1. Home
  2. Elektroniske enheter
  3. Telemaco-modem GSM-GPRS

Telemaco-modem GSM-GPRS

(v 1.8)

Før du installerer produktene våre, anbefaler vi at du konsulterer avsnittet om sikkerhet og bruksforskrifter på lenken nedenfor

Driftsprinsipp

Standard taletilkobling

Brukes som GSM-modul for nødtelefoner

A) – Enheter som trengs

B) – Tilkobling

C) – Kommunikasjon via

Kablingsinstruksjoner

Brukes som GSM-modul for nødtelefoner

Bruk

For å aktivere en funksjon må du først sjekke om SIM-kortet krever en
PIN-kode og i så fall konfigurer den tilsvarende parameteren ("PIN-nummer for SIM-kort").

Brukes som GSM-modul for nødtelefoner

Modemenheten emulerer en analog telefonlinje til den tilkoblede enheten. Emuleringen inkluderer linjetone, opptatt-linjetone, ringetone, toneoppringing, DTMF-videresending.

– Ingen programmering nødvendig

Brukes til å betjene Playboard-kontrolleren fra fjernkontrollen

Fjerntilkoblinger kan administreres gjennom DMGs E-Cloud-programvare, og de gjør det mulig å betjene våre Playboard-kontrollere og modemenhetene fra fjernkontrollen. Tilkoblingen skjer via Internett med direkte tilkobling til modemets IP-adresse.

Obligatoriske programmeringsparametere
– Internett-APN

Programmering

Du kan programmere "Telemaco"-enheten direkte på stedet med "PlayPad"-programmeringen
modul.

Programmering med PLAYPAD

A) – Oppsett av menyspråk.

B) – Oppsett av modemparametere.

MenyvalgTilgjengelige valgBeskrivelse(*1)(*2)
SpråkEngelsk / italiensk / tysk / russisk / fransk / portugisisk / nederlandskSpråk som brukes i varsler av modemet.
Internett-APN (*3)__________APN-serveradresse (tilgangspunktnettverk).
PIN-kode for SIM-kort (*4)____PIN-nummeret til SIM-kortet.
Geolokalisering____Landskode kreves for å koble til
nærmeste Fusion-node.

(*1) Brukes som GSM-modul for nødtelefoner.

(*2) Brukes til å betjene Playboard-kontrolleren fra fjernkontrollen.

(*3) Denne parameteren er spesifikk fra mobiloperatøren din.

(*4) Hvis SIM-kortet krever en PIN-kode, vil modemenheten prøve å bruke den registrerte PIN-koden. Hvis det ikke er registrert noen PIN-kode, eller hvis den er feil, vil modemet stoppe startprosedyren og intervensjon fra feltfolk vil være nødvendig.

Diagnostikk og feilsøking

Tell antall LED-blink for å vite statusen til installasjonen.

LED-feil (rød)

Led statusBeskrivelseMiddel
AVIngen feil.
1XSIM-kortet er ikke satt inn eller gjenkjennes ikke.1) Sett inn kortet; Slå deretter enheten av og deretter på igjen.
2) Prøv kortet i en annen enhet (f.eks. en mobiltelefon).
2XSIM-kortet krever en PIN-kode eller den registrerte PIN-koden er ikke gyldig.1) Angi PIN-nummer ved hjelp av en mobiltelefon.
2) Registrer PIN-nummeret i modemenheten ved hjelp av en PlayPad eller applikasjonen "DMG Modem Programmer".
3) Sjekk om den registrerte PIN-koden er riktig.
3XNettverksfeil. Ingen mobilnett tilgjengelig.1) Sjekk at antennen er riktig tilkoblet.
2) Sjekk tilstedeværelsen av GSM-signal der enheten er installert.
4XGPRS-datatilkobling ikke
mulig gjennom mobilnett.
1) Sjekk tilstedeværelsen av GPRS-signal der enheten er installert.
2) Sjekk om APN-parameteren (Access Point Network) er riktig.
3) Sjekk at SIM-kortet og dets kontrakt inkluderer en datatilkoblingspakke.
5XDatatilkobling avvist av operatøren.1) Sjekk SIM-kreditten.
2) Sjekk at SIM-kortet og dets kontrakt inkluderer en datatilkoblingspakke.
6XKonfigurasjonsfeil.1) Hvis datatilkoblingen er aktiv, nemlig en APN er konfigurert og "rapporteringsmodus"-parameteren er satt på Mail eller SMS-alternativet er aktivert, så kontroller at Server
SMTP, SMTP-serverport og minst én av 5 mottakere er konfigurert.
2) Hvis parameteren "rapporteringsmodus" er satt på SMS, sjekk "SMS-mottakernummeret".

Led nettverksstatus (grønn)

Led statusBeskrivelseMiddel
AVTilkobling til nettverk umulig.1) Sjekk at antennen er riktig tilkoblet.
2) Sjekk tilstedeværelsen av GSM-signal der enheten er installert.
1XKun GSM-nettverk tilgjengelig.1) Alle tale- og SMS-funksjoner er tilgjengelige; datatilkobling for e-post og ekstern tilkobling er ikke mulig.
2XGSM- og GPRS-nettverk tilgjengelig.1) Alle funksjoner er tilgjengelige.

Led-signalisering (grønn)

Led statusBeskrivelseMiddel
AVGSM-signal for lavt eller ikke detekterbart.1) Sjekk at antennen er riktig tilkoblet.
2) Sjekk tilstedeværelsen av GSM-signal der enheten er installert.
1XSvakt signal.1) Sjekk at antennen er riktig tilkoblet; Tale- og SMS-funksjoner er tilgjengelige, men datatilkobling kan være usikker.
2X-5XGodt eller utmerket signal.1) Alle funksjoner er tilgjengelige og stabile.

Led strømdrift (grønn)

Led statusBeskrivelse
AVModemet har ingen pågående drift.
1XModemet sender en e-post.
2XModemet sender en e-post på forespørsel fra kontrolleren.
3XInnkommende taleanrop.
4XUtgående taleanrop.
5XAktiv ekstern tilkobling.
6XFastvareoppdatering pågår. Ikke slå av enheten.

Datablad

Dimensjoner (mm)
Driftskraft12/24V DC ±20 %
AbsorpsjonVent litt:
12V: 50mA – 24V: 25mA
Stemmesamtale:
12V: 270mA – 24V: 100mA
Data overføring:
12V: 100mA (medium), 270mA (topp) – 24V: 70mA (medium), 100mA (topp)
RadiofrekvensDual Band EGSM 900 / 1800 MHz
GPRS klasse 10
Overføringseffekt:
– Klasse 4 (2W) @ 900 MHz
– Klasse 1 (1W) @ 1800 MHz
Lokal telefonlinje for tilkobling av
en nødtelefon
Linjeimpedans: 600 Ohm
Ringspenning og frekvens: ~ 120 Vpp 25 Hz
Driftstemperatur-10°C ÷ +50°C

Download

ReferanseVersjonLink
GPRS-funksjonalitet eliminert1.8 (gjeldende versjon)Download PDF
(Engelsk)
1.7Download PDF
Oppdatert 1. Ottobre 2021