenfor og setter offset til -1.

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

MEA-AUTINOR

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

GRÅ

Ved bruk av Display + piler vil kablene C - D - E - F være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

Seriell DMG D13 -> Raffaello D1

Gulv
Pitagora

Annen kontroller

Andre kontroller D13 -> Raffaello D1

1 ledning / segment

Ved bruk av Display + piler vil kablene B - C - D - E være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

1 ledning / gulv

De nye TFT-skjermene har menyprogrammerbare innganger. Begynn derfor alltid med å koble posisjonskablene fra den laveste etasjen i X01-inngangen på TFT-skjermen og de andre i de følgende inngangene, og juster deretter forskyvningen. Hvis du for eksempel starter fra etasje -1, kobler du til ledningene som nedenfor og setter offset til -1.

Ved bruk av Display + piler vil kablene B - C - D - E være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

MEA-AUTINOR

Ved bruk av Display + piler vil kablene B - C - D - E være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

GRÅ

Ved bruk av Display + piler vil kablene B - C - D - E være koblet til pilene. Det er derfor ikke nødvendig å koble dem til displayet.

Innstillinger

OppsettnøkkelAvslutt / TilbakeTilgang til menytastVerdiinnstilling (>3 sek.)
Navigasjonsmenytaster

D67 -> Giotto D6

Koding
Displaynavigasjonsmenyen er kun på engelsk; for å se de riktige menyelementene anbefaler vi å sette DIDO-nettstedets språk til engelsk.

MENYMENYELEMENTTILGJENGELIGE VALGINNGANG
Seriell / PitagoraParallellKAN BUSS
Inndata Seriell / 1 ledning per etasje / segment
Grå / Binær / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
LydinnstillingerVolum (Gong, gulvmelding osv.)0-AV / 1-MIN / 2 / 3 / 4-MAKS
Utløserforsinkelse0, 1, ..., 30
MeldingssekvensGong - Etasje - Opp/Ned
AlternativerGrensesnittalternativerSkjermkonfigurasjonCOP / LOP / LIP
PilkonfigurasjonRetning / Neste Dir.
Bil på gulvetNei / Ja
Gong uten pilerNei / Ja
KAN Baudrate250k, 125k, 10k, Auto
Konverter mesaninNei / Ja
Offset verdi-9 / ... / 0 / ... / +9
Første visualiseringBlank / null
Felles utvalgNegativ / positiv
PiltypeFaste piler / Rullepiler
Aktiver AUX-signaler10 + 0 / 6 + 4
Inndatafiltrering0 ... 20
Gong fra ArrowsNei / Ja
Brannvesenets operasjon0 (Deaktivert) / 1 (Egress Floor) / 2 (Non-Egress Floor)
Skjermsparer timerDeaktivert / 10-20 / 30-60 / 60-120
Grafiske alternativerGulvsymbolerVis skjul
PilerVis skjul
Gulvsymboler med signalerVis skjul
Piler med signalerVis skjul
Automatisk sentreringNei / Ja
TalljusteringSenter / Venstre / Høyre
KerningNei / Ja
Filter blinkende signalerNei / Ja
OrienteringLandskapsportrett
S1-S5 innganger KonfigurasjonInngang S1 / ... / S5
AUX-signalkonfigurasjonAUX-signal 1/2/3/4
InfoskjermPå av
Infoskjerm Tme5s / 10s / 15s / 20s
Innstillinger for dato og klokkeslettNei / Ja
Tilbakestill alle innstillinger
USBSkjerm -> USB / USB -> Skjerm
Aggiornamento firmware / Firmware-oppdatering
?DemomodusNei / Ja
Firmware Ver. / Konfig. Navn / Feilsøkingsmodus / Levetid (intern bruk)
GulvinnstillingerGulvbildeVelg bildene
GulvlydNei / Lydspor 0 / ... / spor 19
GulvsymbolerVelg symbolene
Felles

For alle innstillinger for den nye Giotto-displayet, klikk på knappen følgende lenke.

D45 -> Raffaello D4

Koding
Felles inngang
Konfigurere skjermens orientering
Sett opp tjenestemeldingsinnganger

For alle innstillinger for den nye Raffaello-skjermen, klikk på knappen følgende lenke.

D43 -> Raffaello D4

Koding
Felles

For alle innstillinger for den nye Raffaello-skjermen, klikk på knappen følgende lenke.

D13 -> Raffaello D1

Sett opp parallell posisjon felles inngang

For alle innstillinger for den nye Raffaello-skjermen, klikk på knappen følgende lenke.

Download

ReferanseVersjonLink
1.0Download PDF
(Engelsk)
Ettermontering av D45 og D13 lagt til1.1 (nåværende versjon)Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert 10. mai 2024