1. Home
  2. Elektroniske enheder
  3. Telemaco-modem GSM-GPRS

Telemaco-modem GSM-GPRS

(afsnit 1.8)

Hvis du vil kontrollere og downloade alle versioner af denne vejledning, skal du gå på følgende link.

Sikkerheds- og brugsadvarsler

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link

Driftsprincippet

Standard stemmeforbindelse

Bruges som GSM-modul til nødtelefoner

A) – Nødvendige enheder

B) – Tilslutningsmuligheder

C) – Kommunikation via

Instruktioner til ledninger

Bruges som GSM-modul til nødtelefoner

Brug

Hvis du vil aktivere en funktion, skal du først kontrollere, om SIM-kortet kræver en
pinkode og i så fald konfigurere den tilsvarende parameter ("SIM-kort-PIN-kode").

Bruges som GSM-modul til nødtelefoner

Modemenheden emulerer en analog telefonlinje til den tilsluttede enhed. Emulering omfatter linjetone, optaget linjetone, ringetone, toneopkald, DTMF-videresendelse.

– Det er ikke nødvendigt at programmere

Bruges til at betjene Playboard-controlleren fra fjernbetjeningen

Fjernforbindelser kan administreres via DMG's E-Cloud Software, og de gør det muligt at betjene vores Playboard-controllere og modemenhederne fra fjernbetjeningen. Forbindelsen sker via internettet med direkte forbindelse til modem-IP-adressen.

Obligatoriske programmeringsparametre
– Internet-APN

Programmering

Du kan programmere "Telemaco"-enheden direkte på stedet med programmeringen "PlayPad"
Modul.

Programmering med PLAYPAD

A) – Opsætning af menusprog.

B) – Opsætning af modemparametre.

Valg af menuTilgængelige valgmulighederBeskrivelse(*1)(*2)
SprogEngelsk / italiensk / tysk / russisk / fransk / portugisisk / hollandskDet sprog, der bruges i meddelelser fra modemet.
Internet APN (*3)__________APN Server-adresse (Access Point Network).
PIN-nummer på SIM-kort (*4)____SIM-kortets PIN-kode.
Geolocation____Landekode, der kræves for at oprette forbindelse til
nærmeste fusionsnode.

(*1) Bruges som GSM-modul til nødtelefoner.

(*2) Bruges til at betjene Playboard-controlleren fra fjernbetjeningen.

(*3) Denne parameter er specifik fra mobiloperatøren.

(*4) Hvis SIM-kortet kræver en pinkode, forsøger modemenheden at bruge den registrerede pinkode. Hvis der ikke er registreret en pinkode, eller hvis den er forkert, stopper modemet startproceduren, og der kræves indgriben fra personer i marken.

Diagnosticering og fejlfinding

Tæl antallet af Led-blink for at kende status for installationen.

Led-fejl (rød)

Led-statusBeskrivelseAfhjælpe
UDIngen fejl.
1XSIM-kortet er ikke indsat eller ikke genkendt.1) Indsæt kortet; efter skal du slukke for enheden og derefter tænde den igen.
2) Prøv kortet i en anden enhed (f.eks. en mobiltelefon).
2XSIM-kort kræver en pin, eller den registrerede pin er ikke gyldig.1) Indtast PIN-kode ved hjælp af en mobiltelefon.
2) Registrer PIN-nummeret i modemenheden ved hjælp af en PlayPad eller programmet "DMG Modem Programmør".
3) Kontroller, om den registrerede pinkode er korrekt.
3XNetværksfejl. Der er ikke noget mobilnetværk tilgængeligt.1) Kontroller, at antennen er korrekt tilsluttet.
2) Kontroller tilstedeværelsen af GSM-signal, hvor enheden er installeret.
4XGPRS-dataforbindelsen er ikke
via mobilnetværk.
1) Kontroller tilstedeværelsen af GPRS-signalet, hvor enheden er installeret.
2) Kontroller, om APN-parameteren (Access Point Network) er korrekt.
3) Kontroller, at SIM-kortet og dets kontrakt indeholder et dataforbindelsesbundt.
5XDataforbindelsen blev afvist af operatøren.1) Tjek SIM-kredit.
2) Kontroller, at SIM-kortet og dets kontrakt indeholder et dataforbindelsesbundt.
6XKonfigurationsfejl.1) Hvis dataforbindelsen er aktiv, nemlig at der er konfigureret et APN, og parameteren "rapporteringstilstand" er angivet på Mail, eller SMS-indstillingen er aktiveret, skal du kontrollere, at Server
SMTP, SMTP Server Port og mindst én af 5 modtagere er konfigureret.
2) Hvis parameteren "rapporteringstilstand" er angivet på SMS, skal du kontrollere "SMS-modtagernummeret".

Led-netværksstatus (grøn)

Led-statusBeskrivelseAfhjælpe
UDDet er umuligt at oprette forbindelse til netværket.1) Kontroller, at antennen er korrekt tilsluttet.
2) Kontroller tilstedeværelsen af GSM-signal, hvor enheden er installeret.
1XKun GSM-netværk er tilgængeligt.1) Alle Voice &SMS-funktioner er tilgængelige; dataforbindelse til e-mail og fjernforbindelse er ikke mulig.
2XGSM &GPRS-netværk er tilgængeligt.1) Alle funktioner er tilgængelige.

Led-signalisering (grøn)

Led-statusBeskrivelseAfhjælpe
UDGSM-signalet er for lavt eller kan ikke registreres.1) Kontroller, at antennen er korrekt tilsluttet.
2) Kontroller tilstedeværelsen af GSM-signal, hvor enheden er installeret.
1XSvagt signal.1) Kontroller, at antennen er korrekt tilsluttet. Stemme- og SMS-funktioner er tilgængelige, men dataforbindelsen kan være usikker.
2X-5XGodt eller fremragende signal.1) Alle funktioner er tilgængelige og stabile.

Led-strømoperation (grøn)

Led-statusBeskrivelse
UDModemet har ingen igangværende handling.
1XModemet sender en e-mail.
2XModemet sender en e-mail på controllerens behov.
3XIndgående stemmeopkald.
4XUdgående taleopkald.
5XAktiv fjernforbindelse.
6XFirmwareopdateringen er i gang. Sluk ikke for enheden.

Dataark

Dimensioner (mm)
Driftskraft12/24V DC ±20%
AbsorptionStand by:
12V: 50mA – 24V: 25mA
Stemmesamtale:
12V: 270mA – 24V: 100mA
Dataoverførsel:
12V: 100mA (medium), 270mA (peak) – 24V: 70mA (medium), 100mA (peak)
RadiofrekvensDual Band EGSM 900 / 1800 MHz
GPRS klasse 10
Transmissionshastighed:
– Klasse 4 (2W) @ 900 MHz
– Klasse 1 (1W) @ 1800 MHz
Lokal telefonlinje til tilslutning af
en nødtelefon
Line impedans: 600 Ohm
Ring spænding og frekvens: ~ 120 Vpp 25 Hz
Driftstemperatur-10°C ÷ +50°C

Download

henvisningVersionLink
GPRS-funktionalitet elimineret1.8 (aktuel version)Download PDF
(Dansk)
1.7Download pdf
Opdateret den 1. ottobre 2021