1. Home
  2. Elektroniset laitteet
  3. Telemaco-modeemi GSM-GPRS

Telemaco-modeemi GSM-GPRS

(v 1.8)

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevan linkin turvallisuus- ja käyttövasteet- ja käyttökomissioihin.

Toimintaperiaate

Tavallinen ääniyhteys

Käytetään GSM-moduulina hätäpuhelimissa

A) – Tarvittavat laitteet

B) – Liitettävyys

C) – Viestintä

Johdotusohjeet

Käytetään GSM-moduulina hätäpuhelimissa

Käyttö

Jotta jokin toiminto voidaan ottaa käyttöön, sinun on ensin tarkistettava, edellyttääkö SIM-kortti
PIN-koodi ja jos on, määritä vastaava parametri ("SIM-kortin PIN-koodi").

Käytetään GSM-moduulina hätäpuhelimissa

Modeemiyksikkö jäljittelee analogista puhelinlinjaa liitettyyn laitteeseen. Emulointi sisältää linjaäänen, varattu viivan sävyn, soittoäänen, äänivalinnan, DTMF-edelleenlähetys.

– Ohjelmointia ei tarvita

Käytetään Playboard-ohjaimen käyttämiseen kaukosäätimestä

Etäyhteyksiä voidaan hallita DMG:n E-Cloud-ohjelmiston avulla, ja niiden avulla Playboard-ohjaintamme ja modeemiyksiköitämme voidaan käyttää kaukosäätimellä. Yhteys muodostetaan Internetin kautta suoralla yhteydellä modeemin IP-osoitteeseen.

Pakolliset ohjelmointiparametrit
– Internet APN

Ohjelmointi

Voit ohjelmoida "Telemaco" -yksikön suoraan paikan päällä "PlayPad" -ohjelmoinnilla
moduuli.

Ohjelmointi PLAYPAD:lla

A) – Valikon kielen määrittäminen.

B) – Modeemiparametrien määrittäminen.

Valikon valintaKäytettävissä olevat vaihtoehdotKuvaus(*1)(*2)
KieliEnglanti / Italia / Saksa / Venäjä / Ranska / Portugali / HollantiModeemin ilmoituksissa käytettävä kieli.
Internet APN (*3)__________APN-palvelimen osoite (tukiasemaverkko).
SIM-kortin nastan numero (*4)____SIM-kortin PIN-koodi.
Paikannus____Maakoodi, jota tarvitaan yhteyden muodostamiseen
lähin Fusion-solmu.

(*1) Käytetään GSM-moduulina hätäpuhelimissa.

(*2) Käytetään Playboard-ohjaimen käyttämiseen kaukosäätimestä.

(*3) Tämä parametri on tarkka matkapuhelinoperaattoriltasi.

(*4) Jos SIM-kortti vaatii Pin-nastan, modeemiyksikkö yrittää käyttää rekisteröityä Pin-koodia. Jos Pin-koodia ei ole rekisteröity tai se on väärässä, modeemi lopettaa käynnistysmenettelyn ja kenttähenkilöiden toiminta vaaditaan.

Diagnostiikka ja vianmääritys

Laske Led-aaltojen määrä, jotta tiedät asennuksen tilan.

Led-vika (punainen)

Led-tilaKuvausKorjata
POISEi vikoja.
1XSIM-korttia ei ole asetettu tai sitä ei tunnisteta.1) Aseta kortti paikalleen; kytke laite pois päältä ja käynnistä se sitten uudelleen.
2) Kokeile korttia toisessa yksikössä (esim. matkapuhelimessa).
2XSIM-kortti vaatii Pin-nastan, tai rekisteröity Pin-koodi ei kelpaa.1) Anna PIN-koodi matkapuhelimella.
2) Rekisteröi PIN-koodi modeemiyksikköön PlayPadilla tai sovelluksella "DMG Modem Programmer".
3) Tarkista, onko rekisteröity PIN-koodi oikea.
3XVerkkovika. Mobiiliverkkoa ei ole käytettävissä.1) Tarkista, että antenni on kytketty oikein.
2) Tarkista GSM-signaalin läsnäolo, johon laite on asennettu.
4XGPRS-tietoyhteyttä ei
possibile mobiiliverkon kautta.
1) Tarkista, että GPRS-signaali on asennettu.
2) Tarkista, onko APN-parametri (tukiasemaverkko) oikea.
3) Tarkista, että SIM-kortti ja sen sopimus sisältävät tietoyhteyspaketin.
5XOperaattori on hylännyt tietoyhteyden.1) Tarkista SIM-kortin luotto.
2) Tarkista, että SIM-kortti ja sen sopimus sisältävät tietoyhteyspaketin.
6XKokoonpanovirhe.1) Jos tietoyhteys on aktiivinen, eli APN on määritetty ja "raportointitila" -parametri on asetettu Mailissa tai SMS-vaihtoehto on käytössä, tarkista, että Palvelin
SMTP, SMTP-palvelinportti ja vähintään yksi 5 vastaanottajasta on määritetty.
2) Jos tekstiviestissä on määritetty ilmoitustilan parametri, tarkista "tekstiviestin vastaanottajan numero".

Led-verkon tila (vihreä)

Led-tilaKuvausKorjata
POISYhteys verkkoon on mahdotonta.1) Tarkista, että antenni on kytketty oikein.
2) Tarkista GSM-signaalin läsnäolo, johon laite on asennettu.
1XVain GSM-verkko käytettävissä.1) Kaikki ääni- ja tekstiviestitoiminnot ovat käytettävissä; sähköpostin ja etäyhteyden tietoyhteys ei ole mahdollinen.
2XGSM- ja GPRS-verkko käytettävissä.1) Kaikki toiminnot ovat käytettävissä.

Led-signalointi (vihreä)

Led-tilaKuvausKorjata
POISGSM-signaali on liian alhainen tai sitä ei havaitettavissa.1) Tarkista, että antenni on kytketty oikein.
2) Tarkista GSM-signaalin läsnäolo, johon laite on asennettu.
1XHeikko signaali.1) Tarkista, että antenni on kytketty oikein; Ääni- ja tekstiviestitoiminnot ovat käytettävissä, mutta tietoyhteys voi olla epävarma.
2X-5XHyvä tai erinomainen signaali.1) Kaikki toiminnot ovat käytettävissä ja vakaita.

Led-virran käyttö (vihreä)

Led-tilaKuvaus
POISModeemilla ei ole toimintoa käynnissä.
1XModeemi lähettää sähköpostia.
2XModeemi lähettää sähköpostiviestin ohjaimen pyynnöstä.
3XSaapuva äänipuhelu.
4XLähtevä äänipuhelu.
5XAktiivinen etäyhteys.
6XLaiteohjelmiston päivitys on käynnissä. Älä sammuta laitetta.

Taulukkonäkymä

Mitat (mm)
Käyttövoima12/24V DC ±20%
ImeytyminenOdota:
12V: 50mA – 24V: 25mA
Äänikeskustelu:
12V: 270mA – 24V: 100mA
Datasiirto:
12V: 100mA (keskikoko), 270mA (huippu) – 24V: 70mA (keskikoko), 100mA (huippu)
RadiotaajuusKaksikaistainen EGSM 900 / 1800 MHz
GPRS-luokka 10
Siirtoteho:
– Luokka 4 (2W) @ 900 MHz
– Luokka 1 (1W) @ 1800 MHz
Paikallinen puhelinlinja
hätäpuhelin
Linjan impedanssi: 600 Ohmia
Renkaan jännite ja taajuus: ~ 120 Vpp 25 Hz
Käyttölämpötila-10 °C ÷ +50 °C

ViittausVersioLinkki
GPRS-toiminto poistettu1.8 (nykyinen versio)Download PDF
(englanti)
1.7Download PDF
Päivitetty 1 Ottobre 2021