RETROFIT Weergave

Waarschuwingen voor veiligheid en gebruik

Voordat u onze producten installeert, raden we u aan het gedeelte over veiligheids- en gebruiksvoorzorgen op de onderstaande link te raadplegen.

Montage

D67 -> Giotto D6
Frontaal gemonteerde versie voor montage achteraf, dezelfde uitsparing als D67 positie-indicator.

D45 -> Raffaello D4
Aan de voorzijde gemonteerde versie voor montage achteraf, dezelfde uitsparing van de D45-positie-indicator.

Klik hier om de weergaverichting in te stellen.

D43 -> Raffaello D4
Aan de voorzijde gemonteerde versie voor montage achteraf, dezelfde uitsparing van de D43-positie-indicator.

D13 -> Raffaello D1
Aan de voorzijde gemonteerde versie voor montage achteraf, dezelfde uitsparing van de D13-positie-indicator.

Voor montage, Klik hier.

Bedrading

Voor alle bedrading moeten oude elektronische kaarten worden geëlimineerd

Serieel DMG D67 -> Giotto D6

Auto
Vloer

Andere controllers D67 -> Giotto D6

Encoder DEUM
Auto

Vloer

1 Draad/segment

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

1 Draad / Vloer

De nieuwe TFT-displays hebben menu-programmeerbare ingangen. Begin daarom altijd met het aansluiten van de positiedraden, beginnend vanaf de onderste verdieping in de X01-ingang van het TFT-display en de andere in de volgende ingangen, en pas vervolgens de offset aan. Bijvoorbeeld, beginnend bij verdieping -1, draad zoals hieronder en stel de offset in op -1

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

MEA-AUTINOR

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

GRIJS

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

Signalisaties

Andere controllers D45 -> Raffaello D4

1 Draad/segment

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

Het is mogelijk om de invoer van serviceberichten aan te passen via een specifiek menu (klik hier)

1 Draad / Vloer

De nieuwe TFT-displays hebben menu-programmeerbare ingangen. Begin daarom altijd met het aansluiten van de positiedraden, beginnend vanaf de onderste verdieping in de X01-ingang van het TFT-display en de andere in de volgende ingangen, en pas vervolgens de offset aan. Bijvoorbeeld, beginnend bij verdieping -1, draad zoals hieronder en stel de offset in op -1

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

Het is mogelijk om de invoer van serviceberichten aan te passen via een specifiek menu (klik hier)

MEA-AUTINOR

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

Het is mogelijk om de invoer van serviceberichten aan te passen via een specifiek menu (klik hier)

GRIJS

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

Het is mogelijk om de invoer van serviceberichten aan te passen via een specifiek menu (klik hier)

Seriële DMG D43 -> Raffaello D4

Auto
Vloer

Andere controllers D43 -> Raffaello D4

Encoder DEUM
Auto

Vloer

1 Draad/segment

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

1 Draad / Vloer

De nieuwe TFT-displays hebben menu-programmeerbare ingangen. Begin daarom altijd met het aansluiten van de positiedraden, beginnend vanaf de onderste verdieping in de X01-ingang van het TFT-display en de andere in de volgende ingangen, en pas vervolgens de offset aan. Bijvoorbeeld, beginnend bij verdieping -1, draad zoals hieronder en stel de offset in op -1

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

MEA-AUTINOR

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

GRIJS

In het geval van Display + Arrows worden de kabels C – D – E – F op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

Serieel DMG D13 -> Raffaello D1

Vloer
Pitagora

Andere verwerkingsverantwoordelijke

Andere controllers D13 -> Raffaello D1

1 Draad/segment

In het geval van Display + Arrows worden de kabels B – C – D – E op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

1 Draad / Vloer

De nieuwe TFT-displays hebben menu-programmeerbare ingangen. Begin daarom altijd met het aansluiten van de positiedraden, beginnend vanaf de onderste verdieping in de X01-ingang van het TFT-display en de andere in de volgende ingangen, en pas vervolgens de offset aan. Bijvoorbeeld, beginnend bij verdieping -1, draad zoals hieronder en stel de offset in op -1

In het geval van Display + Arrows worden de kabels B – C – D – E op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

MEA-AUTINOR

In het geval van Display + Arrows worden de kabels B – C – D – E op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

GRIJS

In het geval van Display + Arrows worden de kabels B – C – D – E op de pijlen aangesloten. Daarom hoeft het niet op het scherm te worden aangesloten

Instellingen

Setup-toetsAfsluiten / TerugMenutoets openenWaarde-instelling (>3 sec.)
Navigatie menutoetsen

D67 -> Giotto D6

Codering
Het navigatiemenu van de display is alleen in het Engels; om de juiste menu-items te zien raden wij u aan de taal van de DIDO-website op Engels in te stellen.

MENUMENU ITEMBESCHIKBARE KEUZESINPUTS
Serie / PitagoraParallelCANBUS
Invoer Serieel / 1 draad per verdieping / segment
Grijs / Binair / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
---
Audio-instellingenVolume (gong, vloermelding, enz.)0-UIT / 1-MIN / 2 / 3 / 4-MAX---
Trigger Vertraging0, 1, ..., 30---
BerichtvolgordeGong - Vloer - Omhoog/Omlaag---
OptiesInterface-optiesBeeldschermconfiguratieAGENT / LOP / LIP---
Pijl configuratieRegie / Volgende Dir.-
Auto op vloerNee / Ja--
Gong met GEEN pijlenNee / Ja-
CAN Baudrate250k, 125k, 10k, Auto-
Mezzanine ombouwenNee / Ja-
Offsetwaarde-9 / ... / 0 / ... / +9-
Eerste visualisatieBlanco / Nul-
Algemene selectieNegatief / Positief-
PijltypeVaste pijlen / Scrollpijlen-
AUX-signalen inschakelen10 + 0 / 6 + 4-
Invoer filteren0 ... 20-
Gong van ArrowsNee / Ja-
Brandweer0 (Invalide) / 1 (Egress Floor) / 2 (Non-Egress Floor)---
Screensaver timerUitgeschakeld / 10-20 / 30-60 / 60-120---
Grafische optiesVloersymbolenTonen / verbergen---
PijlenTonen / verbergen---
Vloersymbolen met signalenTonen / verbergen---
Pijlen met signalenTonen / verbergen---
Automatisch centrerenNee / Ja---
Nummers uitlijnenMidden / Links / Rechts---
KerningNee / Ja---
Filter Knipperende SignalenNee / Ja---
OriëntatieLiggend / Portret---
S1-S5 ingangen ConfiguratieIngang S1 / ... / S5---
Configuratie AUX-signalenAUX-signaal 1 / 2 / 3 / 4---
InfoschermAan / Uit---
Info schermtijd5s / 10s / 15s / 20s---
Datum- en tijdinstellingenNee / Ja--
Alle instellingen resetten---
USBBeeldscherm -> USB / USB -> Beeldscherm---
Aggiornamento firmware / Firmware-update---
?DEMO-modusNee / Ja---
Firmware Ver. / Config. Naam / Debugmodus / Levensduur (intern gebruik)---
VloerinstellingenVloerbeeldKies de afbeeldingen---
Vloer AudioNee / audiosleuf 0 / ... / sleuf 19---
VloersymbolenKies de symbolen-
Gemeenschappelijk

Voor alle instellingen van het nieuwe Giotto-display klikt u op de knop volgende link.

D45 -> Raffaello D4

Codering
Gemeenschappelijke input
Weergaverichting instellen
Ingangen voor serviceberichten instellen

Voor alle instellingen van het nieuwe Raffaello-display klikt u op de knop volgende link.

D43 -> Raffaello D4

Codering
Gemeenschappelijk

Voor alle instellingen van het nieuwe Raffaello-display klikt u op de knop volgende link.

D13 -> Raffaello D1

Parallelle positie gemeenschappelijke ingang instellen

Voor alle instellingen van het nieuwe Raffaello-display klikt u op de knop volgende link.

Download

ReferentieVersieLink
1.0Download PDF
(Engels)
Retrofit D45 en D13 toegevoegd1.1 (huidige versie)Download PDF
(Engels)
10 januari 2024 geüpdatet